320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Oklahoma City Thunder oli pikalt üks tugevamaid klubisid liigas ja pea iga hooaja eel ka üks favoriite tiitlile. Westbrook-Durant duo neile tiitlit ei toonud, ei toonud ka Westbrook-George duo ja sellele hooajale minnakse peale hoopis teise koosseisuga ning ka teiste eesmärkidega. Oklahoma ongi see hooaeg üks suur küsimärk, nende tiim on pisavalt tugev, et playoffist mõelda, aga mitte piisavalt tugev, et tiitli eest võdelda. Pigem on küsimus, et kes oma põhimeestest vahetatakse ja millal. Ma arvan, et alguses vaadatakse kui kõrges konkurentsis ollakse ja kiirustades ühtegi otsust ei tehta. Päris mitu klubi võiks tõusta suurde mängu kui endale saaakse Paul, Gallinari või isegi Adams. Seega nende väärtus võiks hooaja edenedes tõusta, aga vigastuste korral ka langeda.

    Koosseis

    PG - Chris Paul toodi Hardeni kõrvale tiitli võitmiseks ja mõned korrad jõuti sellele ka üpriski lähedale, nt eelmine hooaeg oleks olnud selleks ideaalne võimalus, aga seda ei kasutatud ära. Ta on viimasel kahel hooajal põhiturniiril teinud kaasa 58 mängu, nüüd on ta juba 34 aastane ja täishooaega ta kindlasti kaasa ei tee. Hetkel võiks olla kaks klubi temast huvitatud, Miami ja Detroit. Miami ei taha Adebayost ja Winslowist loobuda, aga kui Paul terve püsib ja mängib hästi, siis võib diil Miamiga võimalikuks saada. Dennis Schröder on siis pingil, kes ei ole seni suutnud oodatul tasemel läbi lüüa, ta suudab küll skoorida, aga tema efektiivsus jätab kõvasti soovida ja rumalaid otsuseid on liiga palju, mis ei luba tal ka põhimehe rollis olla. Aga eeldades, et Paul jätab palju mänge vahele ja nad mängivad ka koos väljakul, siis mänguaega saab ta korralikult. Loodetavasti suudab ta oma mängu parandada, sest tegemist on endiselt veel küllaltki noore mängijaga.

    SG - Shai Gilgeous-Alexander tegi väga korraliku debüüthooaja ja teda peetakse päris talendikaks mängijaks. Ega paljud ei suuda playoffi tiimis kohe põhimeheks tõusta. Terrence Ferguson oli eelmine hooaeg kindel alustaja ja ta tegi suht okei hooaja, ehk siis okei varumängija playoffi koha eest võitlevas klubis.

    SF - Andre Robersoni nba karjäär on olnud päris karm, ta on juba poolteist hooaega vigastusega väljas olnud. Loodetavasti ta suudab naasta tipptasemel ja saab teha korraliku hooaja. Eks temaga võetakse rahulikult ja võib juhtuda, et ikkagi Gallinari alustab ja kannab siin positsioonil põhirolli. Esimeses hooajaeelses kohtumises alustati kolme tagamehega ja Shai Gilgeous-Alexander oli ääre rolis suurepärane. Seega vangerdamisruumi Oklahomal on.

    PF - Ma arvan, et Gallinari hakkab enamasti mängima siin positsioonil ja Muscala on täiesti okei varu, vähemalt nendel päevadel kui ta suudab kaugelt heal tasemel tabada.

    C - Steven Adams alustab juba oma seitsmendat hooaega Oklahomas ja tegu on ühe fännide lemmikuga. Väidetavat on ta ka kolmesed oma ampluaasse lisamas, aga pigem oleks vaja vabavisete protsent normaalseks saada, praegu on suht mündivise, kas tabab või mitte. Nerlens Noel on korralik varu. Kahjuks temast sellist mängijat ei tulnud nagu talt oodati, aga tundub, et ta on enamvähem rollimängija ja 10-15 minutit mängu kohta saab teda ilusti kasutada.

    Meeskonna staar - Chris Paul on kõige parem ja kogenum mängija ja võiks olla selge meeskonna liider.

    Suurim areneja - Shai Gilgeous-Alexander peaks tegema korraliku arenguhüppe.

    Suurim küsimärk - Mis on klubi eesmärgid? Paberil on tegu tugeva meeskonnaga, kelle eesmärk peaks olema playoffi jõudmine.

    Oklahoma ei ole nõrgem kui teised lääne playoffikohtade eest võitlevad meeskonnad, aga Oklahoma puhul me ei saa olla kindlad, esiteks on meeskonnas mitu vigastustealtit mängijat ja sobivate pakkumiste korral võivad ka põhimehed hooaja käigus lahkuda. Seega nende lõppkoha ennustamine on päris raske ja olen pigem pessimistlik nende suhtes ning ennustan neid 12. kohale.

    Kommentaar


      Chicago Bulls kogus eelmine hooaeg 22 võitu ja lõpetati 13. kohal. Ka see hooaeg ei tasu veel väga kõrgeid sihte seada, aga koosseis on oluliselt tugevam kui eelmine hooaeg ja fännidele ei saa pahaks panna kui playoffist mõeldakse. Ma pikka sissejuhatust ei tee. Meil on siin üks Bullsi fänn ka, kes võiks enda ootustes ja lootustest kirjutada millalgi.

      Koosseis

      PG - Tomas Satoransky tegi väga tugeva mm. ja praegult tundub, et ta on alustaja, kindlasti on ta parim söötja tiimis. Drafti seitsmenda valikuna saadi Coby White, kes siis hakkab Satoga põhimehe rolli eest võistlema. Suurte ootustega alustanud Kris Dunn on samuti meeskonnas, aga hetkel tundub, et ta jääb pigem tagaplaanile. Senised hooajad pole mingit põhjust andnud, miks teda Satole eelistadada ja tundub, et suurem osa Bullsi fänne teda mängimas näha ei taha.

      SG - Zach LaVine tegi korraliku hooaja, ta oli resultatiivne, teenis palju vabaviskeid, aga oli samal ajal kaitses ikka kohutav ja seetõttu teda endiselt ei hinnata väga kõrgelt. Denzel Valentine oli suhtelsielt korralik pingimees, aga tal jäi kogu eelmine hooaeg vahele ja läheb veel natuke aega, et vormi tõusta, aga kui ta suudab kaugelt hea protsendiga tabada, siis võiks ta mingit rolli mängida. Samas Bullsis on veel tagamehi ja temast nooremaid, ehk võib juhtuda, et talle ei anta palju võimalust ennast tõestada.

      SF - Otto Porter ei ole endiselt oma potentsiaali ära kasutanud, ta on meeskona kõige kõrgepalgalisem mängija ja seega oodatakse ka temalt palju, aga need 15 mängu, mis ta eelmine hooaeg Bullsis tegid oli väga lootustandvad ja ka hooajaeelsetes mängudes on ta näidanud, et vähemalt kolmese joone tagant on ta see hooaeg väga ohtlik.

      PF - Lauri Markkanen on üks meestest, kelle ümber seda tiimi ehitatakse, tal läks eelmine hooaeg, peale vigastust, veidi aega, et kohaneda, aga hooaja lõpus oli ta päris hea. Thaddeus Young oli Indianas väga tähtis mängija ja ta võib olla see hooaeg liiga üks paremaid kuuendaid mehi.

      C - Wendel Carter tegi eelmine hooaeg kaasa umbes pooled mängud, aga potentsiaali temas on ja ta on ilmselt Lauri kõval teine mees, kelle ümber tasub tulevikuks meeskonda ehitada. Pingil on mitu keskpärast mängijat, kes hakkavad mänguaja eest võtlema, aga kui Lauri vahepeal ka viie peal mängib, siis ega neile palju neid minuteid ei jagu.

      Meeskonna staar - Raske öelda, aga kui Lauri saab nüüd lõpuks täishooaja kaasa teha, siis soomlane võiks ju tiimi liider olla.

      Suurim areneja - Wendel Carter

      Suurim küsimärk - LaVine. LaVine ja Booker on kaks mängijat, kes on ülimalt talendikad ja väga head ründemängijad, aga ei ole kaitses head, pigem isegi heidetakse neile ette, et nad ei taha piisavalt pingutada.

      Bulls on tegelikult päris huvitava tiimi kokku saanud, rünnakul on valikut küllaga, Porter ja Young on tugevad kaitsjad ja Sato on vanakooli tagamängija, kes oskab hästi sööta. Miks mitte võidelda playoffi koha eest? Hetkel on Bulls selgelt tugevam kui eelmine hooaeg ja nad ei tohiks viimase nelja võistkonnaga halvimate kohtade eest konkureerida. Väga raske on nende potentsiaali hinnata. Kui kõik õnnestub, siis nad ei ole palju nõrgemad kui 8-9 koha tiimid, halval juhul jäädakse 25-30 võidu kanti, kuid siiski ette tagumisest nelikust. Ma jätan optimistlikumad ennustused fännidele ja ennustan Bullsi 11. kohale, aga võite kogutakse kindlasti rohkem kui 30.

      Kommentaar


        Dallas Mavericks on hetkel eurooplaste seas päris popp klubi. Dallase suur liider oli pikalt Dirk Nowitzki, kelle vedamisel võideti ka üks tiitel. Eelmine hooaeg jäi tal viimaseks, aga tema asemel hakkab tiimi vedama Luka Doncic, kes näitas oma esimesel hooajal suurepärast mängu. Doncic on Euroopas ülimalt populaarne ja ta esimene hooaeg oli nii äge, et ta on ka minu üks lemmikuid. Seega läänes on Dallas üks klubidest, kellele ma pöialt hoian. Lisaks sloveenile on meeskonnas ka Porzingis, kes on naasmas suurde mängu ja see duo võib järgmistel aastatel palju lärmi teha.

        Koosseis

        PG - Luka Doncic on kindel alustaja ja vahet ei ole, mis positsioonil ta mängib, rünnakul on ta igastahes mängujuht. Jalen Brunsoni debüüthooaeg oli täitsa okei ja vaadates, kuidas Dallas hooajaeelsetes mängudes katsetanud on, siis võib ta isegi alustaja olla, aga ma esialgu arvan, et ta on tagameeste toiduhelas 4-5 kohal. Lisaks on meeskonnas vanameister JJ Barea, kelle mängu on alati lõbus vaadata, loodetavasti on ta vigastusest taastunud ja suudab veel ühe korraliku hooaja teha, aga eks konkurents ole tihe ja Barea peab hästi mängima, et üldse peale saada.

        SG - Delon Wright oli Torontos korralik rollimängija ja ta näitas eelmise hooaja lõpus Memphises, et ta väärib suuremat rolli. Tema suurimaks probleemiks on kolmesed ja kui ta suudab oma tabavusprotsenti tõsta, siis on ta ka suure tõenäosusega üks põhimeestest. Seth Curry on siin tiimis ühel põhjusel, ta on sarnaselt oma vennale suurepärane kaugviskaja ja Dallasel on vähe häid snaipreid. Kahjuks ta siiski ei ole sama andekas kui ta vend ja ta peab oma mänguaja eest tõsiselt võitlema.

        SF - Tim Hardaway Jr. on hea ründemängija ja ma arvan, et ta murrab ennast algviisikusse, kuigi ta sobiks ka ideaalselt kuuenda mehe rolli. Justin Jackson on olnud üllatavalt hea hooajaeelsetes mängudes ja ta tundub rünnakul üks efektiivsemaid mängijad ja ka tema konkureerib põhimehe staatuse eest. Ma ei usu, et Courtney Lee väga peale saab ja ma kahtlen, et ta jätkab siin hooaja lõpuni, küll aga Dorian Finney-Smith on samuti kandidaat algviisiku kohale, ta on parem kaitsja kui teised, kes võiks siin alustada. Tema ja Wright on ellitkaistjad ja Doncic saaks rohkem rünnakule keskenduda

        PF - Kristaps Porziņģis on teine kindel alustaja, tundub et tema positsiooniks jääb ikkagi suure ääre roll, aga vaadates, kes Dallasel korviall on ja mõningaid vastaseid, siis vast peab ta vahel ka tsentri kohuseid täitma. Maxi Kleber on täiesti ok varu.

        C - Dwight Powell peaks olema alustaja, aga ma ei ole kindel, et ta on piisavalt hea mängija, et playoffi koha eest võitlevas klubis suurt rolli kanda. Marjanovic ju üle 15 minta keskmiselt vaevalt mängib.

        Meeskonna staaar - Loomulikult Doncic.

        Suurim küsimärk - Kristaps Porziņģise tase, kas ta on rünnakul sama võimas ja efektiivne kui varem?

        Suurim areneja - Wright on küll juba kogenud mängija, aga ma arvan, et suurenenud rolliga tuleb ka areng mänguliselt. Brunson on teine kandidaat siin, aga kõigepealt tuleb tal ennast üldse põhimeeste sekka murda.

        Dallas on põnev meeskond, neil on kaks kindlat staari ja palju keskpäraseid mängijad, osad neist on kaitses väga tugevad ja osad kolmese joone taga, aga nad on kõik pigem head rollimängijad kui kindlad põhimehed. Kui Doncic mängib veel paremini kui eelmine hooaeg ja Porzingis on on oma parimate päevade tasemel, siis Dallas on playoffi konkurentsis, aga et playoffi jõuda on vaja mõnelt rollimängijalt kõva arenguhüpet, nt Wright rünnakul, Powell kaitses või Curry mängib nagu ta vend.

        Meeskonnas sügavust on ja mänguaja eest tuleb võidelda, aga sellest siiski ei piisa, et playoffi jõuda. Konkurents on lihtsalt liiga tihe ja kuigi ma tahaks Dallast playoffis näha, siis hetkel tundub kõige loogilisem lõppkoht neile 11.

        Kommentaar


          Bullsi staar ja liider on kahtlemata Lavine isegi kui ta kaitses langeb ansamblist välja, siis kõik rasked visked-lahendused asjad mängitakse talle kätte ja raskel hetkel on tema ainukene, kellel on selline ründearsenal, et suudab hakata ise tegema.

          Kommentaar


            Atlanta Hawks oli eelmise hooaja teises pooles väga heas hoos, Trae Young läks paremaks, Collins oli üks üllatajaid ja enimarenenud mängijaid ja Huerter mängis ka kohati ägedalt. Ma arvan, et see hooaeg ei ole veel kõrgeid eesmärke ja jälgitakse oma noorte arengut ning üritatakse neile õigeid positsioone leida. Järgmine hooaeg võidakse juba vabalt playoffi konkurentsis olla.

            Koosseis

            PG - Trae Young oli oma esimesel hooajal hea, aga ei midagi liiga võimast. Ta võis teha imemänge, aga järgmised kolm mängu teha kohutavalt palju rumalaid pallikaotusi ja tabada ühe kolmese 10. viskest. Nüüd peaks ta olema veidi kogenum mängija ja loodetavasti näeme ka oluliselt efektiivsemat mängu tema poolt. Üks Atlanta probleeme on kogemused, seega Evan Turner võiks siinkohal abikäe osutada. Kuigi võib juhtuda, et tema roll jääb väiksemaks kui Portlandis viimasel hooajal.

            SG - Kevin Huerter on eeldatavasti see hooaeg veelgi kindlam alustaja kui ta eelmisel oli. Allen Crabbe on ka üks kogenumaid mängijaid meeskonnas, hetkel on ta vigastatud ja eks ole näha milline ta roll meeskonnas olema saab. DeAndre Bembry on igati okei pingimees, aga see hooaeg ei pruugi talle eriti mänguaega jaguda.

            SF - De'Andre Hunter oli drafti neljas valik ja ootused on mõistagi suured, hooajaeelsed mängud ei olnud veel eriti head, seega hooaja alguses võib ta sekkuda pingilt. Cam Reddishi kohta saab öelda sama, väga rabe oli ka tema mäng. Lisaks saab ilmselt ka Vince Carter endiselt veidi mänguaega, kuskil 10. minutit mängu kohta.

            PF - John Collins on selle meeskonna parim mängija, ta tegi eelmine hooaeg julma arenguhüppe ja seda üllatavam on, et ta jäi enimarenenud mängija valikus isegi esikuuikust välja. Rünnakul tal eriti nõrku kohti pole, küll aga on ta sarnaselt Youngile kehv kaitsja. ehk arenguruumi on küllaga. Ma arvan, et Jabari Parker saab siin täitsa okeilt mänguaega, eriti kui Collins ka tsentri positsioonil mängib.

            C - Alex Len on kindel alustaja, kuigi Dedmoni kaotus on valus ja Len samal tasemel ei ole. Bruno Fernando on veel üks selle aasta draftivalik ja ilmselt talle ka mänguaega jagub.

            Meeskonna staar - Young või Collins, Collins on hetkel parem, aga Youngi potentsiaal on võimas ja ta võib juba see hooaeg tiimi parimaks mängijaks tõusta.

            Suurim areneja - Young on kohutav kaitsja ja väga ebastabiilne, ehk tal on palju nõrki kohti, mille kallal tööd teha ja temalt oodatakse tunduvalt paremat hooaega kui eelmine oli.

            Suurim küsimärk on meeskonna üleüldine tase - Meeskonna põhituumiku moodustavad noored mängijad ja mitu neist on debütandid või teise hooaja mehed.

            Ma olen Atlantat üldiselt tugevamaks pidanud kui Bulls, aga reaalsuses on Bulls paberil tugevam ja Atlanta potentsiaalikam. Kas Atlanta on see hooaeg valmis playoffi kohtade eest võitlema? Ma arvan, et mängitakse paremini kui eelmine hooaeg ja kogutakse rohkem võite, võibolla ollakse isegi üks ida huvitavamaid tiime, aga kogemusest jääb puudu. Carter võib veel mõne hea liigutuse teha, aga ei tema ega ka Turner ei anna väga palju tasemele juurde. Ma arvan, et Bullsiga on kõva madistamine, aga üheksa esimest meeskonda on selgelt paremad ja Atlanta kogub 30-35 võidu kanti ja jäädakse 10.


            New Orleans Pelicans sai endale 2012 võimaluse esimesena draftis valik teha. Valikuks osutus Anthony Davis, kes on käimasoleva kümnendi üks parimaid valikuid. Ta mängis Pelicansis 7 hooaega, aga meeskond jõudis vaid kaks korda playoffi. See aasta vahetati oma parim mängija mitme noore vastu, lisaks saadi uuesti võimalus teha drafti esimene valik. Loogiliselt osutus valikuks Zion Williamson, kes võib olla isegi parem kui Davis. Davise näite pealt on paslik küsida, kas Pelicans on võimeline ehitama, oma suure staari ümber, konkurentsivõimelist klubi? Katse üks ebaõnnestus täielikult, loodetavasti katse kaks läheb paremini.

            Koosseis

            Zion oli hooajaeelsetes mängudes suurepärane ja tõestas, et ta on ilmselt kõike seda haipi väärt. Kahjuks sai ta vigastada ja jätab umbes 2 kuud vahele.

            Seega kui esialgu tundus, et mängitakse kas Ball-Holiday-Ingram-Zion-Favors või Holiday-Redick-Ingram- Zion- Favors põhiviisikuga, siis nüüd vähemalt esimesed kaks kuud on seis kergem, aga mul isiklikult ei ole usku, et Lonzo Ball on siin väärt põhimehe rolli ja pigem võiks ikka Redick kandvas rollis olla.

            Pingil on põhiabimeesteks veel Frank Jackson, Josh Hart, E'Twaun Moore, Jahlil Okafor, Nickeil Alexander-Walker ja võibolla ka Nicolo Melli.

            Meeskonna staar on Zion, Holiday on hea mängija, aga Zion võib kohe esimene hooaeg top 20-30 mängija tasemel olla.

            Suurim areneja - Äkki Lonzo Ball võtab ennast lõpuks kokku.

            Suurim küsimärk - Lonzo Ball.

            Pelicans on huvitav võistkond ja kui Zion ei oleks vigastada saanud, siis ma isegi usuks nende playoffi võimalustesse, aga läänes on tugevaid meeskondi palju ja 10. koht võiks olla Pelicansi jaoks parim koht see hooaeg.

            Kommentaar


              Lahing LA pärast oli intensiivne. Tundus nagu playoff kohtumine, mehed olid selgelt närvi. Palju eksiti korvi alt jne. Leonard oli jäktuvalt võimas.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                See aasta kannab neid asju üle TV Play Sports ja/või +.

                24. oktoober kell 2:30 Boston Celtics at Philadelphia 76ers (Henri Sipra)
                24. oktoober kell 3:30 Washington Wizards at Dallas Mavericks (Ardo Kala)
                25. oktoober kell 5:30 LA Clippers at Golden State Warriors (Otto Oliver Olgo)
                26. oktoober kell 5:30 Utah Jazz at Los Angeles Lakers (Andri Kiige)
                27. oktoober kell 00:01 Miami Heat at Milwaukee Bucks (Otto Oliver Olgo feat. Martin)
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                Kommentaar


                  Viskan kiire ennustuse ka hooajaks:

                  ida võitja põhihooajal: bucks
                  lääne võitja põhihooajal: rockets
                  mvp: giannis
                  parim skoorija: steph
                  roy: ja
                  dpoy: gobert

                  ida poolfinaalid: 76ers vs heat, bucks vs boston
                  ida finaal: 76ers vs bucks

                  läänes poolfinaalid: clippers vs jazz, lakers vs rockets
                  lääne finaal: lakers vs clippers

                  finaal: 76ers võidab clipperist

                  Kommentaar


                    Täitsa põnev see aasta ennustada tõesti.

                    Ida võitja põhihooajal: Bucks
                    Lääne võitja põhihooajal: Rockets
                    MVP: Harden, aga võidab keegi muu (Curry tõenäoliselt, ja võidud järsku jälle ei loe).
                    Parim skoorija: Curry
                    ROY: Morant
                    DPOY: Gobert

                    Ida poolfinaalid: 76ers vs Pacers, Bucks vs Celtics
                    Ida finaal: 76ers vs Bucks

                    Läänes poolfinaalid: Clippers vs Nuggets, Rockets vs Lakers
                    Lääne finaal: Clippers vs Rockets

                    Finaal: Rockets võidab 76ersit

                    #FightforFreedomStandwithHongKong

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Epic Vaata postitust
                      Täitsa põnev see aasta ennustada tõesti.

                      Ida võitja põhihooajal: Bucks
                      Lääne võitja põhihooajal: Rockets
                      MVP: Harden, aga võidab keegi muu (Curry tõenäoliselt, ja võidud järsku jälle ei loe).
                      Parim skoorija: Curry
                      ROY: Morant
                      DPOY: Gobert

                      Ida poolfinaalid: 76ers vs Pacers, Bucks vs Celtics
                      Ida finaal: 76ers vs Bucks

                      Läänes poolfinaalid: Clippers vs Nuggets, Rockets vs Lakers
                      Lääne finaal: Clippers vs Rockets

                      Finaal: Rockets võidab 76ersit

                      #FightforFreedomStandwithHongKong
                      See jäi puudu:

                      Executive of the Year: Morey

                      Kommentaar


                        Ja hooaeg juba käibki, aega on olnud vähe ja seega panen oma lõpliku ennustuse lühidalt üles.

                        Ida

                        1. Milwaukee Bucks pani juba eelmine hooaeg põhiturniiri kinni, see aasta ollakse juba ka selged favoriidid ja ma ei näe ühtegi klubi, kes nende esikohta ohustada võiks. Küsimus on pigem selles, et kas kogutakse rohkem võite kui eelmine hooaeg. Brogdoni kaotus oli muidugi veidi valus ja ilma temata ma ei usu, et neil on lootust 76ersile playoffis ära teha, aga põhiturniiril pole tema kaotus nii oluline, eriti kui pink on nii võimas. Lisaks on Giannis ka kaugvisked oma ampluaasse lisanud ja tema peatamine on veelgi võimatum. Bledsoe ja Lopez on põhiturniiril palju paremad kui playoffis. Ühesõnaga tegu on klassikalise Budenholzeri tiimiga, mis võib olla põhiturniiril peatamatu, aga playoffis päris tiitlikonkurentsis pole.

                        2. Philadelphia 76ers - Liiga parim algviisik tähendab, et playoffis ollakse favoriitide seas, aga pink jääb ilmselt lahjaks, et nad suudaks põhiturniiril Bucksile vastu saada. Mike Scott, Zhaire Smith, Trey Burke ja kompanii võivad kõik heal päeval hästi mängida, aga nad tunduvad liiga ebastabiilsed, kasvõi võrreldes Bucksi pingiga, kus on pingil pea sama häid mängijaid kui osad algumehed, ehk vigastused mõjutavad nende mängu vähem. Lisaks eelmine hooaeg näitas, et Embiid vajab põhiturniiril puhkus, et olla playoffis heas vormis ja Horford paneb nagunii pooled mängud rahulikult ning alles playoffides me näeme tema tegelikku taset. Seega 76ers jääb teiseks ja põhiturniir pole nende jaoks nii tähtis.

                        3. Toronto Raptors on endiselt võimas klubi, Leonardi kaotus jätab nad tiitliheitlusest välja, aga Siakam võib juba see hooaeg top 20. mängija sekka tõusta. Kaaslased on tal piisavalt head, et kolmas koht võiks olla reaalne. VanVleet on üks mängija, kellelt tasub arenguhüpet oodata, ta tõestas eelmine hooaeg playoffis, et ta on hea mängija ja ma ootan talt võimsaid esitusi ning tema roll tõuseb kindlasti oluliselt. Loodetavasti pink suudab ka piisavalt toota, Powell ja Ibaka peaksid ikkagi vajadusel tassima, aga teised mängijad on suured küsimärgid ja Toronto üks trumpkaarte on kadumas.

                        4. Boston Celtics - Walker on piisavalt kõva, et seda tiimi põhiturniiril normaalsele kohale vedada, aga Bostoni puhul on küsimärke palju. Kas Hayward suudab korralikul tasemel mängida? Kas Tatum teeb arenguhüppe? Kas keegi peale Smarti suudab ka pingilt põhimehi aidata? Neljas koht tundub aus, aga kui eelmine hooaeg peeti Bostonit üheks favoriidiks ja ebaõnnestuti täielikult, siis nüüd, kui keegi nende edusse ei usu, võivad nad üllatada ja 76ersile ning Torontole kõva konkurentsi pakkuda.

                        5. Indiana Pacers - Palju sõltub, millal ja mis tasemel Oladipo naaseb. Brogdon on kõva täiendus ja Warren on samuti rünnakul tugev. Lamb on üks paremaid pingimehi liigas. Seega sisu nagu oleks. Eks paistab kuidas Sabonis ja Turner korraga mängides hakkama saavad, eks nad said ka eelmine hooaeg korralikult koos mängida, aga nüüd kui Sabonis alustab, siis ka suureneb mänguaeg, kus nad on koos platsil. Algviisik küll Indianal nõrgem pole kui Torontol või Bostonil ja ilmselt ka mitte pink, seega Indiana hooaega tasub oodata ja playoffis on nad jälle ohtlikud vastased kõigile. Põhiturniiril on neid julgem viiendale kohale ennustada.

                        6. Miami Heat - Butler muudab selle tiimi oluliselt tugevamaks ja hooajaeelsed mängud andsid lootust, et nii mõnigi noor võib teha võimsa hooaja. Meeskonna pink pole eriti tugev ja enamus Butleri kaaslased on keskpärased, seega kuuendast kohast kõrgemale tõusmine oleks üllatav.

                        7. Brooklyn Nets on üks sügavamaid meeskondi idas ja see tiim jõuab kindlasti playoffi, küsimus on pigem, et kas jäädakse viiendaks, kuuendaks või seitsmendaks. Ma arvan, et neid segavad vigastused, mis ei lase neil kõrgemale seitsmendast kohast jõuda. Korviall on ka veidi segased lood, et kes alustab jne ja algviisk on nõrgem kui Indianal ja Miamil ning heast pingist nende vastu ei pruugi piisata.

                        8. Detroit Pistons - Blake Griffin ja Derick Rose on vahvad mängijad, lisaks siis liiga parim lauapallide koguja Drummond ja kohutavalt palju keskpäraseid mängijaid, kes ei tohiks playoffi tiimis algviisikusse kuuluda, aga Pistons võib mõne olulise liigutuse teha ja ma arvan, et isegi kui tiim jääb selliseks, siis playoffi peaks nad jõudma.

                        9. Orlando Magic on äge meeskond, kes võiks vabalt playoffi jõuda, aga neil pole korraliku tagameest ja ma ei tea, kas nad suudavad tagada kõigile mänguaja, sest meeskonnas on 8-9 meest, kes tahaks alustada ja tähtsas rollis olla. Ilmselt võideldakse lõpuni playoffi koha eest, aga lõpuks Pistonsil on asjad paremini jaotatud ja nende põhimehed on paremad kui Orlandol.

                        Lääs

                        1. Houston Rockets, ahvin jälle eikat, aga mulle tundub, et Rocketsil on jälle hea põhiturniiri tiim ja siis playoffis veab kui saavad esimesest ringist edasi, eks sõltub ka, kes neile vastu tuleb. Westbrook annab Hardenile veiid puhkust, on vähem vigane kui Paul ja suudab mõnel päeval ka tiimi võidule vedada. Pingilt tuleb jälle mõni üllataja ja noh läänes pole Bucksi suguseid võistkondi, seega selge favoriidi puudumisel tundub mõistlik Rocketsile panustada.

                        2. Denver Nuggets - Noor meeskond, kes on aasta kogenum ja nende pink on isegi veelgi tugevam kui eelmisel hooajal oli. Rocketsiga võideldakse lõpuni esikoha eest, aga Harden vast veab Rocketsi esimeseks.

                        3. Utah Jazz - Mike Conley oskab oma meeskonda kõrgele kohale vedada, Bogdanovic on alahinnatud mängija ja Mitchell on väga motiveeritud peale tagasihoidlikku viimast hooaega. Lisaks ka Jazzi pink võib olla täitsa okei kui kõik terved püsivad. Algviisik on neil igastahes äärmiselt ühtlane ja üks tugevamaid liigas.

                        4. Portland Trail Blazers - Lillard teeb Hardeni tasemel põhiturniiri, et siis playoffis täiega pähe saada. Portland võib vabalt playoffst välja jääda, aga ajalugu on näidanud, et neid ei tasu alahinnata ja loogiline mõtlemine las jääda tagaplaanile.

                        5. Los Angeles Clippers - Eesmärks number üks on olla playoffis heas vormis, seega Leonard ja George saavad korralikult puhata ja iga mäng ei minda täiega peale, pink on piisavalt kõva, et võidelda top kohtade eest, aga eespool on ehk rohkem motiveeritud võistkondi Clippers ja viies koht tundub õiglane.

                        6. Los Angeles Lakers - Pole üldse usku nendesse, vähemalt mitte põhiturniiril. Kaks suurt staari ja palju keskpärasust, eks nad ikkagi lõpuks playoffi jõuavad ja seal ollakse juba kindlasti konkurentsivõimelised. Jazzi käest võivad nad muidugi kohe esimeses ringis pähe saada.

                        7. San Antonio Spurs - See meeskond on lihtsalt liiga sügav, et mitte playoffi jõuda, igale posistioonile on mitu hea mängijat ja põhiturniiril see loeb.

                        8. Golden State Warriors - Sest Rockets - Warriors playoffi essas ringis oleks äge. Curry peab tegeme Hardeni tasemel hooaja, et üldse playoffi jõuda. Sest normaalseid mängijaid on klubis mingi 5-6 ja iga põhimehe vigastus oleks julm.

                        9. Sacramento Kings võitleb lõpuni playoffi koha eest, aga pigem tundub, et jäädakse 1-2 võidu kaugusele 7-8. kohast. Loodetavasti üllatatakse ka see hooaeg ja ma alahindan neid.

                        Kommentaar


                          Ayton saab nüüd pisut puhata.
                          Elu on lühike, pidu on pikk.

                          Kommentaar


                            Oi kurjam, ma vist alahindasin Clippersit, see tiim on ikkagi sügavam kui ma arvasin. Kui nad tahavad, siis vast võivad põhiturniiri ka kinni panna, aga tahaks neid juba mõne tugeva vastu näha, nt Bucks või 76ers, kes oskavad kaitset ka mängida.

                            Kommentaar


                              Doncic-Porzingise dout on fantast vaadata. Lätlane poleks nagu hooaega vahele jätnudki. Doncic on teinud kõva arenguhüppe edasi ja kõik need jutud, et suvel peale treeningsaali ta muid kohti ei näinudki tundub, et vastavad tõele.

                              Siakam on ka muidugi täiesti elajas esimese kahe kohtumisega.

                              Kommentaar


                                Paljukirutud Wiggins võttis kätte ja laiatas Minnesota niimoodi ainsaks 3-0 meeskonnaks.



                                Vähem kui nädal mängitud, aga alles ainult viis kaotuseta meeskonda. Põnev.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X