Kuulge, nüüd läheb kogu teema ju poindist väga kaugele.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Täpselt seal, kus Eesti jalgpall.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, nüüd läheb kogu teema ju poindist väga kaugele.
Kommentaar
-
Tegelikult saab Voolaid enda kaela viha, mis peaks minema Aivar Pohlakule. Selge on see, et Eesti jalgpall on omadega põhjas - kõik dimensioonid - noortejalgpall, liigajalgpall, koondis ja koondislaste objektiivne tase(välisklubides mängijate arv). Võib arvata, et Pohlak nii pea Voolaidi lahti ei lase, kuna Voolaid kritiseerimine aitab tähelepanu temalt ära juhtida. Seega üleskutse fännidele - keskenduge ikka probleemi põhjusele ehk Aivar Pohlakule, mitte Voolaidile, kelle käsutuses on lihtsalt totaalselt mittekvaliteetne materjal, ja selle kehva kvaliteedi eest peab vastutuse võtma Aivar Pohlak.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa ei kujuta ette, et EJL-i juhatuse vahetumise järel noortetreenerite töö hoobilt paraneks ja pubekatest noorpallurid nädala lõpus enam joomas ei käiks.
voolaid on väga kaua meie treenereid koolitanud, aga tulemused lähevad aasta aastalt allapoole. ka noortetöö koordinaatori tööpost aastaid täitmata
Kommentaar
-
Rääkisin eile pikalt Aivariga telefonis, teemadeks muidugi mis pask see toimub siin meil jalgpallis ja võin teile kinnitada, et ega ka tema tuju ei olnud just kõige rõõmsam ja ei ole kuule just tihti teda ropendamas, et perses on küll hetkel olukord. Positiivse asjan tooks välja lõigu, kus järgmsiest aastast tehakse päris korralik investeering noortetööse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustRääkisin eile pikalt Aivariga telefonis, teemadeks muidugi mis pask see toimub siin meil jalgpallis ja võin teile kinnitada, et ega ka tema tuju ei olnud just kõige rõõmsam ja ei ole kuule just tihti teda ropendamas, et perses on küll hetkel olukord. Positiivse asjan tooks välja lõigu, kus järgmsiest aastast tehakse päris korralik investeering noortetööse.Kas tõesti ei tule pähe, millisekundikski, et äkki astuks kõrvale ja laseks teistel proovida. Isegi kui ka siis sitt ventilaatorisse lendab, saaks endale vastu rindu taguda ja öelda, et aga ma ju andsin võimaluse proovida ja näe ka teie ei saanud hakkama. Mida on APl kaotada, täielik win-win olukord
PS. Ma lihtsalt enam ei usu mitte ühtegi sõna mida AP oma tundide pikkuste mõistukõnedega eetrisse paiskab, tõesti kõrini on!
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustNiih, aga siis AP ise on kõik õigesti teinud, mitte ühetgi viga pole sisse tulnud ja süüdi on kõik teised, kes tema ideedest aru ei saa?Kas tõesti ei tule pähe, millisekundikski, et äkki astuks kõrvale ja laseks teistel proovida. Isegi kui ka siis sitt ventilaatorisse lendab, saaks endale vastu rindu taguda ja öelda, et aga ma ju andsin võimalsue proovida ja näe ka teie ei saanud hakkama. Mida on APl kaotada, täielik win-win olukord
PS. Ma lihtsalt enam ei usu mitte ühtegi sõna mida AP oma tundide pikkustest mõistukönedega eetrisse paiskab, tõesti kõrini on!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAbsoluutselt nõus sinuga, fännil ongi õigus tunda ennast vihasena kogu seda paska vaadates. Maailma kõige edukam müügimees ei müüks hetkel ka eesti koondis maha mitte ühegi sendi eest, millega oli ka ta täiesti nõus. Kuna ma usun, et jalgpalli kuulub siiski endiselt fännidele ja nendel koondislastel lasub vastutust meie ees, millega oli ka samuti nõus aga ta ei tahtnud siiski nõus olla selllega, et tema peaks tagasi selle tõttu astuma, meil oli üsna konstruktiivne vestlus ja ta ütles, et ta astub siis tagasi kui ta on teinud jätkusuutlikku jalgpalliliiga meile, mis muidugi vaieldav, mis asi on jätkusuutlik tänapäeva pidevas muutuvas jalgpalliühiskonnas.
Ja tähtsamgi veel, mis on "jätkusuutliku jalgpalliliiga" definitsioon. Ka selleks ja eriti sellest tuleb kokkuleppida, sest inimesed saavad minu arvates väga laiali valguvast sõnapaarist ikka väga erinevalt aru. Paraku jääb mulle taas mulje, et läbi telefoni tinistati teine poole sujuva kergusega ja osava lükkena viidi teema teravik mingile müstilisele "jätkusuutlikule liigale".
nö. disclaimer, pardon, ma üldse ei taha sind selle vestluse valguses nii öelda lögaga üle kallata, võimalik et mu sõnavõtust lihtsalt jääb selline mulje, risti vastu, sinu postitused foorumis on minu arvates enamalt terve mõistuse kehastused
Kommentaar
-
Ole mureta, all chill. Küsimuse püstitused on õigustatud ja olgu öeldud, et mingit tähtaega ta ei öelnud mulle ja siin kohal on siiski suur küsimärk jah, mis asi on jätkusuutlik liiga meil, kui ma õigesti aru sain siis tema arvates on jätkusuutlik jalgpalliiga selline, kus kõik PL klubid suudavad ennast ise majandada, ilma, et oleks vaja EJL abi üldse mis tegelikult kaudselt tundub nii ebareaalne kooslus päris maailmas, mis üldse olla saab. Aga kuna ma siiski näen, et kõigil on siiski õigus teada mis toimub meie jalgpallis ja ma siis ise ütlen selle. Kuna KTM ja ETM reegel on pidev vägikaigas meil siin, mis ka minu jaoks pärsib siiski teatud klubide edukust, siis tema sellega nõus siiski ei olnud, vastupidi, ja siin nüüd tuleb kõige kummalisem statement, kui kaotada ära KTM reegel näiteks, siis kaovad ka ära solidaarsusmehhanismid ja mitte ükski klubi PL ei olnud sellega siiski nõus, sest noh, absoluutselt ei soovi meie jalgpalliturul ükski klubi seda ja siis sisuliselt, KTM jääb, saate raha, KTM teeme vabatahtlikuks, raha ei saa, mis tegelikult minu jaoks on väga selge manipulatsioon ja muidugi ei olnud ta sellega nõus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOle mureta, all chill. ... kui ma õigesti aru sain siis tema arvates on jätkusuutlik jalgpalliiga selline, kus kõik PL klubid suudavad ennast ise majandada, ilma, et oleks vaja EJL abi üldse mis tegelikult kaudselt tundub nii ebareaalne kooslus päris maailmas, mis üldse olla saab.
...
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAga kuna ma siiski näen, et kõigil on siiski õigus teada mis toimub meie jalgpallis ja ma siis ise ütlen selle. Kuna KTM ja ETM reegel on pidev vägikaigas meil siin, mis ka minu jaoks pärsib siiski teatud klubide edukust, siis tema sellega nõus siiski ei olnud, vastupidi, ja siin nüüd tuleb kõige kummalisem statement, kui kaotada ära KTM reegel näiteks, siis kaovad ka ära solidaarsusmehhanismid ja mitte ükski klubi PL ei olnud sellega siiski nõus, sest noh, absoluutselt ei soovi meie jalgpalliturul ükski klubi seda ja siis sisuliselt, KTM jääb, saate raha, KTM teeme vabatahtlikuks, raha ei saa, mis tegelikult minu jaoks on väga selge manipulatsioon ja muidugi ei olnud ta sellega nõus.
ETM reeglist minu arvates juba täiesti piisaks.
Ja aru ma ei saa, miks ei või olla erineva filosoofiaga klubisid. Miks ei või olla klubi, kes on kogu oma satsi toonud väilismaalt, klubi kes on hübriid, ja klubi kes on sinimustvalge? Miks peavad kõik klubid olema nagu reklaamis autod halldiiselmetallik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar