Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 1818
Teema: Laskesuusatamine
-
28.04.05, 14:32 #1
Laskesuusatamine
Tahaks tead kui tuntud ala on eestis laskesuusatamine kas keegi jälgis ka seda MM mida näitas ka ETV-s
-
28.04.05, 16:06 #2
Vastus teemale \'Laskesuusatamine\'
Algselt postitas anDi-anDi
Tahaks tead kui tuntud ala on eestis laskesuusatamine kas keegi jälgis ka seda MM mida näitas ka ETV-s
Aga minu absoluutne lemmik laskesuusatajate seas oli ja on 1984. aasta olümpiavõitja Eirik Kvalfoss.'Cause I know
For all my ruminations I can't change a thing
Still I hope
There's others out there who are listening
-
28.04.05, 16:23 #3
Laskesuusatamine.
Ja üldse: case closed!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
-
26.11.05, 15:02 #4
normaalne, Lessing tna 12. koht, 5. kohast jäis vist 6 seki puudu. Omme igatahes jälitussõitu vaatama
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
26.11.05, 20:26 #5
Algselt postitas Martin
Laskesuusatamine.
Ja üldse: case closed!INTER ARMA CARITAS
-
27.11.05, 21:32 #6
Täna siis kahjuks nii hästi ei läinud
Lessing langes lausa 30 kohta tahapoole.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
27.11.05, 21:39 #7
- Liitus foorumiga
- Jun 2004
-
27.11.05, 22:32 #8
Suudab ikka. Võtab veel murdma radadelt ka medalid
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
-
27.11.05, 22:33 #9
Algselt postitas waluswend
Suudab ikka. Võtab veel murdma radadelt ka medalidAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
28.11.05, 12:37 #10
Algselt postitas Hmf
Suudab ikka. Võtab veel murdma radadelt ka medalid'Cause I know
Still I hope
-
28.11.05, 17:42 #11
Algselt postitas mcnamara
Algselt postitas Hmf
Suudab ikka. Võtab veel murdma radadelt ka medalidAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
28.11.05, 17:52 #12
Algselt postitas Hmf
kuskilt oli kuulda et nad pidid ka murdmaa meeste laagrites käima, aga ma kahtlen et ka need mehed medaleid saavad, tase on liiga ühtlane seal ees, kõva õnnega võib olla saavad. Kui juhtub et teatesse võetakse siis kah.
Teine võimalik murdmaaala 50 kilti ühisstardist on aga vist juba peale laskesuusaprogrammi lõppu. Ja hetkel näen ma norrakatel ainult ühte uisuässa - Hofstad. Ülejäänud on tublisti nõrgemad. Ja ma ei usu hästi, et näiteks Hetland pärast teadet ja kahte sprindiala hakkab veel viitkümmet sõitma.'Cause I know
Still I hope
-
28.11.05, 18:05 #13
Teine võimalik murdmaaala 50 kilti ühisstardist on aga vist juba peale laskesuusaprogrammi lõppu.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
29.11.05, 12:22 #14
ma vaatan küll saksa eurosporti momendil ja nicht sprech aga kas meie dimal oli liiga kõrge hemoglobiini näit ja meie poisse rajale eilastudki?
INTER ARMA CARITAS
-
29.11.05, 12:28 #15
Estonian team has pulled out as a result of a high hemoglobine test result from a skier. For the moment being, it is only a precautionary measure and will have to be verified.
-
29.11.05, 12:37 #16
issand ma oskan saksa keel:P
Tore asi,üks ilus trolliriik tõmbab kindlasti sae käima ja hakatakse süüdistama kr tteab milles ja muidugi tuuakse mängu ka murdmaaINTER ARMA CARITAS
-
29.11.05, 13:04 #17
Algselt postitas marcello
Tore asi,üks ilus trolliriik tõmbab kindlasti sae käima ja hakatakse süüdistama kr tteab milles ja muidugi tuuakse mängu ka murdmaa'Cause I know
Still I hope
-
29.11.05, 15:17 #18
Algselt postitas marcello
Tore asi,üks ilus trolliriik tõmbab kindlasti sae käima ja hakatakse süüdistama kr tteab milles ja muidugi tuuakse mängu ka murdmaaINTER ARMA CARITAS
-
29.11.05, 15:40 #19
Algselt postitas Martin
Laskesuusatamine.
Ja üldse: case closed!
-
30.11.05, 05:15 #20
- Liitus foorumiga
- May 2004
On tõendeid,et Salt Lake City oümpial hüppas mõni(mitte eesti)laskesuusataja aknast välja,põgenemaks kontrollijate küüsist.
Kummaline on ka jutt,nagu oleks Jaak Mael olnud eluaeg kõrge hemoglobiininäit.Olen ise koos temaga Pirital dispanseeringul käinud ja meil mõõdeti toona mõlemal umbes 150 kanti.
Hemoglobiini alla saada pole kuigi raske,näiteks õlle manustamine,üldse vedeliku, toimib suurepäraselt.Kapten Trumm
Järjehoidjad