320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Väga hea et Raku Itaaliasse läks! Muidu oleks see väike linnuke ka eestlasele kirja saanud ja polekski enam midagi oodata.

    Kommentaar


      Hilised õnnitlused siinsetelegi! Toibumine ja detox alles käib veel. See klubi, see linn, need fännid ja need mängijad - love all!
      See oli selge kasvukõvera kulminatsioon. Mitte ainult Klopp ja tema paremakäe mehed, aga klubi õige suund. Sellest hetkest kui uus re˛iim siia klubisse tuli, on ainult arenetud, ainult otsitud viise paranemiseks ja seda kõike koos tehtud filosoofiaga, et ükski staar pole klubist suurem ja terve klubi on ühene meeskond. Juba eelmine aasta kohe finaali jõuda oli üllatus ja uskumatu, nüüd panime end maksma. Klopp on seda ammu oodanud, nagu ka fännid on oodanud hiilgust, valades suurepärasel rongkäigul end tänavaile ja need noored mängijad väärisid seda oma raske töö ja pühendumisega. Sellised esitlused Barca ja Bayerni vastu ja juba grupifaasist meie klassikaline "ei tee kunagi lihtsasti", ikka meie moodi.
      Mäng ise oli lõpuks võrreldes meie tavalise pöörasusega midagi närvidele pisut rahulikumat. Me saime taktikaliselt spursi mängu kinni ja jätsime piisavalt võimalusi vasturünnakuteks, samas kui spurs lõikas näppu kane'i sisse surumisega. Kui läks ohtlikuks, surusime ruumi väikseks ja just Van ja Alisson kehtestasid end. Mida esimene poolaeg edasi läks, seda rohkem rahunesid finaalinärvid.
      See kuues jääb eluks ajaks meelde. Proovib millalgi väikest hooaja kokkuvõtet ka klopsima hakata.

      t5fsyQv.jpg
      ★★★★★★

      Kommentaar


        finaal Ajaxiga oleks ilmselt kordades põnevam olnud

        Kommentaar


          Väike vaade meestele, kes hooajal 2018/19 'pooli särki kandsid, särginumbrite järjekorras.

          2 Clyne

          Tegi hilissügisel ilmselt viimased esitused 'pooli eest ja sugugi mitte halvasti. Ka pärast pikka vigastuspausi kindel mees paremkaitses, paraku vaid uus põlvkond TAA näol on ründefaasis aktiivsem ja täpsem ning sobib Kloppi mängusüsteemi paremini. Tulevik teadmata, kuid vaevalt soovib 'poolis pingil istuda.

          3 Fabinho

          Üks selle hooaja suuri õnnestumisi. Sügisel veel mänguaega eriti ei saanud, kuid õppis mängusüsteemi kiiresti selgeks ning nüüdseks on keskväljal üsna asendamatu mees. Lõhub, aga ka ehitab oskuslikult. Saab ainult paremaks minna.

          4 van Dijk

          Kahtluseta hooaja mängija. Muutis meie pudeda keskkaitse justkui nõiaväel liiga kõige kindlamaks. Uskumatult hea positsioonivalik, oskab ilma vigu tegemata vastase ründaja nullida. Vajadusel lööb peaga sisse ka. Superleid. Mina ei uskunud kui temast juba Saintsi aegadel ülivõrdes räägiti: oleks pidanud.

          5 Wijnaldum

          Mees, kes on ehk proportsionaalselt liiga vähe kiita saanud. Jällegi sobib Kloppi süsteemi, suudab teha kõiki asju, sealhulgas ise väravaid lüüa. Igas mängus ei pruugi särada, aga algkoosseisust välja jätta ka ei maksa.

          6 Lovren

          Sai vähem võimalusi kui varem ja raske on teda ka tulevikus esimese valikuna van Dijki kõrval näha. Mitmes mängus tegi oma töö siiski veatult ära. Mul oleks kahju kui ta otsustab lahkuda, väga vajalik töömees.

          7 Milner

          Täiuslik professionaal. Äärekaitsjana peaaegu sama hea kui keskpoolikus. Tohutu töövõime ja pendla korral tahan alati teda väljakul näha. Ma ei paneks pahaks kui otsustab Hiina või USA-sse raha teenima minna, eriti kui keskväljakonkurents veelgi suureneb. Aga võiks meile ühe hooaja veel anda, füüsiliselt pole küll mingit probleemi.

          8 Keita

          Võiks ju öelda, et ei täitnud lootusi, aga äkki on veel vara seda öelda. Parimatel hetkedel tohutult innovaatiline, aga kipub palli mõttetult ära andma ja ehk liiga isekaid otsuseid tegema. Põnev on näha, kas läheb võimaliku uue ehitava keskpooliku vastu tõsiselt lahingusse mänguaja nimel. Usun, et me pole teda veel parimas vormis näinud.

          9 Firmino

          Ilmselt tervikuna polnud parim hooaeg 'pooli särgis. Mõned kuud olid paremad kui teised, hooaja lõpus veidi väsis. Samas sobib ta Mane ja Salahi kõrvale: kui nemad parajasti imesid ei tee, võtab Firmino saua põuest välja. Ja kui kogu kolmik hoos, lüüakse vastased lihtsalt laiaks. Võib-olla tulevikus mänguaeg väheneb, aga loobuda temast küll ei tahaks.

          10 Mane

          Ründekolmikust parima hooaja teinud mees. Alati võtab ette ja teeb ning enamasti edukalt. Tema töövõime on muljetavaldav, koormus oli ründajatest suurim, aga lõpp-produkt parim. Ei karda kunagi ühtegi kaitsjat.

          11 Salah

          Alati võrreldakse nüüd tema tegemisi selle eelmise imehooajaga, ilmselt karjääri lõpuni. 2018/19 polnud päris see, alguses ei saanud vedama ja hooaja sees oli mänge kui mitte midagi välja ei tulnud. Kaitsjad on tema trikid ära õppinud ning see on probleem. Teisalt: lööb ikka neid tähtsaid väravaid ja mitte vähe.

          12 Gomez

          Raske hooaeg tervikuna. Paranemine võttis väga kaua aega ja tagasitulekuks algkoosseisu polnud enam võimalust. Samas kui mõelda tagasi sügisesse - fantastiline mängija ja alles noor. Peab end taas vormi viima ning siis on esimene valik van Dijki kõrval. Paremkaitsjana pole tast TAA konkurendiks, Joe koht on keskel.

          13 Alisson

          Kas pole hea tunne omada tippklassi väravavahti? See koht oli nii kaua 'poolil probleemne, aga ei enam. Sütitab kaitsemängijatesse kindlust, tõrjub suurepäraselt, oskab jalaga mängida. Õppis hooaja alguses tehtud apsakast ja keegi enam küsimusi ei esita. Kui nii jätkab, siis jätkab kaua.

          14 Henderson

          Kapteni mängustiil pole kõigile meele järgi, aga temast on saanud Kloppi tiimi lahutamatu osa. Parim ründavas rollis, näeb platsi hästi ja suudab ka kaitses abiks olla. Võtab kaptenirolli tõsiselt ning sellest on meeskonnal tohutult kasu. Mõnikord jääb veidi passiivseks, söödab rohkem kindla peale, aga ilma temata Kloppi 'pooli ette ei kujuta.

          15 Sturridge

          Töötas end eelmisel suvel kiiduväärselt üles ja sügisel oli tast mõneski mängus väga abi. Paraku vorm püsima ei jäänud, aga tervikuna olen temaga rahul. Täielikus tippklubis tast ilmselt enam alustajat ei ole, aga mõnes väiksemas satsis võib palju korda saata. Loodan, et saab heasse klubisse.

          18 Moreno

          Õnnestumisi paraku ei meenu. Aeg-ajalt tuli vahetusest, mõnikord karikamängudes sai ka alustada, aga jäi parimate päevade Morenost kaugele. Vist on aeg hüvasti jätta.

          20 Lallana

          Ei tundu enam sellel tasemel mängija moodi kui 'pooli tulles. Vigastused rikkusid palju, aga siiski oleksin temalt oodanud, et jõuab paremasse vormi. Kui mängida sai, oli üsna märkamatu ja ebaefektiivne. Raske uskuda, et meil ennast enam algkoosseisu surub.

          21 Oxlade-Chamberlain

          Hooaeg läks vigastuse nahka. Kevadel mõnes mängus osales ja hetkiti oma oskusi näitas. Suvel tuleb meeletult tööd teha.

          22 Mignolet

          Osales vist vaid mõnes koduses karikamängus ja millegi positiivsega silma ei paistnud. Eilse päeva mees 'pooli seisukohalt.

          23 Shaqiri

          Kõik ilmselt ootasid enamat. Klopp vist otsustas üsna varakult, et ta süsteemi päriselt ei sobi. Sügisel tegi ilusaid liigutusi ja kevadel paar tükki veel. Peab temagi suvel kõvasti ennast tõestama, et meil tulevikku oleks.

          26 Robertson

          Fantastiline leid. Väga britilik mängija, aga erakordselt hea sööduoskusega. Tema positsioonile paremat meest maailma pealt ei leia. Üks suuremaid üllatusi mulle endale - teadsin, et ta pole halb mängija, aga et nii vaimustavalt hea. Vau!

          27 Origi

          Vaevalt ta enne hooaega endale sellist kummalist rolli kujutles. Ometi on seda tüüpi mängijad meeskonnas hädavajalikud, kes kui vaja tulevad ja löövad. Raske valiku koht muidugi noorele mängijale: kas minna kusagile iga nädal mängima või jääda meile vähest võimalust ootama.

          32 Matip

          Kevadine superüllatus. Sisuliselt juba koosseisust väljas, aga kui pääses tagasi, mängis nagu ei kunagi varem. Mind veenis nende kuudega küll täielikult, et tegemist on suurepärase keskkaitsjaga. Väga pikas perspektiivis läheb raskeks Gomeziga konkureerida, aga tasuks veel üritada küll.

          66 Alexander-Arnold

          Ei oska selle noormehe kohta muid kui ülivõrdeid kasutada. Särginumber ütleb, kus ta oli enne hooaega, aga kus ta on nüüd? Maailma parimaid oma positsioonil. Tunduks imena, kui poleks oma silmaga näinud.

          Mõned noored said õnnetu lõpuga karikamängudes peale: Hoever, Jones, Camacho. Midagi halba pole öelda, aga meeste mängus on raske silma paista. Brewster oli sisuliselt terve hooaja vigane, Woodburn saadeti laenult tagasi ja meil peale ei saanud. Raske. Laenul paistsid silma Grujic, Wilson, hooaja alguses Rangersis ka Ejaria.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

          Kommentaar


            Head hinnangud! Ise arvan, et see on veidi ime, et viimased kaks hooaega see esikolmik on olnud nii heas vormis mitte ainult mänguliselt, aga jätkusuutlikuselt. Et keegi neist pea üldse vigane pole. Seepärast arvan, et puhtalt tõenäosusteooria pealt leiab Origigi millalgi pikema aja põhis. Iseasi, kui keegi teine hoopis asemele pannakse.
            Aga see ka põhjus, miks näiteks Bob ja Salah polnud nii säravad. Tegelikult nägi Bob juba täitsa hooaja algul väsinud välja. Salah peal oli tegelikult ka sel hooajal palju rohkem vastaste tähelepanu. Eks see ole nende kiituseks, et nad niigi nii palju mängu muutsid ja olulisi väravaid lõid. Aga et Mane ei lõpeta säramist ja tegelikult arenemist sätib ta minu silmis koos Vaniga sinna hooaja lemmiku kohale. Võrratu vaadata teda mängimas, kuidas kiirus ja pallikontroll on samaaegselt nii head, et ta on enamikele kaitsatele mängimatu vastane. Ning sel hooajal rohkem väravaid - tema tihti tassis seda rünnakut sel hooajal.
            ★★★★★★

            Kommentaar


              Algselt postitas Stok
              Mul on võimatu lemmikut välja öelda. Ma ütleks, et minu lemmikmängija on Alisson, Robbo, van Dijk, Trent, Milner, Wijnaldum, Fabinho, Mané, Salah ja mitte kuidagi ei saa välja jätta tähtsate väravate lööjat Origit. Usaldan julgelt need mehed John W. Henry alluvusse, sest tal on mune, et 40m+1 pakkumised /dev/null'i saata.
              Kui ma neid mehi järjest analüüsisin, tundus, et 'pool ei vaja suvel kedagi. Vahest asendusmeest äärekaitsesse ja ründesse, ei muud. Aga see on amatööri hetkepilt. Klopp ja co peab nägema 6 kuud, 12 kuud ette ja siis võib pilt olla praegusest hoopis erinev. Nii et kui Kloppi meeskond identifitseerib sobiva mängija põhikoosseisu, tuleb ta igal juhul ära tuua. Ka siis kui sel juhul keegi otsustab lahkuda. Tahaks küll väga, aga meeskonda mulli sisse panna ei saa - kõik muutub.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

              Kommentaar


                David Squires.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                Kommentaar


                  LFC koduleht jätab täna Sturri ja Morenoga ametlikult hüvasti. Uut lepingut seega kummalegi ei pakuta.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                    Aga et Mane ei lõpeta säramist ja tegelikult arenemist sätib ta minu silmis koos Vaniga sinna hooaja lemmiku kohale. Võrratu vaadata teda mängimas, kuidas kiirus ja pallikontroll on samaaegselt nii head, et ta on enamikele kaitsatele mängimatu vastane. Ning sel hooajal rohkem väravaid - tema tihti tassis seda rünnakut sel hooajal.
                    Jep. Mane üllatas - pidevalt ohtlik ning tonksab kaitseliinis ka juba asju.

                    Huvitav, mitu valet otsust VVD mängudes kokku tegi?
                    Kõige lahedam on tema puhul jälgida seda, kuidas ta peale ebalevat mängu (paar jäi silma), olukorda hingab sügavalt sisse ja tuleb ja on edasi.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                    "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                    "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                    Kommentaar


                      Sturridget on ikka kahju näha minemas, mis siis et ta enam oluline osa siin polnud. Lihtsalt oligi mõned aastakesed lemmik. Üliandekas ründaja ja intelligentne mängija üleüldiselt, samuti väga pühendunud ja sümpaatne isiksus. Siis kui ta hoo sisse sai, oli vahel uskumatu vaadata, mingid väravad ja triblingud, nagu Klopp nüüd ütles, ei oleks pidanud juhtuma aga juhtusid. Loodaks, et saab hea karjääri lõpusirge. Korralikku laulu talle mõelda ei osatud. No mis riimub nimega Sturridge? Porridge?
                      ★★★★★★

                      Kommentaar


                        Carriage
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                        "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                        "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                          Sturridget on ikka kahju näha minemas, mis siis et ta enam oluline osa siin polnud. Lihtsalt oligi mõned aastakesed lemmik. Üliandekas ründaja ja intelligentne mängija üleüldiselt, samuti väga pühendunud ja sümpaatne isiksus. Siis kui ta hoo sisse sai, oli vahel uskumatu vaadata, mingid väravad ja triblingud, nagu Klopp nüüd ütles, ei oleks pidanud juhtuma aga juhtusid. Loodaks, et saab hea karjääri lõpusirge. Korralikku laulu talle mõelda ei osatud. No mis riimub nimega Sturridge? Porridge?
                          Ka minu väga suur lemmik. Imeline talent ja tehnika, aga habras keha.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                            DS on veits kahju, aga nii vahest läheb. Moreno ei suutnud enda potensiaali välja mängida ja nii võib juhtuda.

                            Üldises plaanis mcn kokkuvõttega nõus. Kuid kui me nüüd räägime, et meil pole kedagi juurde vaja siis ma ütlen, et nende 2 mängija lahkumise valguses on ikka küll. Äärele on vaja kindlasti kedagi nii backup TAA'le kui ka Robertsonile. Ründesse ka kedagi juurde vaja.
                            Me peame on pingi saama selliseks nagu ManCityl eks.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Stok
                              Ma olin väga vastu, kui me Chelseas põrunud ründaja ostsime, aga ta võitis mu juba oma esimese pooliku hooajaga enda poolele.
                              DS hakkas silma Boltonis laenul olles ja mul oli kahju, et ta teise klubi eest mängib (seda juhtub üliharva et ma kade oleks mõne teise klubi mängija peale) ja olin väga rõõmus kui ta meile tuli.

                              Ahjaa ennist unustasin mainida, et Milnerit ei tohi veel ära lasta. Väidetavalt olevat ta riietusruumi juhtfiguur, see local lad, kes kogu selle rahvaste paabeli kenasti ühtseks muudab. Nii et hoidke teda isegi siis kui ta enam mängida ei jaksa, sest teised mängivad sellevõrra paremini.

                              Kommentaar


                                Kommentaar

                                Working...
                                X