Näidatakse tulemusi 41 601 kuni 41 620, kokku 42926
Teema: Liverpool FC
-
12.03.20, 10:16 #41601
Mu meelest pani Klopp puusse sellega, et esimeses mängus korralikult all-in ei mindud. 0 : 1 kaotus on väga pask tulemus, millega võõrsilt ära tulla ja nüüd saadigi vastu näppe. Selle asemel, et hispaanlasi peksta peaks ise peeglisse vaatama.
-
12.03.20, 10:16 #41602
-
12.03.20, 10:18 #41603
Parastajad võivad põrgu kerida. Seda esiteks. Teiseks oli väga ilus mängupilt, parem kui viimase aja vormi põhjal võinuks loota. Vist on ikka Hendo see võlusõna meil, mis paneb rattad käima. Tekitati mustmiljon võimalust, aga jäeti õigel ajal kasutamata. Tuttav lugu. Kolmandaks oli Alissoni suurune auk. Nii et kõik selleks korraks.
'Cause I know
For all my ruminations I can't change a thing
Still I hope
There's others out there who are listening
-
12.03.20, 10:29 #41604
Esimene oli selge Adriani bläkk.
Teine oli amatöörlik kaitsetöö, mis algas oma palli kaotusest Atletico kasti ees. Mõlemal korral Atletico lahendas meisterlikult ära.
Ise normaalajal mängu purki ei pandud. Kedagi süüdistada pole. Kolm aastat jutti CLis hullu panna olekski ehk palju palutud olnud.
-
12.03.20, 10:57 #41605
-
12.03.20, 11:13 #41606
Eem, olemine on pisut hapu küll, aga ma võinuksin ka enne esimest jalga öelda, et ma ei ole Atletico mängustiili fänn. Tean, et see on tõhus, olen kursis nende saavutustega, tean, et neil on vähemalt sama hullud ultrad kui Liverpoolil või Napolil jne. CLi edu saladus on võõrsilväravad ja Liverpool sellega hakkama ei saanud, Atletico sai. That it. Atletico ründas täpselt nii vähe kui vaja, kaitses täpselt nii palju kui vaja ja kus iganes nende teekond lõpeb, kas loosirattas või Istanbulis, hiljem ei koti kedagi, et nad palli ei mänginud. Segase jutu kokkuvõtteks: ma ei ole umbkaitse fänn, aga möönan, et see on üks võimalik vahend edu saavutamiseks ja igal juhul etem kui ajavenitamine, maas aelemine või vastaste peksmine, ühesõnaga - huiamine. Ka umbkaitset on vaja harjutada ja iga suvaline tiim, näiteks Liverpool, ei oska seda kunsti. Samamoodi ei olnud ma kunagi tiki-taka fänn, kuigi katalaanide pallivaldamise kunst oli ju imetlusväärne, ent kunstiteos ise valmis minu kannatuse jaoks liiga aeglaselt.
Pohh. You can't win them all. Nüüd keskendume liigale ja FA karikatele. Atleticole edu edaspidiseks, et rahapõletajatele vastu hakata.Liverpool are champions of the Premier League. ̶A̶n̶d̶ ̶E̶u̶r̶o̶p̶e̶.̶ And the f**king world.
-
12.03.20, 11:21 #41607
Tahtsin Kloppi peale näpuga näidata, aga siis lõi allikakriitilisus välja ja lugesin sama uudist BBC-st, kus tema sõnu moonutatud ei ole.
Algselt postitas Jürgen Klopp
Liverpool are champions of the Premier League. ̶A̶n̶d̶ ̶E̶u̶r̶o̶p̶e̶.̶ And the f**king world.
-
12.03.20, 11:43 #41608Liverpool are champions of the Premier League. ̶A̶n̶d̶ ̶E̶u̶r̶o̶p̶e̶.̶ And the f**king world.
-
12.03.20, 11:58 #41609"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
-
12.03.20, 12:15 #41610
Päris raske võib kogu sel karjal siin ja mujal uudiselehtede kommentaarides olla, kui nii palju sappi lõpuks üle 2-3 aasta saab Liverpooli vastu välja elada. Küll fännid, küll Klopp, küll Anfield, küll VAR - midaiganes sülg suhu toob. Aga nagu peeretust ja aevastust, ei tasu halba sees hoida. Meil on kõik hästi, ärge muretsege!
Eilne võis küll mängu kulgemise poolest olla karm maksakas. Aga kuni prohmakani oli suht perfektne mäng. Võimalusi tekitati üllatavalt palju atletico vastu, aga peale Robbo lati polnud ükski selline 99% värav. Ehksiis atleti kaitses hästi kaasa arvatud Oblak, kes tõi ikka päris mitu kõva reaktsiooni välja. Jalgpall on vahest selline ja ega minagi lootnud peale esimest jalga väga edasi saada, palju imesid sa ikka mütsist välja võtad, kolm aastat järjest CLi kõrgustesse pürgida oleks ikka suht ebanormaalne. Aga olen väga rahul mänguga ja sellest kaotusest võib palju parema meelega edasi minna kui need kohutavad watfordidega hiljutised mängud. Taheti ja osati, see pole kuhugi kadunud, mis peamine, üle kolme (või nelja?) aasta tuleb natukenegi lebom periood kus saame mäng nädalas korraga, krt teab, ehk kulub kogu mansale ära vahelduseks.
Jaa? Mitmest kaotusseisust on Liverpool viimastel aastatel välja tulnud, ükskõik kui hea või sita mängupildiga?★★★★★★
-
12.03.20, 12:18 #41611
-
12.03.20, 13:09 #41612
-
12.03.20, 13:34 #41613
See sõltub sellest, kui tugev on võistkond vaimselt antud perioodil. Sa ei saa võtta võistkondi ette ja jagada linnukesi. Mõni sats suudab ennast üheks-kaheks kohtumiseks käima tõmmata, teine tiksub terve hooaja ühtlaselt jne.
Ja tegelikult. Mulle väga ei meenu, et oleksime tuimalt ja lademetes vastastest üle sõitnud. Pigem on see olnud erand. Ehk mingit lootusetuse tunnet meie vastu on võib-olla mõnel üksikul satsil, kuid ka nemad võivad just meie vastu leida endast selle leegi.
Atletico on üks nendest satsidest, kes pole meile väga meeldinud ja minule see vastasseis sellepärast ka väga meeldis, sest näitab ära meie nõrgad kohad, et veelgi paremaks saada.
Tasapisi on meil muutunud see, et üldine vaimsuse tase on meil järk-järgult tõusnud. Ei midagi erilist. Lihtsalt sihipärane ja mõtestatud tegutsemine.
-
12.03.20, 14:31 #41614
- Liitus foorumiga
- Apr 2014
Millest ma aru ei saa (mitte niiväga siin) on see Simeone ja Atletico ülistamine stiilis "räme hea kaitsemäng" eilse mängu põhjal. Kommentaatorid ka ütlesid "Atleti taktika toob edu" vms lause. Kulunud ja popid narratiivid, aga reaalsus on see, et Adrian kinkis selle edasipääsu Atletile. Esimene värav tema pealt, teise oleks pidanud ära tõrjuma - liiga palju ruumi jättis ette posti.
Aga kahe mängu kokkuvõttes on ju selge, kes oli parem. Esimeses mängus oli tõesti Atletico veidi parem, kui arvestada, et erinevalt Liverpoolist suudeti paar ohtlikku võimalust tekitada. Aga eilses pole nagu küsimust - ülekaal oli mäekõrgune, lihtsalt realiseerida ei suudetud. See, kuidas Firmino sai kastis mitu korda täiesti vabalt peaga löögile, Robertsoni latti löök, Oxi mitu võimalust headest kohtadest jne, ei näita just super head kaitsemängu. Lisaks oli teisel poolajal Atletico kaitses paanikat omajagu, mida ilmestasid pidevad ebaõnnestunud/suvalised puhtaks löömised. Samal ajal Atleti ju enne Adriani bläkki ei suutnud midagi väga ohtlikku tekitada, hea kui üle poole väljaku jõuti. Jah, Simeone on väga hea peatreener, aga jutt mingist Atleti super (kaitse)mängust seekord küll eriti pädev pole
-
12.03.20, 14:37 #41615
Paremuse üle vist ei vaieldagi ju? See pole tihtipeale olulinegi, sest jalgpallis ikka vahel juhtub, et eeldatavalt nõrgem, vbl suisa koeraalune, ehk suurema koefitsiendiga tiim võidab. Ja eilse mängu põhjal, mille Liverpool kaotas, on paremusse liigitamine samuti subjektiivne, vbl oli hoopis Atletico parem, kuna suutis kannatlikult oma võimalust oodata? Sest tegelikult viis neid edasi nende esimene värav, teine ja kolmas olid vaid kaunistuseks. Ja samuti võiks oleks-poleks teemal harutada esimest mängu Madriidis, kus Atleticol oli palju rohkem võimalusi kui vaid see üks, mis võrku läks, samas kui Liverpool ei saanud millegagi hakkama peale pallivaldamise.
Liverpool are champions of the Premier League. ̶A̶n̶d̶ ̶E̶u̶r̶o̶p̶e̶.̶ And the f**king world.
-
12.03.20, 14:40 #41616
Mingil soome veebisaidil väideti, et koroona halvima stsenaariumi puhul ei mängita enam premmi sel hooajal ja tiitel jääb 19/20 hooaja "võitjale" andmata. See oleks ju päris puccis?
-
12.03.20, 14:41 #41617
Seda ka, et tihtipeale unustatakse kahemängulist faktorit. Atleticot aitas väga tugevalt edasi ka see, et Madriidis ei löönud te kordagi neile raamidessegi.
-
12.03.20, 16:06 #41618
-
12.03.20, 16:09 #41619
-
12.03.20, 16:11 #41620Liverpool are champions of the Premier League. ̶A̶n̶d̶ ̶E̶u̶r̶o̶p̶e̶.̶ And the f**king world.
Järjehoidjad