Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 10649
Teema: Tallinna FC Levadia
-
09.08.02, 22:53 #1
- Liitus foorumiga
- Oct 2001
Tallinna FC Levadia
Otsisin ka ajaloost vanad topicud läbi, aga paistab, et siin polegi ühtegi Maardu Levadia info ja arutluse teemat (kuigi edukalt on TVMK ja Flora jt), aga selle uudise võiks kuskil ikka üles panna.
http://www.fclevadia.ee/ kirjutab järgmist:
Mark Shvets hakkab mängina Venemaal (9 August 2002 | 17:04)
FC Levadia Maardu poolkaitsja Mark Shvetsi mängijaõigused on müüdud Venemaa esiliiga klubile FC Dinamo Sankt-Peterburg.
Hea lähedal Markil, saab aegajalt emalgi üle piiri külas käia. Huvitav kui palju eest ta müüdi ka. Palju see ka Pareikoga võrdluses tuleb..
-
09.08.02, 22:55 #2
- Liitus foorumiga
- Oct 2001
Replying to Topic \'FC Levadia Maardu\'
Imestasingi miks Mark viimasel ajal mänginud pole. Kui ma ei eksi, siis on ta puudunud kahest viimasest kohtumisest.
-
10.08.02, 03:06 #3
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Venemaa esiliigasse? vaene mees, seal vist küll eriti kõva tase pole. Mina sooviks talle küll paremat kui venemaa esiliiga andke andeks
LET'S ALL LAUGH AT RANGERS
-
10.08.02, 13:51 #4
Originally posted by Peku
Venemaa esiliigasse? vaene mees, seal vist küll eriti kõva tase pole. Mina sooviks talle küll paremat kui venemaa esiliiga andke andeks
-
10.08.02, 19:46 #5
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Miks Levadia seda üleminekusummat ei avalikusta?
-
11.08.02, 18:49 #6
Samas, kui vaadata sealset väravakütide pingerivi, siis on enamus seal Levadiatest. TVMKs, Narva Transis ja Viljandi Tulevikust on seal ainult 1 nimi, siis kuhu jäävad seal Florakad
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
-
11.08.02, 23:27 #7
Originally posted by raido
-
11.08.02, 23:28 #8
muide, kas teie teadsite, et Levadia Tallinnal pole endal ÜHTEGI mängijat, KÕIK on laenatud Maardust! mina ei teadnud.
-
12.08.02, 02:03 #9
- Liitus foorumiga
- Oct 2001
Originally posted by willane
muide, kas teie teadsite, et Levadia Tallinnal pole endal ÜHTEGI mängijat, KÕIK on laenatud Maardust! mina ei teadnud.
-
12.08.02, 22:52 #10
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
-
12.08.02, 23:27 #11
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Originally posted by jollu
Flora vähemalt avaldab kõik üleminekusummad.
-
13.08.02, 02:07 #12
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Ausalt öeldes, mind ei huvita. Minu elu ei muutu mingite transfer summade eadmisest ja see iga klubi enda asi kas teavitab või mitte. Ja see lause, et Flora avalikustab neid summasid oli seal lõpus suht mõttetu muideks.
-
13.08.02, 03:11 #13
Originally posted by jollu
Ausalt öeldes, mind ei huvita. Minu elu ei muutu mingite transfer summade eadmisest ja see iga klubi enda asi kas teavitab või mitte. Ja see lause, et Flora avalikustab neid summasid oli seal lõpus suht mõttetu muideks.
-
13.08.02, 04:51 #14
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Kui sa ei saanud ar, miks ma ütlesin, et see mõttetu, siis ma ütles seda. Levadia ei ole Flora ja nad ei pea kõike teema nii nagu Flora seda teeb. Tihtipeale jäetakse summad avalikustamata ja see mõlema poole kokkuleppel.
-
13.08.02, 12:24 #15
- Liitus foorumiga
- Oct 2001
Tihtipeale jäetakse summad avalikustamata ja see mõlema poole kokkuleppel.
Jah, aga siis seda ka öeldakse, et summa on konfidentsiaalne...
-
26.08.02, 04:08 #16
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Njah, täna AK-st nähtu põhjal, kus näidati uudise kohta, et Levadia 3:0 mulke võitis ka väravaid, jäi küll mulje, et Kadriorus on siiski Eesti parima kvaliteediga muru.
See kiri siin on all
-
02.10.02, 07:43 #17
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Viimasel ajal on liikunud k6lakad Rautiaise naasmisest Jokeritesse. Kuigi ma pole Levadia poolehaoidja, oleks see Eesti jalgpallile minu arvates kahjulik. Pasi on suutnud ikka suhteliselt kahvatu koosseisuga Levadia panna päris hästi mängima ja meistriv6istluste l6ppresultaat pole sugugi veel selge. Leheintervjuus ütles Pasi, et puudu on vaid hea ründaja ja lisas, et Eestis on tippründaja Andrei Kr6lov. Iseasi, kas TVMK teda müüks v6i Levada üldse selleks raha annaks...
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
-
02.10.02, 13:30 #18
Originally posted by Jaan
Leheintervjuus ütles Pasi, et puudu on vaid hea ründaja ja lisas, et Eestis on tippründaja Andrei Kr6lov. Iseasi, kas TVMK teda müüks v6i Levada üldse selleks raha annaks...Ott Järvela klassika
"Valga Warriori näol on tegemist järjekordse Flora süsteemi klubiga, mil on Valgaga sama palju pistmist kui Transil fair play’ga."
-
02.10.02, 16:26 #19
Minuteada lahkus Krõlov Levadiast, sest tal olid klubiga mingisugused erimeelsused. Kui ma ei eksi, siis Viktor Levada vist ütles, et Krõlov ei palli enam kunagi Levadias.
-
02.10.02, 17:32 #20
- Liitus foorumiga
- Sep 2002
Originally posted by Kaarel
Minuteada lahkus Krõlov Levadiast, sest tal olid klubiga mingisugused erimeelsused. Kui ma ei eksi, siis Viktor Levada vist ütles, et Krõlov ei palli enam kunagi Levadias.Ma tean mida räägin!
Järjehoidjad