Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nutikamad, näiteks Flora ja Kuressaare koostöös, tulid ise selle peale ning muutsid mänguaja juba varem ringi ning see kajastus ka ilusasti liidu lehel
Vahet pole, 16 voor viidi täies koosseisus üle 30.septembrile. Miks ei kajastunud? No kes seda enam selgeks teeb
Täna tegid meie tüdrukud ilusa mänguga Levadiale ära. Kuigi teine poolaeg oli lõpus üsna raske aga kolm punni panime siiski võõrsil taskusse.
Eks ilu ole vaataja silmades aga jah punktid olid need mis täna olid olulised. Teine poolaeg oli nagu üks suur piin kuid tüdrukud võitlesid vapralt ja vedasid lõpuni välja. Pikk tee veel siiski minna aga on mille nimel pingutada.
Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.
Noh jah eks Virtuosol vist õigus ole ,et mänguilu eriti ei olnud aga see võidu väärtust kuidagi ei kahanda.Meie neljakesi ( Sen, mina, Nuutu ja Aff) jäime igatahes rahule.
Muide kust ma leidide ML-i tabeliseisu võiks leida ?
Noh jah eks Virtuosol vist õigus ole ,et mänguilu eriti ei olnud aga see võidu väärtust kuidagi ei kahanda.Meie neljakesi ( Sen, mina, Nuutu ja Aff) jäime igatahes rahule.
tore kuulda, et koduses liigas ka veel tihedalt punktide eest võideldakse. samad vastased mängivad omavahel ka 11. oktoober kadriorus kui toimub karikafinaal kell 14:00, sattusin lihtsalt kalendrit vaatama, et mida oma sünnipäevaga peale hakata sel päeval
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Tänasest kaotusest on kahju , tüdrukud tegelikult võitlesid päris vapralt ja ka lõpuminutitel oli üks viigivõimalus ,kus kohtunik oleks minu meelest penalti pidanud andma.
Tänasest kaotusest on kahju , tüdrukud tegelikult võitlesid päris vapralt ja ka lõpuminutitel oli üks viigivõimalus ,kus kohtunik oleks minu meelest penalti pidanud andma.
Kommentaar