Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 2520
Teema: R.i.p
-
27.10.06, 21:00 #1
R.i.p
Teema kus saaks mälestada meie hulgast lahkunuid.
Täna öösel suri 59 aasta vanuselt Eesti kergejõustiklane ja kergejõustikutreener Aleksander Tammert seenior.
Tammert oli Eesti esimene 18-meetri mees kuulitõukes, viiekordne Eesti meister ning omaaegne Euroopa juunioride mängude kuulitõuke võitja, teatas Eesti Raadio.
Vana Tammerti tervis halvenes septembri lõpul enne omanimelist auhinnavõistlust. «Isal on organismis rauapuudus, sellega kaasneb jõuetus,» ütles Tammert juunior toona Postimehele
Nüüd on ka taevas mees kes õpetab ketast heitma.
Kaastunne omastele.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
-
27.10.06, 21:56 #2
-
27.10.06, 23:28 #3
RIP, sügav kaastunne sass juunorile
vana sass oli üks väga pull vend, temaga sai alati nalja kui koos reisitud sai, kuid nüüd kahjuks kõik see läbikarm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
-
28.10.06, 13:15 #4
Minu kaastunne!
Spordiametnikel jälle kergem.Vana Sass oli mees kes julges ja oskas kõik välja öelda nii nagu asjad on...
KurbINTER ARMA CARITAS
-
30.10.06, 17:00 #5
Täna öösel suri legendaarne kergejõustikutreener Aleksander Tšikin. 91-aastane Tšikin oli vanimaid tegevtreenereid kogu maailmas, teatab EPL Online. Tšikini õpilaste hulka kuulusid olümpiavõitja Vladimir Kuts, Mart Vilt, Tõnu Lepik, Tõnu Kaukis, Marko Metsala ja paljud-paljud teised
karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
-
31.10.06, 00:05 #6
RIP Sassile ja RIP Tšikinile.Puhaku nad rahus.
-
04.11.06, 17:52 #7
kaad dämmit
R.I.P. DajanINTER ARMA CARITAS
-
04.11.06, 19:19 #8
-
04.11.06, 19:37 #9
Paneme kogu raha eesti märki,veel anname müstilisi summasid endisele söökla juhatajale,et see meesnaine valiks Eesti rahvustoitu ja rahvuskala,saadame ministri koos "nõunikuga" äriklassi piletiga visiidile (minu arust võiks üks mees transpordilennukiga sõita) aga eelnõu neljarealisest maanteest lükkame tagasi.100% olen kindel,et kui peterburi,pärnu ja tartu mnt oleksid neljarealised,eraldatud haljasalaga ja turvapiirdega,oleks hukkunuid mitmekordselt vähem.Jah,läheb kalliks aga kas on tark kokku hoida oma riigi elanike pealt?
Pohh,parem varastame vilja ja teeme müstilisi maa vahetusi ja muid idiootsusi.INTER ARMA CARITAS
-
04.11.06, 20:24 #10
Ah mis siin tõmmelda,saatus on selline....päevas sureb 10'id inimesi eestis ja alati leiab põhjuse kelle peal nokkida....elage oma elu..
-
04.11.06, 20:25 #11
-
04.11.06, 21:42 #12
Lame
Kõik elavadki oma elu ja saatus saatuseks aga kuna sõidan päris tihti mööda seda maanteed ja nüüdsest vist isegi tihedamini siis ei taha,et minu saatus sõltub kahest suurest erakonnast kes teistele ärapanemise rõõmus panevad teatud asjadele veto.Selge see,et seda laksu poleks eelnõu vastuvõtmine ära hoidnud aga kui palju veel hukkunuid vaja on?
Avame 200 pirukaga rõõmsalt maantee lõigu stockist bussijaamani ja kõik on tore.
Vaevalt ma ülereageerin,isegi joodud alkohol ei sekku asjasse.Lihtsalt ajab sita keema kuidas meil käib üks ärapanemine,loogiliselt mõtlemata miks keegi mingi asjaga välja tuleb üldse...INTER ARMA CARITAS
-
05.11.06, 22:26 #13
R.I.P Dajan .olgu sulle muld kerge
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
-
25.12.06, 13:53 #14
suri traagilise saatusega
Jelena Muhhina
James Brown is deadJEANNIE: So what's the deal with brunch? I mean that if it's a combination of breakfast and lunch how come there's no lupper or no linner? /-/ Hey! what's the deal with decaf? How do they get the caffeine out of there and then where does it go? (Seinfeld, The Invitations)
-
25.12.06, 15:26 #15
Jah...suvel oli Brown veel särtsakas küll, ent eks nägu reetis, et elutee on olnud juba väga pikk ja tegemisi täis.
Olgu muld talle kerge.
-
26.12.06, 17:00 #16
-
26.12.06, 19:19 #17«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
-
26.12.06, 19:23 #18
Noh, arvestades sellega, et JB oma küünalt kahest otsast põletas, siis elas ta ikka ilgelt vanaks. Eks see nii olegi, et neegritel on pikem küünal lihtsalt
George Best pidas tunduvalt vähem vastu.
-
31.12.06, 01:06 #19
Oh well, it was just time to pay...
Goodbye, mr Brown.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
31.12.06, 11:22 #20
goodbye Saddam!
Viimati muudetud arizonic poolt : 31.12.06 at 11:23 Põhjus: R.I.P.
Järjehoidjad