Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 71
Teema: eesti maailmameister
-
21.01.02, 03:20 #1
eesti maailmameister
niih!
mis ma algatuseks tahan öelda, on see, et maailmameistrilaulu nii positiivset esitlust teleka seest ei oleks ma mitte oodanud ja sellega tänud ja kummardused esinejate, operaatorite ja muu sellise seltskonna suunas...
aitähh, te olite tublid!
aif.
p.s. samas... krt, kes v6is olla see seltskond, kes meile hoolsasti oponeeris?...
-
21.01.02, 16:54 #2
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Orginally posted by aiFo
niih!
mis ma algatuseks tahan öelda, on see, et maailmameistrilaulu nii positiivset esitlust teleka seest ei oleks ma mitte oodanud ja sellega tänud ja kummardused esinejate, operaatorite ja muu sellise seltskonna suunas...
aitähh, te olite tublid!
aif.
p.s. samas... krt, kes v6is olla see seltskond, kes meile hoolsasti oponeeris?...yks kordki
-
21.01.02, 20:53 #3
Mul õnnestus 4 korda kätte saada, rohkem mitte. Loomulikult andsin 5 punkti.
[b]E.F.F - "Eesti, maailmameister", parim muusikvideo, mis eales tehtud!!Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
-
21.01.02, 22:26 #4
tõesti oli lahe video..
sain 5 korda moblalt ja 5 korda lauatelefonilt helistada..
a suur helistamiste arv siiski näitas, et keegi meile oponeeris
-
22.01.02, 00:46 #5
- Liitus foorumiga
- Sep 2001
Orginally posted by Senmaster
tõesti oli lahe video..
sain 5 korda moblalt ja 5 korda lauatelefonilt helistada..
a suur helistamiste arv siiski näitas, et keegi meile oponeeris\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
-
22.01.02, 00:49 #6
- Liitus foorumiga
- Oct 2001
Ma juba tükk aega imestan, et millest jutt käib. Või, et Seitse vaprat. Eks siis nädalalõpp peab vaatama.
-
27.01.02, 13:03 #7
Kõikide (Eesti) vutifännide püha kohus peaks olema see laul nn. "kevadesse viia". Ise olen tuttavate hulgas kihutustööd juba teinud. Viisi peaks lendama hakkama nii, et vähe pole
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
-
27.01.02, 13:50 #8
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Orginally posted by Mayhem
Kõikide (Eesti) vutifännide püha kohus peaks olema see laul nn. "kevadesse viia". Ise olen tuttavate hulgas kihutustööd juba teinud. Viisi peaks lendama hakkama nii, et vähe pole
P.S. Täna kella 7-mest olge valvel!!!
-
27.01.02, 13:57 #9
Olen täiesti nõus võimalusel sest pühast üritusest osa võtma, kuid samas mõtlen...kui meie koguaeg hääli lennutame, ei saagi teada, kas see ikka läheb peale ja meeldib rahvale. Ei saa teada kuidas nn neutraalne rahvas hääletab. Samas oleks huvitav teada saada, mida arvatakse...
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
-
27.01.02, 19:39 #10
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Orginally posted by m1ck
Olen täiesti nõus võimalusel sest pühast üritusest osa võtma, kuid samas mõtlen...kui meie koguaeg hääli lennutame, ei saagi teada, kas see ikka läheb peale ja meeldib rahvale. Ei saa teada kuidas nn neutraalne rahvas hääletab. Samas oleks huvitav teada saada, mida arvatakse...
-
27.01.02, 19:47 #11
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
küll tänapäeva noorusele meeldib kohe ühte posti mitu korda panna
aga jah mul suht pohui mida teisele raffale meeldib kuulata... EESTI MAAILMAMEISTER
-
27.01.02, 20:19 #12
Nonih. 3.35 sel nädalal. 5 korda helistasin, kokku 25 p siis, kuid keegi jah oponeeris, kokku mingi üle 200 kõne...
tahaks siinkohal edastada suured tänud kojamehele ja EFF'ile, üritus oli kasulik mõlemale. Nimelt loositi saates välja suurem hulk shokolaadi, mille MINA võitsin. Kusjuures ei ole iial varem sinna helistanud!. Need emotikonid kirjeldavad minu hetkeemotsioone.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
-
27.01.02, 20:27 #13
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
mina helistasin 4 korda
aga krt mingid directorsi või korvpalli fännid helistasid vist
-
27.01.02, 20:41 #14
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
ma kandsin ka selle eest hoolt et genka ja sõbrad ei jõuaks eff'ist ette
-
28.01.02, 16:23 #15
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Eh, ma ise arvan, et kui kolmas saade vastu pidada oleks kõik normis, kui rahanatukest rohkem on siis võiks sihukestele konkurentsidele mis sama arv punkte ligikaudu saavad keerata ühtesi....ise kõllasin ka 3-4korda...
P.S. Ma just mõtlesin, et keegi jalkafänn võiks võita selle shokolaadi värgi
-
28.01.02, 16:31 #16Orginally posted by Ertai
Eh, ma ise arvan, et kui kolmas saade vastu pidada oleks kõik normis, kui rahanatukest rohkem on siis võiks sihukestele konkurentsidele mis sama arv punkte ligikaudu saavad keerata ühtesi....ise kõllasin ka 3-4korda...
Mäletan ma õigesti, et enda kõrgune pidi see mägi olema?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
-
28.01.02, 16:40 #17
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Orginally posted by m1ck
Orginally posted by Ertai
Mäletan ma õigesti, et enda kõrgune pidi see mägi olema?Nagu müürsepp või hoopiski mõni kääbik?
-
28.01.02, 16:53 #18
- Liitus foorumiga
- Oct 2001
Kui maiustuste võtmiseks läheb võta ikka likööri komme,teised ramp ei hakka ju pähe.
Jalgpallihaigla liige.
-
28.01.02, 17:01 #19Orginally posted by kojamees
Kui maiustuste võtmiseks läheb võta ikka likööri komme,teised ramp ei hakka ju pähe.
Ma kardan, et ei lasta valida, mingit Daim'i vist antakse, mille reklaam seal oli, jah. Võiks nüüd sellegi mulle anda, ära unustanud selle kõne?
Ertai, ma olen 173 cm, ma ei tea, mis süsteemi järgi sa arvutad, see kuulub ehk kategooriasse pikk kääbik? lühike müürsepp?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
-
28.01.02, 18:00 #20
- Liitus foorumiga
- Nov 2001
Orginally posted by m1ck
Orginally posted by kojamees
Ma kardan, et ei lasta valida, mingit Daim'i vist antakse, mille reklaam seal oli, jah. Võiks nüüd sellegi mulle anda, ära unustanud selle kõne?
Ertai, ma olen 173 cm, ma ei tea, mis süsteemi järgi sa arvutad, see kuulub ehk kategooriasse pikk kääbik? lühike müürsepp?
Järjehoidjad