Näidatakse tulemusi 81 kuni 100, kokku 35329
-
10.06.04, 23:12 #81
Replying to Topic \'Abi\'
ootoot, naudid elektriga \'kalapüüda\'??? proovi dünamiiti ka siis.
vahvad harrastuskalurid meil siin.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
-
10.06.04, 23:58 #82
Ma ainult natukene, aga noh, kui keegi on nii hea, siis võib mulle privaatsõnumi saata ja siis anda see skeem. Hädasti oleks tarvis
P.S. see aparaat ju nii nõrk, et ainult uimastab kalad korraks. No nii 20 sekundiks.Kuhu jooksed lõng, ma tunnen su ema.
-
11.06.04, 00:12 #83
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
ega kellelgi ei juhtu kodus olema tt-d või äärmisel juhul makarovit?
sellist, millel seerianumber maha viilitud. et poleks võimalik tuvastada.
ps. ega ma ei soovigi kedagi tappa. ainult sedasi natukene kõhtu haavata...
-m-lahinguväljal kohtume, raisk!!!
-
11.06.04, 12:44 #84
Kuradi junn probleem. Täna panen arvuti käima, aga näen display suurus on suht metsas, aga mul alati olnud 800x600x Pikslit vms asja. Noh oli tänagi peal, aga toho tonti. Dislpay oleks pidanud olema ikka sitaks suurem
. Kruttisin natuke ekraani, et suurus oleks õige. Sain õigeks, aga üks hetk tahan CMi mängima hakkata ja ekraan muutub järsku hiigla suureks.
Suht segane seletus kuna ma ei tea arvutist midagi eriti palju. Nii, et kui keegi sai aru ja teab minust rohkem, siis oleksin tänu väärt.
-
28.06.04, 22:37 #85
Kas kellegil on mõni Autoroute software ... oleks väga vaja seda
-
29.06.04, 00:57 #86
Originally posted by Henryfan
Kuradi junn probleem. Täna panen arvuti käima, aga näen display suurus on suht metsas, aga mul alati olnud 800x600x Pikslit vms asja. Noh oli tänagi peal, aga toho tonti. Dislpay oleks pidanud olema ikka sitaks suurem. Kruttisin natuke ekraani, et suurus oleks õige. Sain õigeks, aga üks hetk tahan CMi mängima hakkata ja ekraan muutub järsku hiigla suureks.
Suht segane seletus kuna ma ei tea arvutist midagi eriti palju. Nii, et kui keegi sai aru ja teab minust rohkem, siis oleksin tänu väärt.
½121½
-
19.07.04, 17:49 #87
ega keegi ole pidanud kunagi paberile kirjutatud NOOTE arvutisse saama? mis proget selleks küll vaja võiks olla ja kas seda ka kuskilt netist saab?
tänud etteWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
-
19.07.04, 20:01 #88
Originally posted by fittibaldi
ega keegi ole pidanud kunagi paberile kirjutatud NOOTE arvutisse saama? mis proget selleks küll vaja võiks olla ja kas seda ka kuskilt netist saab?
tänud ette
Netist leidmisega on ikka nii, et kes otsib see leiab.
-
20.07.04, 03:09 #89
Originally posted by mazz
Originally posted by fittibaldi
tänud ette
Netist leidmisega on ikka nii, et kes otsib see leiab.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
-
23.07.04, 11:57 #90
- Liitus foorumiga
- Mar 2003
Kui ma tahan Neroga plaadile mõnda mängu kirjutada, kas siis tuleb valida Data CD või Other Data?
-
23.07.04, 11:59 #91
Originally posted by 17
Kui ma tahan Neroga plaadile mõnda mängu kirjutada, kas siis tuleb valida Data CD või Other Data?
-
23.07.04, 12:06 #92
- Liitus foorumiga
- Mar 2003
Originally posted by SleepWalking
Originally posted by 17
Tänud
-
26.07.04, 19:27 #93
- Liitus foorumiga
- Jun 2003
Kunagi oli kellelgi filmide vaatamisel selline probleem, et pilt värises. Mul on sama mure. Eelmine kord nagu selget vastust ei saanud, nii et, kui keegi teab, milles asi on, siis võiks aidata.
It\\\'s always better on holiday...
-
26.07.04, 19:40 #94
anna monitorile üks kobe obadus küljepealt....vene telekatel aitas
-
26.07.04, 21:33 #95
Kas videokassetilt on võimalik arvutisse salvestada filme videosid jne?
-
26.07.04, 23:05 #96
kuna telekapilti saab salvestada arvutisse, siis peaks ka saama videomakilt pilti arvutisse salvestada....lihtsalt peab olema selline telekaart, mis võimaldab salvestamist
-
29.07.04, 16:12 #97
- Liitus foorumiga
- Jun 2003
Koodekijama sain nüüd korda, aga samas tekkis uus probleem.
\"Windows cannot find \"wmplayer.exe\". Make sure you typed the name correctly, and then try again...\"
Seda ütleb arvuti siis, kui üritan filmi, või mis iganes media playeriga töötava faili, tööle panna. Kui aga valin \"Open with-->Windows Media Player\", siis tuleb fail ilma probleemideta lahti.
Kuidas asi korda saada?It\\\'s always better on holiday...
-
29.07.04, 21:00 #98
Proovi media player uuesti installida...ntx
Cerveza.
-
30.07.04, 18:36 #99
Mul siuke probleem, et mingieid programme ega mänge ei saa installida ega uninstallida. Lööb mingi asja ette: 16 bit Windows Subsystem
C:\\WINNT\\SYSTEM32\\AUTOEXEC.NT. The system files not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose \'Close\' to terminate the application.
Ja siis annab Close ja Ignore.
-
30.07.04, 22:17 #100
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Vaata vähem p0rni
Järjehoidjad