Näidatakse tulemusi 2 781 kuni 2 800, kokku 2822
Teema: Narva Trans
-
10.11.20, 21:58 #2781
Novruzovi ja Tounkara tööviisad lõppesid ja lepingud on läbi.
-
10.11.20, 22:29 #27822006 arvasin, et fänn on kuningas, mängija aga teener.
2020 arvan, et kui mängija saab koondisekutse, siis ta on hea inimene, kellel on telefon.
fantaasiajalgpall:
2017 3. koht
2018 1. koht
2019 3. koht (Flora autogrammidega särgi võitja)
2020 Teamspiriti kinkekaardi omanik
-
10.11.20, 22:45 #2783
Oli sellest eelmise aasta sügisel juttu, kui valitsus tuli välja tugevasti vähendatud sisserände kvoodiga. Valitsuse otsusega sai terve spordivaldkond vaid 28 kohta.
02.01.2020
Valitus vähendab uuest aastast sisserändekvooti
07.01.2020
Sisserände kvoot sai täis
Vaid viie päevaga olid kõik kohad läinud, seega kõik ülejäänud klubid pidid välismaalased palkama tavalise tööviisa alusel mille kestuseks on 270 päeva. Narval on tänu sellele asjale ikka väga kehv seis. Novruzov on muidugi lahja olnud, aga Tounkara ikka midagi suutis väljakul teha.
-
10.11.20, 22:51 #2784
Eks see on selline ,,naised saunas rääkisid'' tasandil, aga varasemalt mida ma kuulnud olen Narva klubiga seotud endistelt mängijatelt või kes suhtlevad, siis see risk on tõsiselt olemas ja on kõlanud seal ka repliik tõlgituna, et Sillamäe tõrjuti välja ja nüüd tõrjutakse meid ka. Narvakates on levimas selline arusaam, et neile keeratakse meeletult, sest nad on venelased ja keegi ei taha Narvas käia jne. Ühesõnaga üsna kurb situatsioon ja meeleolu, mis seal valitseb.
Huvitav jutt, mis on veel kõlanud on see, et uut peatreenerit pole vaja, sest nagunii lõpetame ära seega pohhui, mis koha saame.
Tõele ei pretendeeri ja need on jutud, mis on minu kõrvu jõudnud.
-
10.11.20, 22:54 #2785
Tuleb nii, et käisime paar nädalat tagasi Novruzoviga Balaballi episoodi filmimas, ja järgmine nädal tuleb siis see episood välja.
Laias laastus polegi vahet, kas ta selleks ajaks on Narva mängija või mitte, aga naljakas ikka. See, et ta 10. novembril ära läheb, sain seal teada.
Aga niipalju, kui Narva inimestega suhelnud olen, siis võin Nasfal mõtteid kinnitada. Väga suur pettumus ja teadmine, et neid uputatakse, seal eksisteerib.
-
10.11.20, 23:48 #2786
- Liitus foorumiga
- Feb 2020
-
11.11.20, 10:19 #2787
- Liitus foorumiga
- Feb 2008
Suht nukker oleks Ida-Virumaa jalgpalli seis sel juhul. Kohtla-Järve on Esiliiga A-s ülipika puuga viimane ja kukub B-sse ning liigakohalt järgmine iseseisev klubi on Sillamäe Kalev (II liiga Põhi/Ida regiooni 5. koht).
-
11.11.20, 12:10 #2788
- Liitus foorumiga
- May 2002
-
11.11.20, 12:23 #2789
- Liitus foorumiga
- Jan 2020
-
11.11.20, 12:28 #2790
- Liitus foorumiga
- Feb 2020
-
11.11.20, 14:37 #2791
Kui mõelda klubi peale kes kohtunike valesti läinud otsuste tagajärjel kõige enam sisse saanud on, tuleb silme ette küll kohe Trans.
Tõsi, väheses emotsionaalsuses pole seda klubi eales süüdistada saanud ja see omakorda lumepalliefektina on toonud kaasa omakorda uued kaardid ja karistused, vahest vääritud ning vahest mitte.
Ma muidugi ei mõista kuidas ja kes Eesti jalgpallis võidaks, kui Narva Trans kaardilt kaoks ja ühes sellega Ida-Virumaa jalgpall moraalselt pankrotistuks.
Igasugused vandenõuteooriad on hetkel väga popid aga mul on keeruline uskuda, et Narva jalgpalli kotitaks rahvuslikel alustel või niisama ära tegemiseks. Küll aga võin ma uskuda, et isegi Burdakovi sugusel kangel härral saab ühel päeval jaks otsa. Viimastelgi aastatel on ju kõvasti komplekteerimisega vaeva nähtud ent Premium liiga lõpptabelis on asi läinud vastupidi üha kurvemaks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
-
11.11.20, 15:11 #2792
Transi puhul on ikka nii olnud, et hooaega alustades ollakse entusiastlikud ja räägitakse eurokohtadest ning medalimängudest, aga lõpuks läheb nii nagu ikka.
Sel aastal tundus nagu ollakse isegi komplekteerimisega täkke pandud. Eelmistel aastatel on kõvasti selles vallas vajaka jäänud. Aga tagajärjeks isegi katastrofaalsem hooaeg kui eelnevad. Hooaja alul läksid tõesti nii mõnedki kohtunike otsused nende vastu, aga kui hooaega laias plaanis vaadata, siis ega seal kedagi peale enda küll süüdistada pole.
Mina muidugi Narva jalgpalli köögipoolt isiklikult ei tea ega tunne, aga mulle tundub, et suurim häda on seal selles, et emotsionaalsus seljatab tihtilugu ratsionaalsuse ja kaine mõistuse.
Seda, et nad liigast välja pudenevad, ma ei arva. Iseasi on, et kas sellelt kasinalt pinnalt jätkub seal veel üldse motivatsiooni."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
-
16.11.20, 10:49 #2793
-
19.11.20, 23:53 #2794
Selle episoodi ilmumise järel ilmus mu Instagrami foto (millel olen mina Nurlaniga) alla kommentaar, kus mingi mees Aservaid˛aainist soovis, et ma tervitaks Bondarenko naist.
Selle peale ma vastasin, et isiklikult ei tunne ei Bondarenkotega tema naist.
Minu vastuse peale tuli vastus samalt mehelt, et isiklikult ei peagi tundma. Lihtsalt soovi sellele treenerikesele ja tema perele õnne. A la mehed Bakuust soovivad.
-
20.11.20, 13:53 #2795"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
-
20.11.20, 14:03 #2796
-
28.11.20, 01:32 #2797
- Liitus foorumiga
- Nov 2018
Lugesin Burdakovi intervjuud ja jäi silma lause "Kordan: kohtunikud teevad alati vigu, selle vastu ei saa, aga ma tahan, et kohtunikule näidataks tema viga konkreetselt ette ja tehtaks selgeks, et see ei tohi korduda."
Puht must-valgelt ma toetan seda ideed, et kohtunikud ei saa olla privileegid. Küll aga, kas see võib tekitada situatsiooni, kus kohtunikud pigem EI julge vilistada, kuna see ei tohi korduda.
Lisaks sellele, peab tunnustama Teda, et on viitsinud Ida-Virumaal ajada aastast aastasse seda teemat, ning teda juba naljalt maha ei murra. (Oma lemmik Levadale viskan ka selle eest privetikud)
-
02.12.20, 23:36 #2798
- Liitus foorumiga
- Jun 2005
Eilses Põhjarannikus oli Transist väike lugu Burdakovi kommentaaridega. Tavaliselt Soccerneti ka Põhjaranniku lood Transi kohta jõudnud, aga seekord ei näinud, et oleks. Burdakov arusaadavalt löödud ja pessimistlik pärast sellist hooaga, aga olen siiski suht kindel, et ei loobuta. Medali eest võitlemiseks tõesti Narvas ressurssi napib, aga meistriliiga tasemel võistkonna välja panemiseks peaks vahendeid jaguma küll.
Link: https://pohjarannik.postimees.ee/712...asemel-jatkata
-
02.12.20, 23:42 #2799
Alles mõned päevad tagasi Soccernetile antud intervjuus oli ta jätkamise osas küll märksa positiivsem.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
-
05.12.20, 11:54 #2800
Paljude asjadega nõus aga mõne koha peal vaidleks vastu ka, Burdakovil endalgi tuleks peeglisse vaadata.
2019 hooaja meeskond oli igati tasemel ja selle potentsiaal oli vähemalt Tallinna klubide tuules enese hoidmine ehk 4 koht. Meeskonnas oli häid mehi, Saliste, Meerits, McWoods. Kalašnikovs peatreenerina oli selge visiooniga ja tabelis oldi hooaja alguses ilusti konkurentsis.
Siis algas pihta. Põhjus Kalaši vallandamiseks oli veider a la mine treeni vahepeal lapsi ka. Seda klubi ambitsioonikalt peatreenerilt nõuda, olgu või Narva iseärasusi arvestades, oli jabur. Meeskond mängis head jalgpalli, mille tõestuseks oli ka karika võit samal kevadel.
Ozcaniga pandi puusse aga tema korraliku peatreeneriga mitte asendamine oli taas klubipoolne möödalask. Veider duo Kurotškinist(kes ütles ju kohe, et ta ei tahagi olla peatreener) ja Gruznovist ei toitnud ega sisendanud mängijatesse kindlust sihipärasest tööst.
Sillamäelt tippjalgpalliklubi kadumine oli suuresti nende enda kamikazeliku majandusmudeli ebaõnnestumine, kõige ehtsam näide sugardaddy jalgpalli varjuküljest.
Minu teadmised Rakvere Tarvase ebaõnnestumisest on pisut pealiskaudsed aga kas tänane seis ei ole mitte tagajärg, kus reaalse võimekuseta klubi tõusis kõrgliigasse ja niiöelda "katkestati" ära end sellega?
Ja kõige lõpuks on sellest jalgpallifamiiliast rohkem kahju, kui kasu. Ülesanded olgu jagatud ja usaldatud. See, et Burdakov oma laste, sõprade ja sugulastega treeneripingil istub on täielik huumor. Pakazuuha, kui lubate.
Selline asi ei käi professionaalse jalgpalliklubi tegemiste juurde ning sellest on viimane aeg aru saada.
See klubi on vanahärrale väga kallis ja see on täiesti arusaadav, ma austan seda. Aga kui endal jaks otsas siis tuleks mõtlema hakata klubi pärandamisele ja jätma ennast tahaplaanile. Õigus, et jalgpall idas on saanud tagasilööke ent asi on pigem selles, et konkurendid ei maga. Viljandi, Tartu, Paide on kõik teinud suuri samme edasi ja selles konkurentsis jääd sa paratamatult kaotajaks, kui sul pole plaani."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Järjehoidjad