320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hannover 96

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Natuke üleminekujuttu. Ma kahtlen, et Hannover enam kedagi ostma hakkab. Josip Elez keskkaitsesse juure tundub hetkel olevat piisav. Üht ja teist on aga juhtunud aga Hannoveri mängjatega, kuigi otseselt keegi lahkunud ei ole.
    Frankfurt kasutas ära Marius Wolfi laenulepingus olnud väljaostuklausli milleks oli 500 000 eurot (mehe turuväärtus 3 miljonit eurot). Mees laenati Frankfurdile eelmise aasta jaanuaris. Marius on Frankfurdi eest see hooaeg päris hea olnud. 15 mängu, 3 väravat ja 5 assisti.
    Taijo Teniste koduklubi Bergeni Brann tegi ametliku pakkumise Samuel Sahin-Radlingeri eest aga see lükati tagasi ja nii jätkab Radlinger meie kolmanda väravavahina saades põhilist mänguaega duubli eest.
    Täna tegi Werder Bremen pakkumise ka Martin Harniku eest (turuväärtus 4 miljonit) aga see lükati tagasi. Väidetavalt tahedakse saada 10 miljonit.
    Mingi nädal aega tagasi oli üleval ka kõlakas, et Salif Sane eest tegi pakkumise Tottenham aga ka see lükati tagasi.

    Kommentaar


      Njh kui ise ei löö lüüakse sulle. Vaatamata sellele, et värav ilus oli siis Hannoveri kaitse ja eriti Tschauner (taaskordselt) peaksid ikka väga tõsiselt peeglisse vaatama ja oma tegevusele hinnangu andma. Yunus Malli lõi küll väga ilusa värava aga kui ta palli sai siis Hannoveri mängjad lihdsalt vahtisid kuidas mees sihiku paika keeras ja tulistas. Tschauneri tegevusele annaks Football Manager kindlasti hinnangu,et "mistake lead to goal". See pole küll päris seesama mis ta Leverkuseni vastu sisse imes aga väga palju puudu ka ei jäänud. Ilmselt olen ma liiga karm aga kui pall tuleb otse su peale ja sa ei saa sinna näppe vahele siis tekivad mõningad küsimused.

      Kommentaar


        Felix Klaus on suvel Wolfsburgi siirdumas. See on veel kinnitamata uudis aga tehing väidetavalt juba tehtud.

        Kommentaar



          Klubi legend (võib vist nii öelda) ja mängija kelle pärast oma omal ajal Hannoveri tegemisi jälgima asusin läks uutele jahimaadele. 19. aastat Hannoveris olnud Steven Cherundolo lahkus Hannoveri U17 meeskonna treeneri kohalt ja läks tööle Tayfun Korkuti käe alla Stuttgartis. Hüvastijätu kirjas mainis, et Hannover on alati tal südames ja tal tekkis siin palju mälestusi mis ta endaga kaasa võtab. Edu sulle edaspidises Steven ja loodan, et leiad kunagi tee tagasi Hannoveri!

          Kommentaar


            Algselt postitas Rover Vaata postitust
            Taijo Teniste koduklubi Bergeni Brann tegi ametliku pakkumise Samuel Sahin-Radlingeri eest aga see lükati tagasi ja nii jätkab Radlinger meie kolmanda väravavahina saades põhilist mänguaega duubli eest.
            Uudiseid tuleb täna veel. Bergeni Brannil õnnestus siiski Radlinger laenata kuni 31.12.2018 ja norrakatel on õigus 25 aastane väravavaht ka välja osta.

            Kommentaar


              Üleminekuakna viimasel päeval saadeti Uffe Bech pooleks aastaks SpVgg Greuther Fürthi laenule ja kuigi Türklased tahdsid osta Kenan Karamani lükati see pakkumine tagasi.

              Kommentaar


                Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                Hannoveri klubiga on juhtumas natuke erakordne lugu. Nimelt no Hannover nö 50+1 reegli alt lahkumas, kuna Martin Kind on klubiga olnud seotud 20 aastat ja see annab õiguse DFL'i silmis erandi taotlemisele.

                http://www.kicker.de/news/fussball/b...-passc3a9.html
                Tundub, et hetkel nii ei lähe. Martin Kind on klubiga seotud juba 20 aastat mis annab õiguse 50+1 reegli alt lahkumiseks aga DFL-i silmis on ta klubisse sisse pumbanud veidi liiga vähe raha. Kind peaks klubile iga aasta andma sama summa mis klubi peasponsor aga seda ta teinud ei ole.

                Kommentaar


                  Fossum lõi Hannoveri särgis oma esimese värava ja päris ilusa teise. Teisel poolajal oli Beboul väga hea võimalus teha seisuks 2-0 aga Hamburgi väravavaht tegi väga hea tõrje (Bebou ilmelt treenib homme palli väravavahist mööda löömist). Kostic viigistas 4 minutit ennem lõppu Hamburgi karistuslöögi olukorrast kui ta täiesti üksi tagumise posti juurde unustati.
                  Hakka või arvama, et viik oli õiglane tulemus. Vaatame mis järgmine laupäev Freiburgi vastu tehakse.

                  Kommentaar


                    Freiburgist saadi jagu skooriga 2:1. Waldemar Anton viis Hannoveri juhtima oma hooaja esimesest väravast ja Felix Klaus duubeldad edu oma hooaja kolmandast väravast. Ennem Manuel Gulde 2:1 väravat mängu 88 väravat ei olnud Freiburgil ühdegi väga head võimalust (Võimalik, et mäletan valesti). Mis toimus lisaminutitel seda ma ei tea kuna stream lihdsalt keeldus töötamast. Asja sain uuesti toimima kui mäng juba läbi oli.
                    Hannoveri poolelt tark mäng. Freiburgil lasti vastu kiviseina joosta ja oodati omasid võimalusi. Nt esimest korda kuulsin, et Petersen Freiburgi eest väljakul on umbes 70. minutil.
                    Võiduga edestatakse nüüd 16. kohal olevat Mainzi 11 punktiga. Üleminekumängudele viiv koht jääb ikka päris kaugele hetkele maha õnneks. Samas Euroopa liigasse viiv koht on hetkel aind 4 punkti kaugusel. Järgmine laupäeval mäng võõrsil Kölniga, kes täna Frankfurdile 4:2 kaotas.

                    Kommentaar


                      Kurvad uudised. Hannoveri kapten Edgar Prib vigastas tänasel treeningul oma paremat põlve (ristsideme rebend) ja hooaeg on tal kohe kindlasti läbi. Mis uudise veel kurvemaks teeb on asjaolu, et mees on täpselt sama vigastusega väljas olnud alates augusti keskpaigast ja tegi sellel nädalal alles esimesi treeninguid koos meeskonnaga.
                      Mis praegu selle mehe peas toimub? Igatahes Horst Heldt võttis sõna, et Edgarit üksi ega hätta ei jäeta!

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Rover Vaata postitust
                        Josip Elez on nüüd olemas. 23 aastane horvaat tuli esijalgu Rijekast 6 kuuks laenule aga väljaostuklausel on ka kenasti sisse räägitud seega kui kõik sobib siis ostetakse ta suvel välja.
                        Palun aktiveerige see klausel! Väga asjaliku kaitsjaga tegemist. Paraku Borussia Mönchengladbachi vastu täna ei aidanud ka tema heast mängust. Hannover ikka kombineeris ja kohati tehti seda ka väga ilusti aga asi läks veidi ohtlikukamaks alles siis kui viimasel 10. minutil hakati pikka palli Füllkrugi ja Jonathase peale mängima. Nii tekkis äärtel rohkem ruumi Beboule ja Maierile. Sommerit aga täna üle mängida ei suudetud ja Mönchengladbach, kes oli tegelt koguaeg veidi ohtlikum sai oma värava kätte 72. minutil kui Kramer palli karistusala servalt palli väravasse tulistas.
                        Tschaunerist on täitsa kahju. Tegi ta häid tõrjeid täna ja mitmel korral päästis meid väravast. Viimati suutis ta nulli hoida 10.12.2017 ja nüüd on ta 9 mängus järiest vähemalt ühe palli välja võtnud. Positiivselt jäi aga taaskord silma täna Fossum, kes taaskord jõudis 90 minutit nii kaitses kui ründes tööd teha.
                        Järgmisel nädalal võõrsil Frankfurt. Tore.

                        Kommentaar


                          Mul tekib ikka väga tugev De ja vu tunne aastast 2010-2011 kui ma vaatan praegu Hannoveris toimuvat. Ka eilse mängu ajal protestisid Ultrad, et Martin Kind võiks ära minna mille peale üks osa fännidest hakkasid protestima, et hoopis ultrad on need kes võiksid ära minna. Mingist positiivsest atmosfäärist sellisel juhul räägita ei anna. Horst Heldt ja Andre Breitenreiter mõlemad väitsid, et jalgpall on viimane asi millega praegusel hetkel tegeledakse.
                          Miks siis De ja Vu? Nimelt 2010-2011 ostsid India kanaliha ärimehed (Venky) ära Inglismaa kõrgliigaklubi Blackburn Roversi. Tol ajal hoidsin ma neile tõsiselt pöialt ja olin Eestis üks vähestest nende toetajatest. Peale ostu lubati maad ja ilmad kokku, et nüüd avadakse rahakotirauad ja teeme elu paremaks. Loomulikult midagi sellist ei juhtunud ja tuli hoopis masendav seeria kaotusi, peatreenerite vahetusi, relegatsioone. Seda kõike saatis ka fännide prostestid, mis ilmselt kestavad ka tänaseni kui Blackburn mängib League 1-s. Karjuti ka siis, et Venkys Out, Venkys Out. Mitte midagi pole aga juhdunud. Hindud on ikka klubi omanikud ja võlakoorem on viimastel andmetel 100 miljoni euro kandis. Protestimisest pole mitte mingit kasu kui omanikud ei taha ära minna!
                          Ehk siis ma loodan, et Hannoveri ultrad ja muud staadionil käivad fännid protestivad härra Kindi vastu muul ajal kui staadionil. Siis peaks ikka meeskonda toetama. Nemad ei ole ju mitte midagi valesti teinud.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Rover Vaata postitust
                            Hannover 96 on ka kinnitanud, et särki nr 1 ei kanna selles klubis enam mitte keegi
                            Juhtusin lampi selle teema esimesi lehekülgi lugema ning hakkas huvitama, et miks on üldse vaja sellist asja kuulutada, kui niimoodi teha ei kavatseta? Õnnetus juhtus 2009/2010 hooaja esimeses pooles ning juba järgnevast hooajast (2010/2011) olid Fromlowitz, Zieler, Tschauner kõik juba uuesti nr.1-d.

                            Lihtsam oleks selle koha pealt lihtsalt vait olla ja muud moodi kaastunnet avaldada....
                            et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Rover Vaata postitust
                              Miks siis De ja Vu? Nimelt 2010-2011 ostsid India kanaliha ärimehed (Venky) ära Inglismaa kõrgliigaklubi Blackburn Roversi. Tol ajal hoidsin ma neile tõsiselt pöialt ja olin Eestis üks vähestest nende toetajatest. Peale ostu lubati maad ja ilmad kokku, et nüüd avadakse rahakotirauad ja teeme elu paremaks. Loomulikult midagi sellist ei juhtunud ja tuli hoopis masendav seeria kaotusi, peatreenerite vahetusi, relegatsioone. Seda kõike saatis ka fännide prostestid, mis ilmselt kestavad ka tänaseni kui Blackburn mängib League 1-s. Karjuti ka siis, et Venkys Out, Venkys Out. Mitte midagi pole aga juhdunud. Hindud on ikka klubi omanikud ja võlakoorem on viimastel andmetel 100 miljoni euro kandis. Protestimisest pole mitte mingit kasu kui omanikud ei taha ära minna!
                              Hindud lubasid võite ning nüüd oleme kukkunud tasemele, kus liigavõit on täiesti reaalne

                              Kommentaar


                                Algselt postitas piimamees Vaata postitust
                                Hindud lubasid võite ning nüüd oleme kukkunud tasemele, kus liigavõit on täiesti reaalne
                                Jutt jumala õige!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X