320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2018/2019

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Genoa Cricket and Football Club

    Mis toimus eelmisel hooajal?

    Unustamisväärne vegeteerimine tabeli teises kümnes, kus ei oldud kordagi väljakukkumisohus ega ohustatud esikümmet, polnud ei suuri ärakukkumisi ega pikki võiduseeriaid. Puine.

    Mida on teinud klubi suvel?

    Genoa on olnud läbi aastate klubi, mida iseloomustab väga-väga suur mängijate sisse- ja väljavool ning tänavune suvi pole olnud erand. Uusi lisandujaid on umbes 15 ning taaskord on enne hooaega Grifone võimalikust koosseisust väga keeruline sotti saada. Kõige olulisemaks liitujaks võib pidada keskkaistjat Criscitot, kes peale seitset Venemaa aastat naases koju tagasi ja sai koheselt kaptenipaela käe ümber. Kuna eelmisel aastal oluliselt mänguaega saanud Rossetini ja Izzo lahkusid, siis loomulikult on lisandujaid rohkem kui tema. Benfica pingilt toodi tiimi Lisandro Lopez, Galatasarayst Koray Günter ja Vojvodinast Ivan Lakicevic. Raske öelda, kas David Ballardini algkoosseisu mahub keegi neist või jätkavad eelmise aasta põhimehed Spolli, Biraschi ja/või Zukanovic. Valikut igatahes on. Suurpuhastust tehti ka väravavahtide osas, kus eelmisel hooajal mänguminuteid saanud Perin ja Lamanna siirdusid vastavalt Juventusesse ning Speziasse. Uueks eeldatavaks esinumbriks toodi Laziost Federico Marchetti, kelle seljataga ootavad oma võimalust noor sloveen Vodišek ja noor rumeenlane Radu.

    Sarnase värskenduskuuri on saanud ka poolkaitseliin, kust on lahkunud pea kõik eelmise hooaja põhimehed. Cofie kolis Hispaaniasse, Rigoni Parmasse, Bertolacci kolis tagasi Milani, Taraabt tagasi Benficasse ning veteranpoolkaitsja Miguel Velosoga lepingut ei pikendatud. Raske öelda, kas viimane suutis oma väimehest klubimanik Preziosi kuidagi eraeluliselt välja vihastada või mis keiss on. Üsna pikk on arusaadavalt ka liitunud mängijate list. Beneventost toodi kunagine Brasiilia ja Tottenhami keskväljur Sandro, Malagast Esteban Rolon, Veronast kogenud Romulo, Sassuolost noor Mazzitelli ja PSG pingilt 20-aastane prantslane Callegari. Lisaks on meeskonna ridades veel eelmisest aastast talvel lisandunud Bessa ja Medeiros, kogenud Lazovic ja Hiljemark ning mõnevõrra nooremad Pereira ja Omeonga. Võta nüüd kinni, kes sellise verevahetuse puhul põhimeesteks tõusevad. Ainsana saab oma algkooseisukohas kindel olla vasakäär Diego Laxalt, kui teda just järgnevatel päevadel maha ei müüa.

    Genoa suurim mure viimasel hooajal oli väravate löömine, kui meeskonna parimateks skoorijateks olid Lapadula ja Pandev (vastavalt 6 ja 5 väravaga). Antud mure proovitakse lahendada noorte ründajatega. Serie Bst lisandus tiimi 20-aastane elevandiluuranniklane Kouame, Juventusest liitus seal suurepärase pre-seasoni teinud 21-aastane Favilli ja Zenjovi koduklubist toodi väga resultatiivse Ekstraklasa hooaja teinud 23-aastane Krzysztof Piątek. Just poolakas on senise pre-seasoni staar, sest kuues hooajaeelses mängus löödud 13 väravale järgnes eile neli väravat 4:0 võidumängus Karikamängus. Tundub paljulubav.

    Mida oodata eelolevast hooajast?

    Genoale omaselt on nende positsiooni väga raske ennustada. Pole võimatu stsenaarium, et Criscito eestvedamisel saadakse kaitse pidama, Favilli ja/või Piatek hakkavad ründes skoorima ning keskväljal leitakse kooslus, mis veab meeskonna Euroopa Liiga piirimaile. Teisalt võib täiesti vabalt tulla järjekordne hooaeg täis kaost ja relegatsioonijoonel piinlemist. Mõnevõrra murelikuks teeb Ballardini jätkamine treeneripingil, sest mees pole oma karjääris kordagi ühe klubi eesotsas tervet hooaega suutnud olla ja kasvõi see Genoakäik on mehel juba kolmas. Müstika, et sellist sitta ikka üritatakse hoida. Kuid üldiselt tänavu mul pigem on Genoasse usku, kui keskväli vähegi toimima saadakse.

    Eika ennustab: Kümnes

    Kommentaar


      #17
      Vaatan,et tegutsed terve pühapäeva sellega siin

      Kommentaar


        #18
        Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
        Vaatan,et tegutsed terve pühapäeva sellega siin
        Nii on. Kurk natuke valus ja Premmi kõrvale hea vaikselt teed timmida ning kirjutada.

        Unione Sportiva Sassuolo Calcio

        Mis toimus eelmisel hooajal?

        Cristian Bucchi käe all ei suutnud Sassuolo kuidagi lüüa väravaid ja veel hooaja keskpaigaks oli meeskond relegatsiooniohus. Hooaja keskpaigast tiimi üle võtnud Giuseppe Iachini käe all ei suudetud ikka väravaid lüüa, kuid hakati võtma väravavaeseid viike ja võite, tänu millele lõpetati näiliselt viisakal üheteistkümnendal kohal.

        Mida on teinud klubi suvel?

        Neroverdit on tabanud muudatused mitmes liinis. Esiteks võib alustada peatreenerikohast, kus hooaja pukis lõpetanud Ianchini asendati tänavuseks aastal eelmisel aastal Beneventot juhendanud Roberto De Zerbiga. Mõneti kummaline valik, sest De Zerbi kõrgliigakogemused Benevento ja Palermoga pole olnud väga positiivsed. Kummalisi valikuid võib leiad mujaltki.

        Kaitses kaotati eelmise hooaja peamine keskkaitsepaar Acerbi ja Goldaniga ning nende asendajateks peaksid olema alates jaanuarist tiimis olev uruguailane Mauricio Lemos ja Sampdorias väga korraliku hooaja teinud Gian Marco Ferrari. Saab näha, kuidas antud duo ilma Acerbita toimima hakkab, sest ega pingilt neile võrdväärilisi vahetusi võtta pole (kui just mitte hinnata Dell'Orcot või Letscherti pädevateks meesteks. Mina neid selleks ei pea). Parem on seis väravavahipositsiooniga, kus jätkab ikka Consigli ja äärekaitsega, kus on võtta nii nooremaid (Lirola, Adjapong) kui ka kogenenumaid (Peluso) mehi.

        Suurimaks kaotuseks võib pidada siiski Matteo Politano lahkumist ründeliinist Interisse. Eelmisel hooajal oli Politano ainus Sassuolo mängija, kes natukenegi skoorida suutis. Lisaks lahkusid tiimist Falcinelli ja Ragusa, kuid neid väga suureks kadudeks pidada ei saa. Nii peavad tänavu ründemängu vedama Khouma Babacar (oli juba eelmine aasta pool aastat laenul ja lõi selle ajaga 2 väravat), Di Francesco (seljataga kaks suvalist hooaega Bolognas), Trotta (viimasel kahel hooajal Crotone ridades kokku 10 liigaväravat), Matri (eelmine hooaeg 3 väravat), verinoor Brignola (eelmine hooaeg Beneventos 3 väravat), Odgaard (eelmine hooaeg Interi Primaveras) ja eelkõige Domenico Berardi. Just Berardi karjäär on täielik müstika, sest noormees on aasta-aastalt löönud aina vähem väravaid (alates Serie A debüüthooajast on tulnud liigaväravaid vastavalt 16-15-7-5-4). Arvestades asjaolu, et meeskond oli juba eelmisel aasta püstihädas väravalöömisega (29 löödud väravaga oldi antud näitaja poolest liiga kõige sitem tiim), siis väga ei näe kes tänavu võiks see päästeingel olla. Kui Berardi just ei otsusta uuesti mängima hakata.

        Kõige parem tundub olevat seis poolkaitses, kus kaotati küll noor Mazzitelli ja kogenud Biondini, kuid ega kumbki neist väga hea eelmine aasta polnud. Kuid olenemata sellest on toodud ka päris mitu asendusmeest: Frankfurdist lisandus tiimi Kevin-Prince Boateng, Chelseast Jeremie Boga ja Sampdoriast Filip Djuricic. Keegi antud triost otse põhitiimi ei tõuse, sest oma sõna on öelda nii kogenud Missiroli-Magnanellil kui ka noortel nagu Sensi, Duncan või Cassata.

        Mida oodata eelolevast hooajast?

        Kuuendat järjestikust hooaega Serie As alustav Sassuolo on tegemas pidevat vähikäiku. Veel paar aastat tagasi oli Sassuolo paljude lemmiktiim number kaks, kuid nüüdseks pole "hipstertiimist" suurt midagi alles jäänud. Väga suuri lootusi ei saa panna ka tänavusele hooajale. Üleval on suured kahtlused nii kaitses kui ka ründeliinis ja suvel jäeti vastamata kõige olulisem küsimus- kust hakkavad tänavu väravad tulema?

        Eika ennustab: Nõksa madalamal kui eelmine aasta

        Kommentaar


          #19
          Algselt postitas eika Vaata postitust
          Kõige olulisemaks liitujaks võib pidada keskkaistjat Criscito
          Äärekaitsja? Või on vanusega seises kolinud?

          Kommentaar


            #20
            Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Äärekaitsja? Või on vanusega seises kolinud?
            Criscito läbi karjääri nii vasakkaitsest kui ka keskkaitses mänginud. Zenitis vist lasi ka vastavalt vajadusele (rõhutan, et vist). Aga kui Genoa peaks kolmemehelise kaitseliiniga jätkama, siis alustab ta väga suuretõenäosusega sealses trios. Eriti arvestades, et Laxalt on wingbacki kohal juba ees.

            Kommentaar


              #21
              oki-doki. Laxalt lesta ei tõmba?

              Kommentaar


                #22
                Unione Calcio Sampdoria

                Mis toimus eelmisel hooajal?

                Veel veebruaris tundus, et Doria on 2017/2018 hooaja hipstertiim. Meeskond oli liiga ühe atraktiivsema ründemänguga (laksides keskmisel 2 väravat per mäng) ja tabelis oldi stabiilselt Euroopasse viival kuuendal kohal. Kuid hooaja viimane kolmandik läks Sampdoria täiesti lappama- ühel hetkel ei suudetud enam väravaid lüüa ja saadi üks piinlik kaotust teise järel. Nii kukuti Euroopa Liigast päris kaugele kümnendale kohale ning õhku jäi küsimus, et mis tiim see Sampdoria tegelikult on.

                Mida on teinud klubi suvel?

                Kuna Doria eelmine hooaeg oli sümpaatne, siis võinuks eeldada üsna rahulikku ja paari täiendusega suve. Selle asemel on meeskonna koosseis päris oluliselt vahetunud, sealhulgas kaotati neljast enim mänge kirja saanud mehest kolm ja olulisi kadusid on kaitseliinis. Kõige üllatuslikumaks lahkujaks võib pidada siiski Duvan Zapata müümist Atalantasse. Kolumbialane tegi päris viisaka hooaja ja suutis väga hästi täiendada kogenud Quagliarellat. Veel üllatavam on, et Zapatat sisuliselt asendatud pole. Romast hangiti küll Gregorie Defrel, kuid tema sobiks pigem Quagliarella seljataha. Eeldatavasti tõusevad veel suuremasse rolli noor poolakas Kownacki ja noor itaallane Caprari, kuid nemad mõlemad said kirja vaid viis väravat ja on mõnevõrra teise profiiliga kui Zapata. On küll lootus, et 35-aastane Quagliarella jätkab oma karjääri parima mängu näitamist, kuid varem või hiljem peab meeskonna kaptenil vanus ju peale tulema ning sellisel juhul oleks väravalöömine Sampdoria jaoks päris suur probleem.

                Suurimaks müügiks oli Lucas Torreira müük 30 miljoniga Arsenali, kuid tema lahkumine oli nagunii paratamatu. Torreira oli eelmise hooaja esimese poole üks silmapaistvamaid poolkaitsjaid terves liigas, kelle hooaja teine pool kukkus ära ning poole väiksema summa eest toodi teda asendama Udinese täht Jakub Jankto. Enam ideaalsemat mees olnuks Torreira asemele keeruline leida. Meeskonna õnneks on suuetud säilitada ülejäänud poolikud nagu Ramirez, Barreto, Linetty, Verre ja eelkõige Dennis Praet, kes võiks olla meeskonna järgmine suur müügiartikkel. Eraldi võiks välja tuua ka noore inglase Ronaldo Vieira lisandumist Leedsist. Vaevalt noormees põhimeeste sekka tõuseb, kuid see-eest oli mehe väljakuulutamine hooaja üks andekamaid.


                Nagu öeldud toimusid suurimad muudatused kaitses ja väravas. Väravasuul ei jätka kumbki eelmisel hooaja arvestatavalt mänguaega saanud meestest ehk Puggiorini (uus koduklubi Benevento) ega Viviano (Sporting). Vabale kohale kandideerivad kolm üsna võrdväärset meest: viimased aastad liiga mudatiimides olnud sloceen Vid Belec, noor Juventuse kasvandik Audero ja hetkeseisuga peamine kandidaat algkoosseisu Rafael, kes viimased viis aastat olnud Napoli varukinnas. Pole väga julgustav valik. Julgustav pole seis üleüldiselt kaitses, kust lahkusid põhitiimist nii keskkaistjad Silvestre ja Gian Marco Ferrari kui ka vasakkaitsja Strinic. Lisaks suutis ennast vähemalt pooleks aastaks vigastada noor Vasco Regini. Kaitsesse toodi küll lisa nii Belgiast (Omar Colley Genkist, kes veel mõned aastad tagasi oli Ats Purje meeskonnakaaslane KuPSis), Itaaliast (Alex Ferrari Bolognast) kui ka Brasiiliast (Tavares Sao Paolost), kuid paberil on keskkaitse väga suur küsimärk. Lisaks eelmainitud meestele on tiimis veel ainult noor Taanlane Joachim Andersen, kes möödunud hooajal oli selgelt pingimees. Mõnevõrra rahulikum on seis äärkaitses, kus Bereszyński ja Murru vastavalt parem ja vasakul kenasti juba eelmisel aastal välja vedasid.

                Mida oodata eelolevast hooajast?

                Kolmandat hooaega klubi treeneripingil alustava Marco Giampaolo seis pole lihtne, sest rünnak näib liialt lootvalt Quagliarella järjekordsele superhooajale ning täiesti lahtine on seis väravas kui ka keskkaitses. Kuid üldiselt peaks Giampaolol ja väga sümpaatselt keskpoolkaitsel olema piisavalt taset, et taaskord ennast esikümne piirimaile vedada. Kuid eelmise aasta alguse kõrget tähelendu vaevalt korratakse.

                Eika ennustab: Koht esikümne piirimail

                Kommentaar


                  #23
                  Torino Football Club

                  Mis toimus eelmisel hooajal?

                  Torino läks hooajale vast üsna suurte lootustega ja vaadates kasvõi siinseid ennustusi, siis peeti meeskonda üsna kindlaks esiseitsme tiimiks. Mis oli väga loogiline ennustus. Aasta varem oli lõpetatud üheksandal kohal ja meeskond suutis vastupidiselt paljudele konkurentidele säilitada oma tuumiku, eesotsas Belottiga. Kuid Mihaljovic oli meeskonnaga hooaja keskpaigaks täpselt tabeli keskel, mistap otsustati serblane asendada Walter Mazzarriga. Kuid sellest suurt tolku polnud, sest tulemused/mängupilt sellest tõuget ei saanud ja Torino saagiks jäigi taaskordne üheksas koht.

                  Mida on klubi teinud suvel?

                  Torino on asju võtnud taaskord rahulikut nagu eelmisel aastal. Walter Mazzarri jätkab treeneripukis ning ega lisandujate-lahkujate nimekiri väga pikk pole. Nii on suve olulisimaks liitujaks keskkaitsja Armando Izzo, kes oma parimatel päevadel suutnud ennast Itaalia koondise pingile mängida. Üsna kindel näib olevat ka Lyonist väljaostetud Nkoulou koht algkoosseisus. Küsimärgiks on kolmas koht trios, kuhu kandideerivad ülikogenud Moretti, noor itaallane Bonifazi ja noored brassid Lyanco ja Bremer. Tundud üsna soliidne kooslus, eriti kui arvestades, et väravas on Sirigu tasemel mängija.

                  Mõnevõrra üllatuslikult müüs Torino Monacosse maha vasakkaitsja Antonio Barecca, keda veel eelmise hooaja eel võis pidada väga suureks tulevikulootuseks. Samuti lahkus antud positsioonilt Molinaro, kes leidis uue koduklubi Frosinonest. Kuid need lahkumised väga suured probleemi pole, sest wingbacki kohtadele on võtta vastavalt Lorenzo De Silvestri ja Cristian Ansaldi. Mõnevõrra nutusem on küll vahetusmeestega, keda hetkel sisuliselt ei näi olevat (kuid juttude järgi töö käib, et üks-kaks meest juurde tuua). Ka keskpoolkaitse jätkab eelmisest aastast tuttavas rivistuses Baselli-Rincon, keda üritavad pingile mängida Valdiorfi, Acquah ja uue nimena tiimiga liitunud Soualiho Meite, kes veel mõned aastad tagasi tundus arvestatav talent, kuid üldjoontes on olnud üsna suvalise karjäärikäiguga.

                  Suurim varu jäi eelmisel aastal rünnakul. Belotti jäi peale 26 väravalist hooaega eelmisel aastal 10 kolli peale ja mees polnud isegi oma tiimi resultatiivseim mängija. Väga nutune oli ka Niangi 4 väravat. Torino võimalik tõus tabelis ja Euroopa kohtadele mängimine sõltub suuresti nende kahe mehe hooajast, sest Iago Falque ja Ljajic mängivad oma taseme vast ikka ära.

                  Mida oodata eelolevast hooajast?

                  Üldiselt on arusaadav, miks Torino väga suurt verevahetust ette ei võtnud. Eesmärgist ehk Euroopa Liiga kohast jäi eelmisel aastal puudu vaid 6 punkti. Izzo lisandumine kaitsse ja Belottilt mõni lisanduv liigavärav võiks olla täiesti piisav selle vahe tagasitegemiseks. Kuid Il Toro kahjuks on nende ees olevat tiimid samuti tugevamaks muutunud ja lihtsalt stabiilselt koosseisu hoidmine ei pruugi piisav olla.

                  Eika ennustab: Järjekordne üheksas koht (ehk koht, kus on lõpetatud viimasest neljast hooajast kolmel)

                  Kommentaar


                    #24
                    Torino on Juan Jesuse ja Gonalonsi toomisele ka lähedalt väidetavalt.

                    Kommentaar


                      #25
                      ACF Fiorentina

                      Mis toimus eelmisel hooajal?

                      Fiorentina võttis eelmisel hooajal ette jalgpallis üsna erakordse meeskonna noorendamise, kui ühe suvega loobuti pea kõigist kogenud mängijatest ja ostustati panustada noortele ning pikale perspektiivile. Hooaeg, mis oli täis nii tõususid, mõõnasid kui draamat (meeskonna kapten Astori surma näol), oli üldjoontes siiski parem kui hooaja eel ennustati. Viola võinuks vabalt minna ka Euroopa Liigasse, kuid lõppkokkuvõttes kuseti end ise täis, kui viimasest seitsmest mängust koguti vaid seitse punkti ja maanduti tabelis kaheksandal kohal.

                      Mis toimus tänavu suvel?

                      Fiorentina on jäänud oma lähenemisele truuks. Ka tänavu on panustatud peamiselt noorte mängijate toomisele ja hetkel on terves meeskonnas vaid kolm mängijat, kellel vanust enam kui 26-eluaastat. Eriti hästi iseloomustab olukorda seis väravavahtidega, kus valikus on Toulousest toodud üliandekas 19-aastane prantslane Alban Lafont ja pingilt on võtta temast vaid aasta vanem Bartłomiej Drągowski.

                      Meeskonna vaieldamatuteks staarmängijateks olid möödunud hooajal 23-aastane tipuründaja Giovanni Simeone ja 20-aastane äär Federico Chiesa, kes kahepeale lõid 20 väravat ja kes mõlemad näivad olevat aasta-kahe pärast mõnes tõelises tipptiimis. Stefano Pioli oma 4-3-3 taktikas antud duole päris head kolmandat liiget ei leidnud, kuigi omad võimalused said nii Babacar, Falcinelli kui ka Thereau. Nendest jätkab meeskonnas ainsana viimane, kes on ka üks väheseid Viola 26+ vanuses mängija. Lisaks laenati Evertonist teine kogunud mängija, belglane Kevin Mirallas ja Juventusest talendikas Marko Pjaca, kellest üks peaks vakantse koha ründetrios endale võtma.

                      Mõneti sarnane mure oli poolkaitses, kus oli kaks vaieldamatut superstaari, kellele kuidagi ei leitud toimivat kolmandat partnerit. Marco Benassi ja Jordan Veretout tegid mõlemad väga sümpaatse ja resultatiivse hooaja. Nende kõrval said peamiselt mänguaega Gil Dias kui ka Milan Badelj, kes nüüdseks mõlemad lahkunud (viimane ilmselgelt siis kõrge vanuse tõttu, sest horvaat juba 29 ehk Viola vaates täielik pensionär). Suure tõenäosusega hakkavad kolmandale algkoosseisukohale võitlema Romast laenatud Gerson ja Fiorentinas seni üllatavalt kahvatult mänginud Riccardo Saponara, kuigi päris maha ei saa kanda ka prantsuse duot Eyserric-Dabo või Brondbyst toodud noort taanlast Christian Nørgaardi.

                      Mõnevõrra segasem on seis kaitses. Paremkaitsest müüdi maha üsna ebaõnnestunud portugallane Gaspar ja tema asemel liitus tiimiga 23-aastane Lorenzo Venuti Beneventost, kes suure tõenäosusega on omal positsioonil Vincent Laurini varumees. Teisel äärel tõusis liiga üheks parimaks vasakkaitsjaks Cristiano Biraghi, kes sarnast mängu näidates saab varem või hiljem ka koondisemängu kirja. Eelmise hooaja stabiilsem keskkaitsja oli Geman Pezzella, kes ilusa hooaja tänuks Betisilt välja osteti. Peale Astori lahkumist tema kõrval koha üles võtnud Vitor Hugo väga erilist muljet ei jätnud. Sestap võiks keskkaitses pigem tänavu mängimas näha kas kaks superhooaega Crotones teinud Federico Ceccherinit või järjekordset head kaitseleidu serbiast Nikola Milenkovici.

                      Mida oodata eelolevast hooajast?

                      Fiorentina on vaieldamatult üks põnevama koosseisuga meeskondi liigas. Meeskond on nüüd aasta kogenum ja parem ning näiliselt lapiti ära ka peamised murekohad. Paratamatult kaasneb noorusega ka ebastabiilsus ja õhku jääb küsimus, et kas Pioli suudab meeskonna stabiilselt mängima saada. Eriti võiks murelikuks teha pigem kogenematu kaitseliin, mis võib otsustavatel hetkedel alt vedada. Kuid ega ma üllatunud poleks, kui see tiim ennast Euroopa Liiga kohale veaks.

                      Eika ennustab: Seitsmes

                      Kommentaar


                        #26
                        Veloso on 32-aastane veteran ja Caprari 25-aastane noormängija?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                        Kommentaar


                          #27
                          noor veteran ja veteran noormängija.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

                          Kommentaar


                            #28
                            Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                            Veloso on 32-aastane veteran ja Caprari 25-aastane noormängija?
                            Olin miskipärast umbes 90% kindel, et Caprari on mõned aastad noorem. Ja 32-aastase mängumehe kohta on imo väga legit öelda veteran (eriti kui mehe mängutase on selleks vanuseks kukkuma hakanud)

                            Kommentaar


                              #29
                              1. Juventus
                              2. Roma
                              3. Inter
                              4. Napoli
                              5. Milan
                              6. Lazio
                              7. Fiorentina
                              8. Atalanta
                              9. Sampdoria
                              10. Torino
                              11. Sassuolo
                              12. Genoa
                              13. Cagliari
                              14. Chievo Verona
                              15. Bologna
                              16. SPAL
                              17. Udinese
                              18. Parma
                              19. Empoli
                              20. Frosinone

                              Vabandan t2pit2htede puudumise eest:

                              Kerge ennustus puusalt. Juve muidugi selge favoriit, ei pea Nostradamus olema. Eriti rynnaksygavus on mystiline.

                              Roma usun, et v6ib eelmise hooaja pealt p2ris hea hooga aastale vastu minna ja potentsiaali ja mehi, kes v6iks eelmisega v6rreldes juurde anda, on palju. Arvaks, et Interiga on nad Juve k6ige t6en2olisemad konkurendid. Inter on paberi peal eriti algkoosseisu m6istes tugevam kui Roma ja kui keegi Juvele konkurentsi pakkuda suudab, siis ilmselt on see Inter, aga miks kolmandaks pakun on see, et meie puhul j22b veel kysim2rk, et kui ruttu saavutatakse selline tase, et isegi v66ral v2ljakul suudetakse m2nge kontrollida - varem on see ikka probleemiks olnud. Algkoosseis on v6rreldes eelmise hooajaga Interil edasi liikunud, aga tegelikult mitte meeletult palju, sest lahkunud Rafinha ja Cancelo olid m6lemad hooaja teises pooles totaalsed v6tmem2ngijad, kyll aga on v6imsalt t2ienenud lisak2ikude hulk, kui eelmine hooaeg oli sisuliselt 2-3 kysitavat varumeest, siis see aasta on pea igal positsioonil yks hea varum2ngija olemas.

                              Napolisse v2ga ei usu, eelmine hooaeg oli antud m2ngijatest ikka totaalse maksimumi v2lja pigistamine. V6ib-olla suudavad nende mahlade pealt ka edasi liikuda veidi, aga samas ei yllataks v2ga see, kuid nad ka oma megahooaja j2rel esinelikust v2lja j22ks.

                              Milan tundub palju stabiilsemas olukorras, kui eelmise hooaja eel. Nii valmisoleku osas kui ka taustatasandil. Higuainiga ees on neil kindlasti rohkem teravust kui Kalinicide ja Silvadega, aga probleem v6ib olla heade v6imaluste loomine. Bonucci kaotus vaevalt midagi teeb, sest Caldara-Musacchio ei ole nii suur tagasiminek Romagnoli k6rvale ning eeldaks, et Donnarumma-Reinast yks suudab ka v2ravasuul v6rreldes eelmise hooajaga m6ne punkti rohkem p22sta. Kyll ei ole palju usku Gattusosse kui taktikusse, aga v2hemalt grindida ta suudab.

                              Lazio saab ka see hooaeg hea vaatamine olema ja usun et hoiavad oma taset, eriti kui Milinkovic-Savic meeskonda j22mas on. Ehk kindlasti on seal k6rgemas v6itluses mingil m22ral olemas.

                              Atalanta ja Viola peaks olema v6imelised esimeste kannule t6usma - Viola noor ja talendikas koosseis on koos pysinud ja kerget lisa saanud, Atalanta on meeskonnana juba nii tugevaks rusikaks muutunud et raske n2ha et kuhugi allapoole kukutakse ka Caldara/Spinazzola/Cristante lahkumisega. Zapata saamine peaks olema v2ga v22rt t2iendus, sest selline 15 v2rava ryndaja puudumimne oli nende selge n6rk koht. Zapata antud tiimiks peaks selleks v6imeline olema.

                              J2relej22nutest midagi erilist ei ootaks see aasta. Sassuolo v6ib ehk eelmise hooaja kergest langusest yle saada ja taas esikymnest unistada, sest koosseis tundub huvitav.

                              Uued tulijad keegi erilist muljet ei avalda ning arvaks, et k6ik maadlevad v2ljalangemisega. Nendele lisaks tunduvad sinna kategooriasse kukkuvat ka Udinese ja SPAL. Udinese suvi tundub eriti nutune arvestades, kui raske neile eelmine hooaeg oli. Parimast m2ngijast Janktost j22di nyyd ka ilma.
                              sigpic

                              Kommentaar


                                #30
                                1. juve
                                2. Inter
                                3. Roma
                                4. Milan (jee)
                                5. Napoli
                                6. Lazio
                                7. Fiorentina
                                8. Atalanta
                                9. Sampdoria
                                10. Gagliari (Klavan jee)
                                11. Torino
                                12. Sassuolo
                                13. Genoa
                                14. Bologna
                                15. Parma
                                16. Chievo
                                17. SPAL
                                18. Udinese
                                19. Empoli
                                20. Frosione

                                Veits joogisena tegin. Loodetavasti on vähemalt meeskonnad õiged.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X