320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Võimalusi oli oluliselt rohkem kui kahe värava jagu aga 3 punkti olemas, mis seal ikka. Ramos jookseb endiselt tihti nagu peata kana ringi. Mariano "debüüt" oli väga positiivne, kindlasti peab sellele mehele rohkem minuteid jaguma. See aasta Lyonis on kõvasti küpsemaks ja paremaks teda teinud. Lõpetada oskas ta varem ka aga mängus sees on ta ikka palju rohkem, nii rünnakul kui kaitses. Esimene puude on samuti palju parem. Selline värav ka siis. MARIANOOOOOOOOOOOOO:

    Kommentaar


      Enesekindel algus on tehtud ja see on peamine. Ronaldo lahkumise jarel on tulnud paljudele meestele uut hingamist ja seda on room naha( siin kohal tunnen talle kaasa ebaoiglase pasa eest, mis talle vaanati Valencias) Seis oleks voinud toesti olla suurem aga see oli ka eelmise hooaja alguses, seega ei midagi uut nende runnakute lopetamisega. Ainult rahu ja rahu. Siit on hea edasi minna.

      Hala Madrid!

      Kommentaar


        Sattusin ka mängu vaatama ja lihtsalt wow. Eile mängiti lihtsalt fantastiliselt ja ma nagu päris tõsiselt ei oleks üllatunud, kui võetakse järjekordne CLi tiitel. Seis jäi 3:0, kuid oleks vabalt võinud 6:0 või enamgi jääda kui veidi paremini oleks realiseeritud või Olsen ette poleks jäänud. Hirmus oli vaadata, millise isuga see sats mängis.

        Kommentaar


          Reali hea vorm sügisel on pigem CL-tiitli mõistes halb uudis teile.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            Sügisese mängu põhjal suuri järeldusi teha pole vast mõtet. Eilne mäng oli hea, kuid arenguruumi on veel piisavalt. Iseenesest ei tohiks olla üllatav, kui arvestada, kaua on praegune peatreener pukis olnud. Eile tuli üsna vilets Roma mitmel korral paari sööduga pressist läbi, mõni parem meeskond oleks kindlasti üht-teist ära karistanud. J-Lo tahab rakendada korralikku gegenpressi aga praegu on meeste koostöö ja üksteise mõistmine minu hinnangul veel natuke puudulik - kes tahab, võib Liverpooliga võrrelda. Samuti tegeleb Ramos juba mitmendat mängu järjest enam-vähem kõige muu kui kaitsetööga. Pallivaldamine konverteeritakse järjest enam võimalusteks. Ma ootaks ära mõne mängu meeskonnaga, kes nii lihtsalt pallivaldamist ei loovuta.

            Kommentaar


              Nu varsti tuleb, enne seda muidugi kondi lõhkumismäng.
              Felix: Oh, bollocks!
              Elmo: Dog's bollocks?
              Felix: No, just plain fucking bollocks!
              Elmo: No dog involved?

              Kommentaar


                See mäng võib sellise koosseisuga perse minna... Mida see Lopetegui teeb..
                Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

                Kommentaar


                  Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
                  See mäng võib sellise koosseisuga perse minna... Mida see Lopetegui teeb..
                  Järgmised 2 on Sevilla võõrsil ja Atletico kodus ju, roteerida vaja..

                  Kommentaar


                    Minu jaoks pika puuga halvim mäng Lopetegui käe all aga vähemalt punktid jäeti koju. Plats oli playmakereid täis tuubitud aga meest, kellele neid võimalusi luua, eriti ei olnud. Palli hoiti aga sellega suudeti korda saata häbiväärselt vähe. Õnneks kasutas Asensio selle ainukese võimaluse ära, kuigi ka seda tahtis Lahoz ära võtta. Isegi Ramose peale peksti tsenderdusi rohkem kui Benzemale, kes jäi nähtamatuks seal, kus teda täna kõige rohkem vaja oli ehk värava ees. Ramos oli lähedal "väravasöödule" aga õnneks tabas Espanyoli mees latti - viimased mängud on kaptenihärra korralikult liimist lahti olnud.

                    Kommentaar


                      Nõustun, hooaja kõige sitem mäng just ideede lõpetamisega, kuid noh vahepeal peab ka läbi ussimunni neid mänge võitma. Mõistan, et Asensio vahepeal tahab võtta neid otuseid ise vastu aga vahepeal vaatama ka vasakule ja paremale, et see sööt anda. Eile oli liiga palju seda söödu andmist, kui oleks võinud juba lüüa. Ceballos oli eile ilmselt parim mängumees, korralik isuga mängis. Ja üks naljakas tähelepanek, kui Odriozola ja Marcelo oleksid korraga mõlemad platsil vasakul ja paremas äärekaitses korraga, siis tegemist oleks maailma kõige lühamate kaitsjatega tippklassis?

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                        Ja üks naljakas tähelepanek, kui Odriozola ja Marcelo oleksid korraga mõlemad platsil vasakul ja paremas äärekaitses korraga, siis tegemist oleks maailma kõige lühamate kaitsjatega tippklassis?
                        Carvajali oled ära unustanud?

                        Kommentaar


                          Odriozola oli tahtmist täis küll. Aga no nii kergelt kukub. Kui teinekord vilet ei tule, ongi mees läbi ja tema püherdab.
                          Iga asja peale oli pikali. Benzema tegi ühe mängu ja peale seda pole meest jälle näha. Roma vastu ja eile - tühi koht.
                          Ramos oli ka kahtlane, aga no eks see kaitseliini vangerdamine annab talle ka tunda. Tema pmst majandab ja vastutab liini eest.
                          Kuigi jah, viimased kaks mängu oleks napilt pigem patuoinas.

                          Kommentaar


                            Meie Luka on maailma parim vutimees! Onnitlused!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                              Meie Luka on maailma parim vutimees! Onnitlused!
                              Maailma parim sel hooajal*
                              Maailma parim mees mängib ikkagi ühes teises klubis

                              Kommentaar


                                Teenitud võit, kuigi suurt poleks ka Ronaldo võidu vastu. Veel ehk aasta-kaks tagasi tundus tema tähtsus meeskonnale vaat et suuremgi kui Ronaldo oma. Minu jaoks üsna selgelt viimasel paaril-kolmel aastal parim keskväljamees ja loodetavasti tuleb neid häid aastaid veel, isegi kui vanust juba on omajagu. Sisetunne ütleb küll, et kui mitte tuleval suvel siis ületuleval läheb kuskile Hiina või Jaapanisse raha teenima aga sinna on ka veel natuke aega.



                                Salah' ja aasta värav oli küll wtf

                                Kommentaar

                                Working...
                                X