320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

pöff

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    33 filmi on üleinimlik tempo, mina piirdusin tosinaga ja seegi oli pingutav.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      Kuidagi sitt saldo. Misvärkon?
      Naisõiguslased

      Kommentaar


        Tudeerisin kava läbi ja sain 61 filmi, mida vaadata. Ei hakka vist siia seda kopeerima, kuna linke pole ja nii edasi, aga kas on meil siin eksperte (vaatan tofu ja mcni suunas), kellel oleks mingi lühem ja kontsenreeritum list?

        Kommentaar


          Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Tudeerisin kava läbi ja sain 61 filmi, mida vaadata. Ei hakka vist siia seda kopeerima, kuna linke pole ja nii edasi, aga kas on meil siin eksperte (vaatan tofu ja mcni suunas), kellel oleks mingi lühem ja kontsenreeritum list?
          Mul on kahele filmile isegi piletid ostetud juba, aga listiga lähiajal küll tegelema ei viitsi hakata. Võib-olla vahetult enne algust. Filme, mida vaadata võiks, on tõesti kümneid.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

          Kommentaar


            Käisin viimati PÖFFil Baise Moi'd vaatamas, see oli kyll laadna. Peaks äkki paarikymneaastase pausi järel uue raksu tegema

            Kommentaar


              Nonii, tõmbasime selle peo käima. Kuna ootamatult selgus üleeile, et pean ette tegema mingi raadiosaate inteka, siis jäi esimene kavas olnud film nägemata, aga läksin see-eest esimesele ettejuhtunud noortefilmile. Selleks oli Kanada film Väiksed hiiglased, mis tekitas minus kohe pärast pileti ostmist väikese hirmu, kuna ootekoridor oli täis värvitud juustega noori, kes kilkasid ja pillasid popkorni maha. Seepeale mõtlesin, et kas ma olen äkki juba liiga vana, et noortefilmidel käia. Selgus, et tegu on geinoorusest rääkiva filmiga, mis ähvardas kohe minna klišeesse ehk nagu iga teine noortefilm algas ka see hommikuse ärkamisega, siis peoga ja siis voodihetkega kahe meessoost sõbra vahel. Seejärel tuli tüli ja värgid, AGA selgus, et tegelikult polnud peanoormees gei, vaid tema sõber, kes talle pärast türpi andis. Lõpus oli täpselt samasugune isa-poja moment nagu Call Me By Your Name's ja üleüldse oligi kogu film ilma vilede, kellade ja Sufjan Stevensita Call Me By Your Name. Hea film, sest enne filmi mölisenud noored olid filmi ajal vait ja vaatasid. https://2018.poff.ee/filmid/415949
              Mõnumeeter: nägi natuke neiu aluspükse
              Valumeeter: üks noormees sai peksa
              Ajumeeter: lihtne

              Seejärel transportisin lapse lasteaiast vanaema juurde ja seetõttu jäi mul nägemata film Anna Sõda, mida võrreldakse Marek_T lemmikfilmi Idi i Smotriga. Aga see-eest jõudsin mustvalge Poola filmi Külm sõda, mis esmapilgul tundus, et on mingi arusaamatu joga, kuid keeras pärast 15 minutit väga dramaatiliseks armastusfilmiks külma sõja tingimustes. Hea muusikaga, heade näitlejatega ja sitaks ilusa naisinimesega peaosas. Lõpptulemuse spoilis muidugi Pöffi koduleht ära, kuna pani filmi kohta märksõnad, mis selle ära reetsid. See oli kurb. Päeva parim film. https://2018.poff.ee/filmid/414967 Pärast sain mingi sõbranna käest pahandada, et miks ma tema kõrvale istuma ei tulnud, kui tal oli kõrval koht vaba. Ma muidugi ei näinudki teda.
              Mõnumeeter: Nägi ilusa naise tisse
              Valumeeter: üks mees pandi vangilaagrisse, kus tal näpud katki läksid.
              Ajumeeter: tänu spoilimisele lihtne

              Ja siis läks saal puupüsti täis, mistõttu pidi saali ees filmi tutvustaja mölisema 20 minutit ja muuhulgas sellest, kuidas talle hakkas Gaspar Noe meeldima, kui kuskil filmis oli stseen, kus peenis käis vagiinas. Tundus normaalne naine, selline mütsiga. Aga ühesõnaga algas film Kliimaks, mille algus oli ülikuul tantsunumber. Nagu tõsiselt cool. Filmi sisuks siis üsna koledad tantsijad, kes teevad trenni ja siis joovad LSD-ga mürgitatud booli. Juba filmi alguses, kui tantsijad end tutvustavad, ümbritsevad neid videokassetid ja raamatud, kust peaks saama aru, millele filmis viidatakse. Ühesõnaga saab kohe aru, et antud filmi arusaamiseks pead olema väga erudeeritud. Mina ei olnud, kuna tegelasi oli nii palju, et ma lõpuks ei saanud arugi, et mis ora ja milleks kellelgi persses on. Ühele rasedale peksti jalaga kõhtu, siis lõiguti teda, üks laps pandi elektrikappi, kus ta end surnuks kõrvetas. Siis tantsiti, kepiti, karjuti, pandi teiste juukseid põlema ja käis õudne mürgel. Inimesed lahkusid saalist, kõrval istunud vanem proua peitis pool filmi enda nägu ja suurt sittagi lõpuks aru ei saanud, kuna tegelasi oli liiga palju ja lõpplahendist sai täpselt nii palju aru, et kes süüdi oli. Aga kuidas täpselt teiste tegelaste minad muutusid, see jäigi arusaamatuks, sest tegelasi oli liiga palju. Päeva kõige kehvem elamus.
              Mõnumeeter: See on Gaspar Noe, kämoon, tissid, tutid. Aga tema kohta vähe.
              Valumeeter: oi, oli valus küll, rasedale kõhtu, enesetapp, külma visatud Omar.
              Ajumeeter: fuck off, pöff it is.

              Filme 3, tisse 2.

              Kommentaar


                Ühesõnaga eilse päeva veetsin taas kinos. Ma pole kindel, kas viis filmi päeva jooksul on mu isiklik rekord PÖFFil, aga kindlasti on selle kordamine.

                Esimesena vaatasin erakordselt totrat, aga samas ka naljakat komöödiat Ungari sõbralikust vabariigist Lajko - mustlane kosmoses. Kellele meeldis kunagi Kusturica "Must kass, valge kass" või mullune "Stalini surm", siis see film läheb suhteliselt samasse kanalisse. Väike Lajko unistab kosmosest, laseb enda ema kuivkäimlaga koos õhku ja seejärel satub kogemata vangi, et siis sattuda vingesse kosmoseseiklusesse, kus on kohal Brežnev, hull eestlane Ilmar, Josef Mengele machonaisest tütar ja üleüldse. Film on omamoodi erakordselt rumal, aga kui tahta lihtsat meelelahutust, siis naerda saab nii mõneski kohas.

                Mõnumeeter: 0, samas on üks väga kummaline gei-stseen
                Valumeeter: väga omapärane KGB piinamisstseen ja üks tegelane lastakse maha ka
                Ajumeeter: lihtne

                Seejärel sai kiirelt vuditud Apollosse, kus algas The Dawn Wall. Kutsusin kaasa ka naisterahva, aga naisterahvas ei tulnud, kuna ta on haige ja antibiootikumid ja film tunduvat ka igav. Oleks ka peaaegu seepärast filmi skippinud, aga õnneks ei teinud, sest film oli tegelikult suurepärane. Võib-olla seepärast, et mulle meeldivad mäed? No igatahes dokumentaalfilm maailma parimast kaljuronijast Tommy Caldwellist, kes oli koolipõlves veidi pikaldase mõtlemisega, aga pandi siis kaljudel ronima, kus ta oli väga andekas, aga jäi korra kaljuronides Kõrgõstanis terroristide kätte vangi, kuid suutis enda valvuri kaljult alla lükata, misjärel muutus tema soov kaljudel ronida veel suuremaks, aga siis tuli lahutus ja seejärel muutus tema kinnisideeks ronida üles mööda sisuliselt sirget mäenõlva. Filmi on kohati füüsiliselt valus vaadata ja see, mida ja kuidas kaljul tehakse, on tavamõistusele vastuvõetamatu ja arusaamatu. Aga, oi, kui sitaks põnev seda vaadata oli. Ma mäletan inimesi, kes elasid kogu hingest kaasa Andrei Rjublovile ja tema kellavalmimisele. Samamoodi elati saalis kaasa Caldwellile, et ta selle kuradi mäe ära võtaks. Väga hästi tehtud ja ilus film.

                Mõnumeeter: 0
                Valumeeter: näppudel hakkas valus
                Ajumeeter: korras

                Ajee, siis tuli mõte käia söömas, aga avastasin, et ma olen ostnud jälle valele poole pileti ehk miks ei võiks olla saalides nii, et kohalt 1 saad ka kiirelt minema? Enivei, et vältida pika filmi jooksul võimalikult tekkivat vetsuvajadust, siis kiire seljanka ja õlu langes ära. Aa, mis ma jauran, lähme filmi juurde, milleks oli tänavu Cannes's võitnud Shoplifters Jaapanist. Räägib veidi imelikust perekonnast, kus on kasiinosõltlasest vanaema, seksnukku kehastav naine, imelik abielupaar ja kaks last, kes käivad poes vargil, et ära elada. Peaks poisi ka ikka profiks õpetama, aga ühesõnaga on film üllatavalt soe, mittepoosetav ja lihtne film, mille põhjal saad aru, et ka faking vaesed omavad tundeid ja kohati isegi inimlikumaid kui nende rikkamad kaasteelised. Täpselt muidugi aru ei saanud, et miks just see film palmioksa sai, aga oh well, ega ta ju halb ei olnud. Täitsa väga hea isegi. https://2018.poff.ee/filmid/414976
                Mõnumeeter: naine lamas korra alasti kõhuli ja siis VIST nägi ka tisse.
                Valumeeter: poiss hüppas sillalt alla ja murdis jalaluu
                Ajumeeter: lihtne taas

                Igatahes tuli eelmise filmi peale ilge kiirnuudli isu, aga kui ma suutsin postimaja Rimist hankida endale kiirnuudlid ja nendega koju minna, siis pidin kohe tagasi liikuma, et vaadata Saksa-Aserbaidžaani filmi The Bra. Kui ma nägin filminime Rinnahoidja, siis sain kohe aru, et selle peab ära vaatama, sest see kõlab juba totralt. Ka sisukokkuvõte oli veidi tobe, et rongijuht leiab enda veduri küljest rinnahoidja ja hakkab otsima, kelle oma see on. Filmis saab nalja, näeb Bakuu varjukülge ja saab aru ka allegooriast igavlevate aseri naiste kohta, kelle jaoks on veidi otu olemisega vedurijuht, kes neile rinnahoidjat pakub, täiesti okei mehepartii, kuna enda machomehed veedavad aega pigem teiste meestega malet mängides. Sort of hea film, lühike ka. https://2018.poff.ee/filmid/417932
                Mõnumeeter: pidi ootama, aga lõpuks ärandab peategelane ära rinnavähibussi ja siis näeb igasugu tisse
                Valumeeter: pärast rinnavähibussi ärandamist saab peategelane peksa
                Ajumeeter: nagu Pablo Coelho, saal rahvast täis, allegooria nähtav, võimalik ka niisama vaadata.

                Rinnahoidja lõpuks olin ma täiesti toss ja mõtlesin, et äkki läheks koju ära, aga õnnetul kombel olin ma päev varem soetanud pileti filmile Rõhu all. Tegelikult oli mul oma kavas kirjas mingi Keenia lesbifilm, aga kuna Cannes's käinud sõbranna teatas, et see on ilge joga, siis mängisin kiirelt ümber. Film oli kavas kõigest 84 minutit pikana ka, et siis Taani klaustrofoobiafilm it is. Ja, teate, kui kuradi faking hea see film oli! Mulle meeldib alates teismelisena nähtud Aliensist igasugune klaustrofoobiafilm, kui see on hästi tehtud. Näiteks Buried jättis mulle omal ajal supermulje ja see film jättis ka. Veidi ennasttäis PR-töötaja läheb Kopenhaageni metrootunneli kaevamistele tegema PR-lugu, et kuidas võõrtöölised ikka tööd naudivad, aga tuleb tulekahi ja ta jääb koos somaallase (oli vist) ja horvaadiga rõhukambrisse kinni. Õhk hakkab otsa saama ja inimesed hakkavad enda elu pärast võitlema. Tõsiselt põnev, tõsiselt tore ja ka lõppu ei keeratud persse. Soovitan väga soojalt, senine lemmikfilm PÖFFilt. https://2018.poff.ee/filmid/417844
                Mõnumeeter: naine kannab maikat, rinnahoidjat all pole. Nagu Ellen Ripley Newti päästma sõites
                Valumeeter: inimesi saab surma mitmeid, erimoel. Lõpuvõitlus on ka tore.
                Ajumeeter: jah, film ei paku mitte midagi maailma mõtestamisel, aga on lihtsalt kuradi põnev.

                Kommentaar


                  väga head ülevaated, mõnuagent

                  Kommentaar


                    Pole jõudnud eeltööd teha. Mis oleks must-see filmid?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      ja seetõttu jäi mul nägemata film Anna Sõda, mida võrreldakse Marek_T lemmikfilmi Idi i Smotriga.
                      Oddly enough vaatasin selle oma vana lemmiku umbes kolm-neli päeva tagasi öösel läbi. Mõjub endiselt. Siiamaani on kergelt off olla.

                      Kommentaar


                        Mõnu - homme lapsega kinno ei taha minna?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                        Kommentaar


                          Kuna eile oli vaja veidi tegeleda jalgpalliga, mistõttu võtsin veidi vabamalt ja vaatasin ära kaks filmi. Esmalt võtsin ette Leedu peredraama
                          Šaša oli siin. See oli täiesti klassikaline PÖFFi film, kus abielupaar oli läbi elanud nurisünnituse ja saavad endale kogemata päevaks hoida 12-aastase pätihakatise Šaša, kes tegelikult on lihtsalt katkine poiss. Igav otseselt pole, aga ilmselt nädala pärast seda filmi enam ei mäleta.

                          Mõnumeeter: naine oli vannis, nägi ühte rinda
                          Valumeeter: poiss sööb pesuvalgendit ja satub haiglasse
                          Ajumeeter: üsna lihtne

                          Pärast jalkat lendasin takso peale ja kihutasin Sõprusesse Ole valvel vaatama. Peaosas sama mees, kes mängis Uhiuues testamendis jumalat. Seekord mängib ta uurijat, kes üritab vuntsidega mehelt teada, et kuidas ta maja eest laiba leidis. Tegu on täiesti totra, aga ka naljaka situatsioonikomöödiaga, kus lambist võib üks uurija endale joonestustarbed pähe kinni kukkuda ja seejärel peab juba ühe laiba leidnud mees ka teda peitma. Saal rõkkas naerust, kõrval istunud H. Kalmet oli surmtõsine. Tore õhtune film.

                          Mõnumeeter: nada
                          Valumeeter: noh, kui ikkagi joonlaua silma kukud, siis on paha.
                          Ajumeeter: lõpp oli vähe imelik.
                          Seejärel hakkasin kodus vaatama veel mingit filmi, aga jäin magama ja lõpetan selle täna.

                          Kommentaar


                            Elisal ilmus PöffTV. Mida see näitama hakkab?
                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              Nonii, täna siis sai hommikul end kiirelt lapse järgi saadetud, et minna temaga kinno. Muidugi oli asi raskendatud, sest kaks trammi põrkasid kokku ja pidin pool teed Koplisse jalgsi käima, aga kell 10.00 olin täpselt Sõpruses, et vaadata vinget lastefilmi Klump. Eesti keeles oli Klumpi nimi Merekaru Pätsu ja tegu oli siis järjekordselt ülekaalulise karuga, kes armastab pannkooke (Paddington armastas marmelaadi ja Puhh mett, et mingi imelik seos seal on), kes läks enda sõbra Pelikani ja Pingviiniga merd sõitma. Saal oli lasteaialapsi täis, mingil põhjusel maksis lastepilet 4.50 ja kogu värk kestis 44 minutit. Kõige parem oli teine osa ehk Pätsu kohtumine vaalaga, kes oli enda arvates saar. Muidu oli sort of igav.
                              Mõnumeeter: tisse polnud, aga pingviin kandis ainult kikilipsu
                              Valumeeter: keegi vist kukkus kuhugi korra
                              Ajumeeter: fakk, see venis.

                              Kuna õhtul oli vaja kanda tööroll Andorra-Läti imelisel 0:0 mängu kommenteerimisel, siis rõhusin varasemale ajale ja käisin justfilme vaatamas. Haide väljasuremisest rääkiv film Sharkwater Extinction oli väga rassistlik, kuna näitas, et kuidas valged vegan-hipsterid võitlevad selle nimel, et suva ladina-ameerika neegrid ei korjaks merest kõiki haisid välja, et neid mingitele suvalistele kilidele maha müüa. Ühesõnaga hakkas mul filmi jooksul päris häbi, et eelmisel suvel viisin Martini juurde grillipeole haifilee ja üleüldse olla haid kõige armsamad loomad maailmas. Et film oleks veel mõjusam, siis sai filmi lõpus põhiline filmidjüüd surma ka, kuna tema sukeldumisvarustus andis otsad.

                              Mõnumeeter: nope
                              Valumeeter: mida te tahate, kui kalad surevad ja sureb ka dokutegija?
                              Ajumeeter: okei vist.

                              Gonjiamiga jään ma siiani kõige enam jätta, sest tegu oli noortele suunatud filmiga, mis pidada olema väga õudne, aga koguaeg oli tunne, et justkui on tegu mingi pränkiga. Olustikult kandis Nõiaprojekti vaibi ehk siis selline survival tape, aga üsna lõpuni anti aru, et tegelikult noori tõmmatakse tillist. Film ei olnud pikk, aga kui asi hakkas õudseks minema, siis hakkas saalitäis noori võimalikult kõvasti mölisema, kuna muidugi on see kõige parem viis näidata, et sa ei karda, vaid oled cool ja üleüldse lahe. Isegi kui neile midagi öeldi, siis ikka möliseti edasi ja nii oligi filmi lõpposa selline, et kas peaks minema ja andma ükshaaval teismelistele molli või vaatama ükshaaval ekraanil surevaid teismelisi. Õudne polnud, pildiliselt oli lahe, kindlasti teeb õudusfilmide vaeguses vaevlev Hälliwüüd sellest remeigi.

                              Mõnumeeter: nada
                              Valumeeter: jah, päris palju
                              Ajumeeter: peaks lõpu uuesti üle vaatama

                              Pärast suurepärast Andorra-Läti 0:0 viiki ja lapse magamapanemist võtsin ette India filmi Hamid. Viimase mõne aasta jooksul olen ma India filmi hindama hakanud ja Hamid ei valmistanud ka pettumust. Üllataval kombel olid hindud seekord suutnud filmi alla kolmetunnisena teha, mis esialgu šokeeris ja pani arvama, et tegu on Pakistani propagandaga! Ühesõnaga on Kashmiris asuv Hamid jäänud ilma isata, sest ilmselt sai ta kuskil surma. Teisel pool on jõulised India poliismenid ja siis kuskil on ka rätikutes munnid, kes tahavad lastele näidata ISISe hukkamisvideoid. Ja seal kuskil on Hamid, kes üritab aru saada, et kuhu isa läks ja miks ema on nii kurb. Ta leiab lahenduse, kui mõtleb välja Allahi telefoninumbri ja helkab talle. Allahi asemel on tegelikult India märulipolitseinik ja nii nad omavahel rääkima hakkavadki. Ääretult soe, aga ka kurb film. Kokku peategelased ei saa, aga vähemalt suudab märuliment ise paraneda ja hoida poissi rätikumunnide eest.

                              Mõnumeeter: naised on moslemid, neil pole mõnu.
                              Valumeeter: mässajaid lüüakse nuiaga
                              Ajumeeter: lihtne, aga ilus.

                              Kommentaar


                                Enne PÖFFi oli üks film, mida ma kindlasti vaadata tahtsin. See oli Belgia film ingel. Frank Vanderbroucke ütleb teile midagi? Tegu oli tõelise tippratturiga, kes suri korraga Senegalis suvamotellis ära. Öeldi küll, et surma põhjuseks oli kopsutromb, aga see on selles vanuses naeruväärne. See film põhineb väidetavalt temaga viimase päeva koos olnud prostituudi meenutustel ja see on aeglane, unelev, aga ka väga ilus film. Olin valmis pettuma, aga ei pettunud. Ilus oli.

                                Mõnumeeter: nägi korduvalt musti rindu, nägi korra ka alasti valget naist.
                                Valumeeter: kogu see film oli valu
                                Ajumeeter: lihtne, kui natuke Franki elulugu tead

                                loodan, et järgmine kord sured sattus mu nimekirja täiesti lambist. Ehk oli auk lapsele järeleminemisel ja muude filmide vahel. Kui saali sattusin, siis alles vaatasin, et tegu on Ungari filmiga ja hakkas hing kohe halba aimama. Algas film sellise toreda tüüpilise teismeliste tüdrukute eneseleidmisega. Neiud olid armunud enda õpetajasse, kes kolis Londonisse ja siis üks neiu hakkas temaga lähemalt suhtlema. Ja siis tuleb selle filmi tvist, mis muutis selle filmi minu jaoks üheks parimaks, mida ma kunagi JustFilmil näinud. Rohkem ei spoili.
                                Mõnumeeter: jah, tissid.
                                Valumeeter: jah, on valus
                                Ajumeeter: Arusaadav.

                                Siis läksin lapsele järgi ja seetõttu jäi mul kavasse auk ja siis võtsin lihtsalt suvalise filmi, mis parasjagu algas ja selleks oli sakslaste Kõik on ok. Õnnelikus suhtes naine läheb koolikokkutulekule ja siis keegi suudab teda täispeaga vägistada. Sealt edasi läheb kõik metsa, kuna naine ei räägi. Rohkem ma selle filmi kohta ei ütle, kuna oli ikka väga hea film.
                                Mõnumeeter: tisse oli, mitmeid
                                Valumeeter: naine sai korra peksa
                                Ajumeeter: miks naine nii käitus?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X