320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Zoomi nüüd ilusti. Kaitsja jalg sinise joone ees vs Candreva pea punase joone ees. Kaitsja jalg hoiab Candrevat napilt veel mängus. Vot lähebki aega ja tuli õige otsus.

    Kommentaar


      parem õlg ongi minu kirjutatus käsi. ja Taneli postituses pilt.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

      Kommentaar


        Algselt postitas Jasper Vaata postitust
        parem õlg ongi minu kirjutatus käsi. ja Taneli postituses pilt.
        Ok. Ma vist VAR-i kohtunikuks ei kõlbaks.

        Kommentaar


          Algselt postitas eika Vaata postitust
          Kaitsja jalg katab väidetavalt sulu ära. See, mis itaalia keelses pildis on kastiga tähistatud. Üldiselt tundub küll selline olukord olevat, et kui oleks sulg vilistatud, siis keegi ei nuriseks. Ja vastpidi ka muidugi, et kui leiti see kand sealt üles, siis ju kaeti ära. Üldiselt igati keeruline olukord (täpselt see mis Linnupoja pöördesse ajab) JA kui Juventusele oleks selline algselt suluks loetud värav legaalseks loetud, siis sa ei jõuaks seda Interi fännide nuttu ära lugeda erinevatest teemadest.
          Päris täpselt ei saa aru. Oleks sama olukord olnud Juvel (VAR vaatas üle ja muutis otsuse õigeks ehk luges ära värava, mis algselt loeti suluks), siis oleks Interi fännid nutnud hooaja lõpuni mis põhjusel? Kui oleks vale otsus olnud, siis saaks su mõttekäigust veel aru, aga praegu on täitsa lambine. Või polnud VARi otsus ikkagi õige?

          Kommentaar


            Ametlik bilanss 18/19

            1 . EBIDTA (Earnings before interest, tax, depreciation and amortization) 100+ M
            2. Revenue 417M ( Hiinast 138M sponsoreid)
            3. Miinus 48.4M
            4. Keskmine publik 61.419 ( 1. Serie As, Euroopa 5s)
            5. Brändi hind 465M. ??? #getfucked

            @ GianlucaRossi

            Nüüd huvitavaks läheb võõrsil olevate ja optsioonide all olevate Legendidega.

            Icardi 7 mängu 7 vär 1s 70milli optsioon
            Perisic 8 mängu 2 vär 2s 20 milli optsioon
            Joao Mario 10 mängu 1vär 4s 18milli optsioon
            Gabigol 32mängu 26vär 6s ca 20milli müük diil tehtud?

            Radja sõbralaenul, kui lammutab siis 15M vb ikka tuleb , sest kodus on kõige parem.

            Nüüd kõige suuremad ? on siit listist Joao ja Perisic. Ei ole kursis Moskva klubide rahalise seisuga, CList väljalangemine >EL ja võitlus Zeniidiga tiitli eest lõpuni , vb teeb Joao hea hooaja ( algus on väga soliidne olnud, kindel alg11). 18M tundub hetkel vb liiga suur. Venemaal ei ole priiskamiseaeg atm.

            Perisic. Kui horvaat lammutab juurde, pole probleemi. 30a kogenud vahetusmees kulub rikkale Bayernile alati ära. 20M on neile nagu möödaminnes kohvi võtmine Statist.

            Nende 4 mehe ostuõigused on ca 140M + 15M Radja? Icardi võinuks easyyyylt 100+M olla nagu hetke tugev skoorimine nt, aga mees pani ise Interile trooja hobust. No elab üle. Hetkel on tiim ilma draamata ja BigRom on (veel) Milito22 resultatiivsusel. ( jepp, ma ütlesin selle välja)

            Suvemercatoks klotsi peaks reservi tulema( kui nimetatud härrad oma vormi hoiavad ja põlvi katki ei tee nt) . Siia pole juurde arvestatud pingi rahaks tegemine . See veel juurde!

            CL jõudmine Conte all on prioriteet, et rahaline seis järjekordse süsti saaks, lisaks lõpevad Pirelliga varsti lepingud ja kindlasti Nikega tuleb ka pikemad jutuajamised. Lootust on, et Piero ja Marotta mõtlevad tiimi tugevdamisele, sest on vaja välja vahetada Valero, Vecino, Politano jne.

            Hooaeg on alles noor, aga seis on eestlaslikult normaalne.

            Kommentaar


              Algselt postitas Solfice Vaata postitust
              Päris täpselt ei saa aru. Oleks sama olukord olnud Juvel (VAR vaatas üle ja muutis otsuse õigeks ehk luges ära värava, mis algselt loeti suluks), siis oleks Interi fännid nutnud hooaja lõpuni mis põhjusel? Kui oleks vale otsus olnud, siis saaks su mõttekäigust veel aru, aga praegu on täitsa lambine. Või polnud VARi otsus ikkagi õige?
              Sest te olete selle foorumi suurimad nutubeebid, kes halisevad igas olukorras nii palju kui võimalik.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

              Kommentaar


                Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Barella, Asamoah; R Lukaku, Lautaro Martinez

                Ei mingit eksperimenteerimist. Põhimehed välja. Balotelli-Tonali-ja "uus Gk ex Interista Serie A debüüdiga" on rikkumas siis täna meie õhtut.

                Kommentaar


                  Brescia tegi restardi poolajal ja teine 45min oli päris keeruline. Lukaku skooris väga ilusa värava ja võis arvata, et mäng on tehtud, aga ei. Läks veel pingelisemaks. Brescia sai enne 80' ka 1 kirja , aga no suutsime lõpuni õnneks hoida. Conte võiks 2 vaba päeva anda meestele. Seda on vaja.

                  Kaitset ei saa pidama, ikka lekib veel. Skriniar vot ei ole Spalletti Skriniar. On hoopis teine tera mängida 3ses v 4ses, saame aru. Aga mees on lõppkokkuvõtteks Viiking ja üle laipade. See kuidas vastased lendavad nagu bowlingukuulid , tundub veits jõhker vaatepilt, aga selliseid mehi on vaja meil.

                  Tabelis esimesed.

                  Kommentaar


                    Hea et longates suudeti ära tõmmata, aga nagu Conte ütles, siis tiim mängib aurude peal hetkel. Sisuliselt samad mehed platsil iga mäng ja läbi lillede ütles sama, mida fännid on ka tükk aega karjunud, et need mehed, kes pingil istuvad, on ikka öö ja päev võrreldes algkoosseisuga. Eriti selge on see keskväljal, kus Conte sisuliselt keeldub vahetusi tegemast.

                    Ja noh, Skriniar ja Brozovic on eriti sellist nägu, et kuluks üks puhkusepäev ära, sest jubedalt on harjutud nendest sõltuma ja kui jaksu pole, tuleb palju vigu.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      2 kuud veel vastu pidada. Ja oi oi kui palju tähtsaid mänge veel ees. Aga kõvad mehed kui vastu peavad!

                      Kommentaar


                        siis detsembri scudetto?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

                        Kommentaar


                          Kehv mäng. Aga tubli et lõpus jõuga jälle ära võeti!

                          Kommentaar


                            Homme on siis hooaja kõige tähtsam CL mäng vol2. Jälle Dortmund. Aga seekord kollase seina ees. Sensit ndv ei kasutatud, võib üsna kindel olla, et keskvälja moodustavad Gags-Broz-Barella. Aga! Mees on pingi peal ja valmis.

                            Godin, Asa ja Candreva kindlad algkoosseisumehed. Nüüd meestest veel olulisem on mentaliteet, millega platsile minnakse. 2018 sügis olime või sees enne 2 viimast mängu ( too 2x viik koju ja edasi) Spallo läks Londonisse viigi järele ja jäime punktita, PsV vastu läks viigi järele, saime selle.

                            Dortmund paneb 5nda käigu sisse, siin ei ole küsimust. Oluline on teravalt nõelata, kui nad ruumi jätavad. Siin peab minema sama mänguga nagu 1pa Camp Noul. Kiired kontrad ja reaalselt ka skoorida. Kõige hullem on kaotus, sellega kaovad edasipääsushansid, sest lõpetame Barca vastu. Viik jätaks grupi 2 koha veel 60-40 meie kasuks mis on endiselt veel napp.

                            Hobusenägu riietas oma lapsed igatahes Dortmundi särkidesse. Korralik jinxtiss.

                            E: Asamoah ja Gags väljas! Nüüd peab Biraghit kasutama. Fckfckfck

                            Kommentaar


                              Sensi loodetavasti ikka alustab. Mingit särtsu on keskväljale vaja.

                              Kommentaar


                                No Gags oligi eelmine mäng täispask. Kül vecino ka välja veab:d

                                Kommentaar

                                Working...
                                X