Algselt postitas Sihvakas murukarikas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SOCCERNETI SPORDIMISS PLASTILISELT MÄRG UNENÄGU 1. alagrupid
Collapse
X
-
Ma valisin spordialade järgi. Noh, et mis meeldib, valisin, mis mitteniiväga... see jäi hääleta.
Kirpuga meenus kohe... Peale totaalselt ebaõnnestunud suurvõistlust Rio olümpiamängudel, oli möödunud vaevu nädal, kui piiga oli juba Tallinnas ja jõusaalis eratreeneri käe all treenimas. Ei mingit "aeg maha, puhkame ja teeme järeldusi" vaid hoopis täiega edasi. Tõeline spordihing järelikult. Et loodan, et tal läheb kõik väga hästi. Ka siin konkursil.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Enne ei pannudki tähele aga nüüd on selge, miks Griffin III on liider ja ilmselt minemaks edasi. Griffinil on ainukesena minikas seljas. Ma tunnetan, et Plastic tegi seda meelega, et mängida foorumlaste ajudega. Hetkel Icemani moodi kaebust ei esita, aga kutsun pilte ülesse panema nii, et kas kõik on suht basic pildid või kõigil on nats seksuaalse alatooniga pildid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEnne ei pannudki tähele aga nüüd on selge, miks Griffin III on liider ja ilmselt minemaks edasi. Griffinil on ainukesena minikas seljas. Ma tunnetan, et Plastic tegi seda meelega, et mängida foorumlaste ajudega. Hetkel Icemani moodi kaebust ei esita, aga kutsun pilte ülesse panema nii, et kas kõik on suht basic pildid või kõigil on nats seksuaalse alatooniga pildid.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma arvan, et sellises teemas võiks sellised kommentaarid pigem enda teada hoida, vaadates foorumiga liitumise aega, siis võiks kõrvade vahel midagist juba olla, aga ei.
Kommentaar
-
Kreete Verlin, sest tedretähnid...
Ja B alagrupp oli raske. Hakkasin Kirput panema, aga siis nägin tal instas pilte, kus ta pani mingi kutiga tatti - turn off.
Siis guugeldasin seda Kullerkannu, aga meenutab liigselt ühe semu piffi..
Kovalenko pole minu tassike teed
janoh, grete tolle pildi peal lihtsalt on hot, pole midagi parata (kuigi inta piltide peal niiväga hot miskipärast ei tundu :/)
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKomisjon peaks siiski valima pilte ühtse joone järgi jah. Kas igast megapüss või siis kodustes dressides.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKomitee esialgne kavand oli kooskõlas ettepaneku tegija soovidega, kuid välised nn "eksperdid" soovitasid säilitada mitmekülgsust. Kuivõrd aga lisasime kõigile juurde viited välistele allikatele, siis eeldas komitee heauskselt, et hindaja tutvub eelnevalt ka tervikmaterjalidega.
-e- Isegi Ossinovski teab, et valija on totu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustkuna valimi ainsa jalgpalluri puhul on pildivalik äärmiselt ebaõnnestunud ja pole ka viidet täiendavale materjalile, siis õiglasema tulemuse huvides alternatiivne vaade:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar