Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
NBA
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Really? Pullis ja Sam peaks ikka olema mingi tiim, kes viskab vähe punkte ja laseb teistel viasata vähe punkte. Ehk mingi kaitsest kinni tiim.
Harden Irving tundub mingi PSG. Neymarite tiim.Kommentaar
-
-
Pigem mõtlesin seda mängu vaadatavuse seisukohalt. Atraktiivne korvpall peaks (vähemalt minu subjektiivse arvamuse järgi) koosnema sidusast ja mõttega ülesehitatud meeskonnamängust, kus pall liigub ning rünnaku lõpuks leitakse ühele mängijatest kõige parim viis skoori tegemiseks. Sellega ma ei välista täielikult ka seda, et vahepeal ongi kõige efektiivsem viis punktide saamiseks anda pall oma parimale mängijale ja vaadata mis juhtub.
Minu jaoks rikub mängu vaatamise täielikult ära aga see, kui pean pmst terve mängu vaatama seda kuidas üks vend driblab 20 sekki ja rünnaku lõpuks püüab fishida vabaviskeid välja. Teised neli venda samal ajal istuvad nurkades lootuses, et pall üks kord neile jõuab, et siis kolmene kohe teele panna (üks atleetlikum pikk käib aeg-ajalt katet ka pakkumas).Kommentaar
-
No sellisel juhul ma ei tea mida sa räägid, sest James Hardenil on 10 ässisti mängus see hooaeg.Pigem mõtlesin seda mängu vaadatavuse seisukohalt. Atraktiivne korvpall peaks (vähemalt minu subjektiivse arvamuse järgi) koosnema sidusast ja mõttega ülesehitatud meeskonnamängust, kus pall liigub ning rünnaku lõpuks leitakse ühele mängijatest kõige parim viis skoori tegemiseks. Sellega ma ei välista täielikult ka seda, et vahepeal ongi kõige efektiivsem viis punktide saamiseks anda pall oma parimale mängijale ja vaadata mis juhtub.
Minu jaoks rikub mängu vaatamise täielikult ära aga see, kui pean pmst terve mängu vaatama seda kuidas üks vend driblab 20 sekki ja rünnaku lõpuks püüab fishida vabaviskeid välja. Teised neli venda samal ajal istuvad nurkades lootuses, et pall üks kord neile jõuab, et siis kolmene kohe teele panna (üks atleetlikum pikk käib aeg-ajalt katet ka pakkumas).Kommentaar
-
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar