320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Hea korraldus selle staadionile pääsemisega. 5+.
    Ühesõnaga jõudsin mingi 1920 ja 1. värava järts oli selle kunstmurukani. Ses osas okei, et värgid ja asjad, aga miks ei võinuks võtta koondisemängudelt üle seda korraldust, et staadioni perimeetril vaadatakse koroonapassid eraldi? See oli seal megakiire ju.

    Ühesõnaga siis käis seal järtsus ringi üks turva, kes kutsus üles täna proovi teinund inimesi, kellel olla mingi käepael. Noh, et "eelised vaktsineeritutele!". Neid testituid samas väga polnud ja nii mingil hetkel öeldi, et pohh, laseme kõik ühes jorus. See pani järtsu kiiremini tööle, kuid värava ees olid kaks segaduses turvat, kes omavahel vaidlesid, et kas nad peavad turvakontrolli ka tegema. Mees ütles, et eks mees meestele ja naine naistele. Sinnamaani, kuni nad arutasid, kedagi muidugi ei kontrollitud ja läks ilma igasuguse läbiotsimiseta. Selle eest pluss!

    Muidugi need kuradi väravad on ka lahedad. Olen seal ise eelmistel kordadel madistanud, seekord oli aga mingid kaks purupurjus soomlast, kes ühe väravaaugu enda triipkoodiga totaalselt umbe ajasid. Õnneks sai kõrvalt sisse. Kogu pidu läks lõpuks 20 minti, mis oli niigi üsnagi soliidne aeg, et lõpptulemus oli üsna kaootiline, aga mitte kõige õudsem.

    Aa, üks neist purupurjus soomlastest pani mängu eel tribüünil täiega käna ja lendas pea ees esirea toolide ette. Jumal muidugi hoiab joodikuid ja tundus pääsevat ilma vigastusteta.

    Ja äkki saaks näiteks minutitel 5-40 kohvikud ja baarid statkal kinni panna, sest need miljonite eest popkorni ja küüslauguleibu ostvad teismelised hakkasid lõpuks pinda käima.

    #mõnulähebfullmcni!

    Kommentaar


      Sai ka täna ajaloolisel sündmusel statkal käidud ja oli au ka osasid foorumlasi kohata ja juttu puhuda veits isegi.

      Tähelepanekud:

      1) Ma tulin ka otse töölt ja mõtlesin, et no midagi ikka statkal süüa saab ja cateringi autod asjad olid statka ümber. Reaalsuses sai ikkagi ainult hot dogi. Okei ei virise panin kastet peale ja külm gin kõrvale ja no läks minna. Tegelikult võiks ikkagi olla veits parem söögivalik, sest rahval ikkagi on huvi olemas.

      2) Tra lubatakse kilekottidega jusse sinna statkale sisse. Koondisemängudel korjatakse ära. For real täna esimese poolaja keskel mul oli teine gin just ostetud tooliall kui mingi grossi kilekotiga vend tuleb minu kõrvale istuma ja suutis selle ikka nii maha ajada, et isegi see kaas peal ei savenud. Ägestusin alguses ja küsisin sellelt vennalt, et mida vittu sa korraldad, siis lendasid kohe kõrvalt ta sõbrad peale, et suur asi see gin ja ära nuta ja kas mul ikka tervist on, et oma lõugu lõksutada. Kui perse saatsin ja püsti tõusin ning olin valmis, et no ju saan samas alecoqil lõuga 5vs1 , siis rahunes asi maha ja osteti uus Gin. Samas mammonate ja kilekottidega vendade koht ei ole staadionil.

      3) Järjekordasid vaatasin aknast ca 10-15 minta enne mängu ja see oli jõhker ning need vennad trügisidki terve esimene poolaeg veel ridade vahel, mis on annoying ja mida saaks parema organiseerimise käigus välistada

      4) Ma olen Mõnuga nõus, et need Haribosid ja Snickerse ostvad väiksed skängid ajavad närvi.


      Mängust:

      1) Staadionil oli näha, et nii kui pall oli mujal, siis Flora vennad koguaeg venitasid/vaevlesid krampide käes jne ehk see on väga väga tõsine mure ja see graafik alles läheb hulluks.

      2) Rauno Alliku jne rikuvad ründemängud asjad ära, sest no nad vajuvad ikka nii selgelt ansamblist välja. Respect, et tahtejõu taha ei jää midagi, aga lihtsalt tase ei vea välja

      3) Genti fänne oli ka paarikümne ringis, aga ikka väga väga vait olid

      Muidu ikkagi vinge vaadata ja soovitan kõigil, kes seekord ei tulnud kaheks järgmiseks statkale tulla, sest see vibe Euroopa mängul on midagi muud

      Kommentaar


        Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Ühesõnaga siis käis seal järtsus ringi üks turva, kes kutsus üles täna proovi teinund inimesi, kellel olla mingi käepael. Noh, et "eelised vaktsineeritutele!".
        Üks tädi käis järjekorras ja küsis pisteliselt inimestelt passi ja andis käepaela vastu.

        Kommentaar


          Kuidas see värav nüüd löödi, kas kuskilt kordust ka näeb või peab selleks juba viaplay ostma?

          Kommentaar


            Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Hea korraldus selle staadionile pääsemisega. 5+.
            Ilge pikk saba oli, mille lõpus enne väravaid üls tädi sosistas, et tegelikult saab kahes reas läbi. Keegi ei vaevu seda tervele rivile kuulutama.

            Minu arust olid Flora poisid tublid. Olid omad võimalused aga vastane suutis ühe ära panna. Mulle meeldis. Hea mäng mehed!
            Maailmameistrid!!

            Kommentaar


              käisin ka statal vaatamas. Zenjovi nurk on nagu Rehemaal ja see värav tuli nagu mitte millestki. Muus osas 100m järjekord aga tasus ikkagi vaatama minna. Floral võiks keegi suur ka ees olla, oleks ehk lihtsam.

              Kommentaar


                Algselt postitas sanderk Vaata postitust
                Kuidas see värav nüüd löödi, kas kuskilt kordust ka näeb või peab selleks juba viaplay ostma?
                värav 3:25

                Kommentaar


                  Keegi Kyprosele minemas? Ryanair lendab siit otse ja mingeid ymberistumis variante ka.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas feedme Vaata postitust
                    värav 3:25

                    Kurat, statkal tundus, et rahvast on ikka normaalselt, aga siin videos on kuidagi maruhõredalt.

                    Kommentaar


                      Igatahes, mängu oli täna küll ja veel. Viik oli täitsa reaalne, kui oleks meil kõik õnnestunud. Kahju, et just taoline värav meile löödi. Füüsis Flora meestel tundus kehvem, aga võidutahet oli näha. Ojamaa oleks ma isiklikult juba varem sisse toonud.

                      Partizan sai võõrsilt 0-2 võidu kirja. Mängu ei vaadanud, kuid eks võõrsil nad nii või naa kõva pähkel puremiseks. Teeme 1:3 Serbiat? Unistada ju võib ja peab. 🙃

                      Hõredavõitu pink võib Florale saatuslikuks saada. Kas tõesti polnud kedagi juurde tuua või otsustati maksimaalselt omi mehi promoda, et hiljem suure raha eest väljamaale ärida?

                      Publikut tundus vähevõitu. Kas eestlased tõesti käivad vaid suuri välismaa staare vaatamas? See selleks. Kiitused neile, kes melu lõid.

                      Prognoosin, et nullipoisiks me ei jää.

                      Ei, vägev värk.

                      Edit: viaplay ülekanne oli kah naq päris. 😀

                      Kommentaar


                        Mnjah, täitsa okei mäng oli. Kurb, et selline õnnetu värav, see teeb veits suurema okka hinge. Oleks siis vähemalt mingi norm sooritus olnud...aga jah hõre pink, Gent sai normilt juurde tuua värskeid mängijaid teiselpoolel ja tänu sellele suutis Gent juba eos lämmatada ka pisikesed Flora võimalusepojad, mis oleksid võinud tekkida...Kuigi Gent ei tundnud ületamatu ja üldiselt andis usku, et mõni punkt võiks tulla siiski aga üldiselt ikka jah pessimist minus ütleb, et ei tule midagi, kuna pink lihtsalt on nii hõre. Vaatasin teises mängus ka mõlemad meeskonnad tegid ohtralt vahetusi ja tundub, et ka teistel kahel meeskonnal grupis on pingil enam-vähem kvaliteetseid mängijaid, kes võivad mängu muuta või hoida kõrget tempot.

                        Korraldusliku poole pealt, jõudsin 27 3. värava juurde ja õnneks nägin tuttavaid vahetult enne covidi kontrolli, et sain kiirelt ise sisse ja kuna õnneks oli ka kolmandal korrusel külje peal puhvet lahti, sain kiirelt oma õlle ja ilusti enne mängijate tulekut staadionile, oma istekohale.
                        Mängult lahkudes küll oli jah jälle üks faking uks kinni. 10 minti ootasime peale mängu tribkal ja siis olime ikka pikalt trepidel järjekorras, et välja saada. Ebanormaalne. Välja saades turvalt küsisin, et miks üks uks kinni, tegi üllatunud nägu, et ise alles olevat teinud lahti ja läks uurima siis. Äkki tõesti oli varem lahti teinud kuna vaatasin 1 värava juures oli ka ikka mõlemad uksed lahti.

                        Aga väga vinge euroopa vaib oli, uhke hümn ka nagu päris ja mängijate ees euroopa konverentsiliiga plagu ka murul. Väga vinge! Ja esimene mäng andis ka usku, et päris peksupoisid vast alagrupis loodetavasti ei ole ja eesti mängijad täitsa tasemel!
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

                        Kommentaar


                          Eks tasemevahe andis ikka tunda - nagu ka sügavuse puudumine -, aga pole põhjust nuriseda, väga tubli mäng meie postelt ja põhjust ning lootust kaasa elamiseks küll ja küll! Iga selline mäng on mängijatele vajalik kogemus. Vast õnnestub ka mõni tulemuslik highlight nende mänude jooksul luua.

                          Ja kamoon, kutid. Muudkui kurdame siin, et rahvast platsil vähe, ja siis võtame foorumis pubekate kallal, kellel Snickersi isu tuleb... las tuleb! Tore, et nad oma Snickersi kätte saavad ja üldse statal on!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas käbi Vaata postitust
                            Keegi Kyprosele minemas? Ryanair lendab siit otse ja mingeid ymberistumis variante ka.
                            Ma millalgi vaatasin, Ryanair tundus ropult kallis. Palju AB läbi Riia Larnacasse on?

                            Kommentaar


                              Tere
                              Läksin autoga. Tänavaotsas oli telliskivi ja sissepääs erilubadega. Jalkapilet ongi see eriluba? või kellele need parklad ümber stata mõeldud on?
                              Mäng oli tubli.
                              Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

                              Kommentaar


                                Algselt postitas feedme Vaata postitust
                                värav 3:25

                                Kordusest näha, et ikka mitme mehe pläkk.
                                Sisse vise magati maha. Tundub, et kiirelt mängiti lahti. Sööduandja oli täiesti vaba. Kes teda võtma pidi? Seal on 3 valget särki üldse keda katta. Ühte kattis Kuusk ja Kallaste. Teine oli Lilanderi selja taga. Lukka oli ilusti oma liinis. Miller ja Allik ei katnud kedagi? Poom kattis kohtuniku ? Näitas veel käega, et näe vaba mees.

                                See sööt, mis sellelt katmata mehelt tuli muidugi oli super ja noh kaitseliin kattis sulu ära (Sest teise ründaja jooks nõudis seda). Lilander ei jõudnud enam ja Igonen kui oleks kiiremini välja tulnud vb oleks ära võtnud, aga noh see ei loe sest selleks pidi selgeltnägija olema.
                                Kokkuvõtvalt saab öelda, et poolkaitsjate pläkk, kõige ohtlikum vend katmata ja ühtegi poolkaitsjat tema ümber polnud.

                                Floral on puudu üks korralik kaitsev poolik. Poomi söödud ründefaasis on ägedad, aga kaitsefaasis on nõrk. Seda on koondises ja Floras näha, et tema pealt käriseb. Miller on parem kaitsefaasis ja teeb olulisi vaheltlõikeid, aga ka tema pole ka väga hea kaitsev poolkaitsja.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X