320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas magicm Vaata postitust
    Ülereageerimine. Jälle. Tabeliliidrist 1 punkti kaugusel. Shit happens. Mõlemapoolseid võimalusi oli. Me lihtsalt pole viimasel ajal eriti kliinilised. West Hami kaotuse juures lõime ka mingi 27 võimalust, aga sittagi ei tulnud. Kohtunikud teevad ka väga kahtlaseid otsuseid juba mitmendat mängu. Young Boys pärast vähemusse jäämist paanika oli tõesti suht pläss, seda ei eitagi.
    Aga pigem suures osas on ikka selles kinni, et McFred ei suuda keskvälja kontrollida ja kuigi kahurvägi tugev, siis täpp on panemata jäänud ja skoorid ülinapilt valele poole kukkunud. See sotsiaalmeedia Donny ülistamine on ka ikka naeruväärne. Pigem otsitud põhjus jälle Ole suunas kriitiline olla. Pole ta siiani üheski mängus isegi 8/10st mängu teinud. Pigem sinna 6-7 kanti.
    Mõni hakkas isegi täna vahetuste osas näpuga näitama, et miks Cavani 70ndal minutil sisse ei toodud. 0-0 peal natuke liiga suur risk, et võib olla 20 mintsa vähemuses mängida, kuna 2 sunnitud vahetust oli juba tehtud. Norrakas ilmselt saabki nüüd aasta aega puid alla, kuniks mingi kopsik ära tuleb. Samas kas kopsik peab tulema? Kas mitte Chelsea (täna 0 lööki nii on kui off target) ja City koosseis ja pingisügavus pole meist parem? Kas oleme võrreldav Liverpooliga ja reaalne on heitlus kolmandale kohale? Kas oleme Champions Leagues favoriidid? Ei ole seal eelmainitud inglasi ja bayerneid ja psg'sid.
    Kannatust ja rahu, usaldame protsessi, sest progressi on, küll tuleb ka tulemus.
    See on mingi enda alavääristamise soust näitamaks, et hullu pole midagi.

    Manu pink ja sügavus on väga korralikud ja ei jää Cityle ja meile nüüd eriliselt alla küll ja see on loll vabandus. Tõid välja siin meie 0 raamilööki, siis jah kaks suurt omavahel ja esimest korda Guardiola ja Co mängisid meid üle ja neil oli ka tuli silmis, et lõpuks ära teha ning meile esimene tagasilöök see hooaeg. Olel on neid tagasilööke olnud juba küll ja häirekellad tilisenud mitmeid kordi.

    Protsessi on näha? Tulemused lähevad sama rada, Cl eelmine aasta edasi ei saadud alagrupist ja see aasta kusesite juba täis ennast, teatud asjad keskväljal ei toimi ning Ole aga surub ja surub edasi neid. Manu suurim probleem on hetkel siiamaani Fergusoni kultus, mis põhjustab selle, et peatreenerit ei vahetata kuigi on näha, et toimub täielik stagnatsioon ja lagi on käes. Minu fännatav klubi on tõesti vahest liiga rutakas, aga põhjuseks on ikkagi see, et üritatakse mängida makimumi peale, mis antud momendil on võimalik ja kui vaadata auhinnakappi, siis see on ka edu toonud. Manu Squad, pumbatud rahad jne jne ning Ole ei ole absoluutselt kooskõlas. Muidugi on tore siin räuskamas ja norimas käia, aga siiski on veidikene kummaline vaadata, et ühte venda hoitakse nagu sitta pilpapeal.

    Kommentaar


      Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
      peatreenerit ei vahetata kuigi on näha, et toimub täielik stagnatsioon ja lagi on käes. Manu Squad, pumbatud rahad jne jne ning Ole ei ole absoluutselt kooskõlas.
      Jah, sest tibusid loetakse sügisel ja siis kui 6 mängu on mängitud. Alles sellest hooajast võibki öelda, et nüüd lõpuks on nn Ole tiim. Paljudest kaigastest lahti saadud ja paremad pojad asemele toodud. Ah, mis Ronaldo, Varane ja Sancho juba täielikult ei lammutagi? On see ikka veider, et neilgi läheb kohanemiseks ja kokkumänguks aega vaja, sest Werner, Ziyech ja Havertz tõmbasid eelmine aasta kohe augustis/septembris kõik ribadeks. Mis siis, et minu meelest siiani kergelt strugglivad ja pole täielikult sisse sulandunud. Oh jummel küll, kui kärsitu see ühiskond on. Umbes nii ongi, et raamatute asemel on kahesõnalised twiidid ja filmide asemel minutilised tiktokid. Võib olla tõesti peaks 90minutilise mängu asemel mänguautomaadi panema, kohtunik tõmbab kangi ja kellel mingi puuvilja ette viskab on võitnud. Lihtsam, kiirem ja igale võllile arusaadavam. Kui ei tule, istutakse järgmise taha.

      Kommentaar


        Kui treener vallandada, peaks mingi plaan ka olema, kes asemele kutsuda, muidu on tulemus nagu Arsenalil: saad mingi lambijorsi, kelle karjääri suurim saavutus on Pepi abitreener olemine. Conte või Zidane? Vaevalt nad seda tööotsa tahavad. Ilmselt kumbki eriti ei sobiks ka.

        Kommentaar


          Olemata ei fänn ega hater aga olles viimasel ajal tihti mänge sattunud nägema siis Olega te küll EPLi ega CLi kinni panemas pole. Ei saa öelda, et OGS on halb manager, tal tunduvad olevat omad tugevused aga kindlasti pole ta tipptaseme manager, kes suudaks tuua igas mängijas välja parima, panna nad omavahel kokku mängima ja suudaks vajadusel ka taktikat vahetada ning mängu muutuse tuua. Meeskonnas on talenti sitaks aga kogu asi paistab püsivat individuaalse meisterlikkuse hetkede peal. Kui neid pole, siis saategi sisse Young Boysilt ja meie B-tiimilt. Ja magicm, ära unusta et Carabao kaotuses oli lisaks teie realiseerimata võimalustele ka meil mitu võimalust mäng ära tappa. Positiivne teie vaates on, et kui õige treeneri leiate, siis usun, et silverware on kiire järgnema. Lampard > Tuchel vahetus on siin tõesti õige näide.

          Kommentaar


            Treenerivahetusega on ka kuidagi, et... kui soovid vahetust, siis justkui oled reactionary, tiktokker ja mida kõike veel. Eks osati arusaadav, sest viimased 3 treenerivahetust olidki olukorras, kus kõik oligi pucini. Täna seda ei ole. Samas miks ei võiks olla normaalne see, et kui ikka seda viimast lihvi peale ei suuda OGS teha, siis tuleb keegi uus, kes suudab. See ei tähenda automaatselt, et Ole oli sitt või et "ta sai sacki". Asju saab ka viisakamalt teha ning viisakamalt tõlgendada.

            Mis puudutab aga meeskonda - okei see üks vend keskelt puudu võibolla, aga kurat, meil on samasugune title winning squad nagu on chelseal ja on cityl. Kui sellega ikkagi 3-4 aastat ühtegi kopsikut ei tule, siis see parasjagu probleem ja küsimus treeneri õigsuses, mitte NB! treeneri pädevuses.

            Kommentaar


              Eks see foon oleks vähe teistsugune ka kui treeneril oleks teine nimi. Aga seda ei saa pahaks panna.
              "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

              Kommentaar


                See, mis nn title winning tiimiks peetakse on meil olnud maks 3 nädalat, aga tiitleid jagatakse alles mais. Kuradi sitt treener küll, kui ei suuda juba oktoobris võita.
                Või kui keegi ütleb, et meil oli ka eelmine ja üle-eelmine aasta tiitlivõiduks konkureeriv sats, siis nii reaalsustajust kauge võhikuga diskussiooni ei lange.

                Kommentaar


                  Algselt postitas magicm Vaata postitust
                  See, mis nn title winning tiimiks peetakse on meil olnud maks 3 nädalat, aga tiitleid jagatakse alles mais. Kuradi sitt treener küll, kui ei suuda juba oktoobris võita.
                  Või kui keegi ütleb, et meil oli ka eelmine ja üle-eelmine aasta tiitlivõiduks konkureeriv sats, siis nii reaalsustajust kauge võhikuga diskussiooni ei lange.
                  Ka kevadel saadud 3p samasugused 3p nagu sügisel.

                  Jään selle juurde, et see 1p 1. kohast maas ei ole väga hea argument kui vastastel on 6 mänguga 3 suurt konkurenti mängitud ja meil null. Aga jah, kui seda argumenti mitte arvestada ja väita, et "me mängimegi nende vastu paremini", siis võin aru saada sellest suurest positiivsusest tõesti. 1p maas, lihtsamad mängud ees, milles küsimus.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                    Me mängime nende vastu paremini kui seal kus peaks ise asju kontrollima, aga vastas on tegelikult decent side nagu WHU või Villa.
                    Siin tahaks ikkagi ära mainida, et eelnevalt on mängitud. See ei tähenda, et ka nüüd

                    Kommentaar


                      Minul on Olest küll juba nende mõne mängugagi sel hooajal kopp ees. Võite hooaja lõpus mind lolliks kutsuda, kui järgnev tõeks ei osutu, aga me ei mängi koos temaga aasta lõpuks ühegi suurema tiitli peale. Kardan, et me ei jõua neile ligilähedalegi, kuigi sellise squadiga on see ebaloogiline.

                      “You can never make the same mistake twice. The second time you make it, it’s no longer a mistake, it’s a choice.”

                      Meil on väga hea kaitseliin - ka AWB sel hooajal pärast Varane lisandumist pole alt vedanud -, aga Ole mängitab ikkagi nende ees kaht puujalga McTominay ja Fredi näol, justkui Varane ja Maguire vajaksid lisakaitset. McTominay ja Fred ei peaks Unitedis pallimagi, veel vähem regulaarselt põhikoosseisu (eelisvalikus) kuuluma.

                      Minulegi on Donny hype kohati kõrvu kriipinud - pole ta teab mis häid mänge tegelikult ju teinud -, aga temas võib peidus olla meeletu potentsiaal. Ole mängib temaga mu**i ja ma võin vaid ette kujutada, mida ta iga kord väljakule minnes tunneb. Talle peab leidma mänguaja ja kui Ole sihuke kusik ei oleks, kes Young Boyside jt vastu umbkaitses mängib, kutsudes seda mängustiili “The United way’ks”, siis ta leiaks Donny’le kahe eelpool nimetatud puujala arvelt mänguaega.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                        See on ehe näide, et sarkasm on võitjatele. Vennad saavad mingilt suvaliselt Young Boysilt tuppa, West Hami võidavad hooaja suurima kobinaga ja siis hakatakse Maailma parima klubi ja treeneri kallal ilkuma, et miks te Venemaa meistrit ainult 1:0 võitsite.
                        Keegi pole Bayernit ega Pepi siin hetkel siunanud. Et arusaamatu, mis moodi parimat klubi ja treenerit on dissitud.
                        Maailmameistrid!!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                          Mis puudutab aga meeskonda - okei see üks vend keskelt puudu võibolla, aga kurat, meil on samasugune title winning squad nagu on chelseal ja on cityl.
                          Aga...ei ole ju?

                          City keskväli: Fernandinho, Rodri, Gundogan, Foden, Silva, KdB, Grealish
                          Live keskväli: Fabinho, Henderson, Thiago, Keita, Milner (varem ka Wijnaldum)
                          Chelsea keskväli: Kante, Kovacic, Jorginho, Mount, Havertz
                          ManU keskväli: Fernandes, McTominay ja...Fred?

                          No ja nendes tiimides on paremad keskkaitsjad kui Maguire. Ütleks, et Pogba ja Greenwood samuti ei ole see tase, mis nendel tiimidel ründes kasutada on. Aga põhiline, et keskväli on see, mis nii kaitset kui ka rünnet seob. Ja siin on vahe märkimisväärne.

                          Kommentaar


                            No kui sa lisasid Grealishi, Fodeni ja Havertzi siis oleks võinud Manule lisada Donny, Pogba, Matic ka ju? Meelega tahtsid hädisemat muljet jätta omadest?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                              No kui sa lisasid Grealishi, Fodeni ja Havertzi siis oleks võinud Manule lisada Donny, Pogba, Matic ka ju? Meelega tahtsid hädisemat muljet jätta omadest?
                              No olgu, aga nad pigem statisti rollis, peale Pogba. Isegi kui neid lugeda, siis...palju paremaks ei tee asja ju?
                              Point oli selles ka, et ta nimetas "title winning squad" seda, aga kõrvaltvaatajal keeruline seda nii näha.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                                Aga...ei ole ju?

                                City keskväli: Fernandinho, Rodri, Gundogan, Foden, Silva, KdB, Grealish
                                Live keskväli: Fabinho, Henderson, Thiago, Keita, Milner (varem ka Wijnaldum)
                                Chelsea keskväli: Kante, Kovacic, Jorginho, Mount, Havertz
                                ManU keskväli: Fernandes, McTominay ja...Fred?

                                No ja nendes tiimides on paremad keskkaitsjad kui Maguire. Ütleks, et Pogba ja Greenwood samuti ei ole see tase, mis nendel tiimidel ründes kasutada on. Aga põhiline, et keskväli on see, mis nii kaitset kui ka rünnet seob. Ja siin on vahe märkimisväärne.
                                Pogba ja Greenwoodi jutt. Proovi ikka homseks tööpäevaks kaineks saada.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X