Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006\'

MM2006 avatseremoonia ja paar mängu lükati edasi.wtf??
    http://www.postimees.ee/011005/online_uudised/178679.php

Kommentaar

FIFA kodukalt saab natuke adekvaatsemat informatsiooni.
      Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Tegemist on väga ebavajaliku ja ebameeldiva uudisega. See pagana mäng nr 11 Berliinis on just see, millele mul piletid. Hotell juba broneeritud - ei teagi, mis nüüd sellest saab. Õnneks on lennupiletid veel hankimata.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mis kellaaegadel mängud olema hakkavad? õhtul pärast kuute ma loodan, muidu peab ülemuselt telekat tööjuurde nillima hakkama

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam

mis kellaaegadel mängud olema hakkavad? õhtul pärast kuute ma loodan, muidu peab ülemuselt telekat tööjuurde nillima hakkama
            Mängud peaksid olema 3x päevas. Hommikul,õhtul ja mingi aeg seal vahepeal .

Kommentaar

15, 18 ja 21 kuskil..

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas vandersell

Tegemist on väga ebavajaliku ja ebameeldiva uudisega. See pagana mäng nr 11 Berliinis on just see, millele mul piletid. Hotell juba broneeritud - ei teagi, mis nüüd sellest saab. Õnneks on lennupiletid veel hankimata.
                Eriti õelad mehed ja väga imelik põhjendus...Õnneks minu plaane nad esialgu segamini ajada ei suutnud. Aga toonitan veel - müstiline otsus.

Kommentaar

täitsa hale, Cameroon pidi võitma, aga mängis viiki. neile anti veel 95.minutil penalt, aga tüüp lõi posti. haige!
                  ½121½

Kommentaar

Drogba MMil!
                    Cote d\'Ivoire võitis 3-0 Sudani ja Cameroon ei tohtinud võita - ja nad ei suutnudki. 1-1 jäi see. Viimasel minutil oli cameroonile veel penalt. Õnneks lõi selle posti ja Elevandid MMil!
                    Jea

Kommentaar

Haha! Elevandid MM-il!
                      Uskumatu, aga heas mõttes.

Kommentaar

See on ainult tervitatav, et selline riik MM-ile pääseb, ma nüüd ei tea kas ta on nüüd esimest korda MM-il aga viimasel kahel pole ta minu arust küll olnud.

Samuti on tore see, et Riks12 on ikka veel siin foorumis, tükk aega pole kuulda olnud temast.
                        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas hmf
                          See on ainult tervitatav, et selline riik MM-ile pääseb, ma nüüd ei tea kas ta on nüüd esimest korda MM-il aga viimasel kahel pole ta minu arust küll olnud.
                          Muidugi esimest korda. Täpselt samamoodi näeme esimest korda MM-finaalturniiril ka Togot, Gaanat ja ehk kõige fantastilisema üllatusena Angoolat.
                          Angoola esines täna sellises koosseisus:
                          Myloi
                          Marcus Joaoquine
                          Amaral Filipeto
                          Vincente Lebo-Lebo
                          Joao Jamba
                          Castro Freddy
                          Andre Macanga
                          Fabrice Akwa
                          Sebastiao Gilberto
                          Antonio Mendonca
                          Amado Flavio

On kellegi jaoks ükski veidi tuttavam nimi? Minu jaoks mitte.

Aafrika võimuvahetus on pea täielik. Viies piletiomanik Tuneesia või Maroko on siiski vana tuttav juba.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

täitsa hale, Cameroon pidi võitma, aga mängis viiki. neile anti veel 95.minutil penalt, aga tüüp lõi posti. haige!
                            Kamerun lõi palli väravavahi pihta, aga mitte posti. Aga see ei muuda asja. Kuradima kahju!
                            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Vincente Lebo-Lebo
                              Tuleb tõdeda, et see mees on läbi aegade minu lemmik Angola mängija. Ehk nüüd siis.

Tõsisemalt rääkides on küll tore ja tervitatav, et ka uued riigid MM-ile pääsevad, kuid tõenäoliselt on just nemad need, keda iga Euroopa ja Lõuna-Ameerika meeskond oma alagruppi koos \"the likes of Iran, Saudi Arabia, Bahrain, Uzbekistan, Costa Rica, Guatemala or Trinidad and Tobago\"-ga sooviks... Kuigi ega üllatusedki välistatud pole ju.

Togo maailmameistriks!

Kommentaar

Muidugi on tore uusi nägusid näha ja nii..

.. aga 90ndatel jalgpalliga kokkupuutunud inimesel on veidi raske harjuda ilma Nigeeria ja Kamerunita MMiga

Tõid ju eelkõige need kaks meeskonda euroladinaameerika seltskonnale veidi vaheldust ja värskemaid tuuli, mistõttu kujunesid ka minu MM-pildi lahutamatuks osaks.

Nigeeriast räägiti tõsimeeli meeskonnast, kes esimese mitte-Euroopa või Lõuna-Ameerika satsina ihatud olümposele jõuab.

Tegelt kõige huvitavam neist aafriklastest on Gaana. Aastaid noortejalgpallis ilma teinud, kuid täiskasvanute seas veel avanemata tiim. Vist hiljuti mh ka olümpiapronksi omanikuks saanud.

Kommentaar

Working...
                                X