Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tundub, et mõnele piisab ühest asjast, et hakata mängjat (Mitte just suvalist) vihkama.
Kui sa just Zidaneist räägid siis jah, Tottil oli sama jama, kõik kohe vihkasid, mis tunne nüüd sul on! Igastahes see sõna on kasutusel täpselt 4 aastat: Itaalia on Maailmameister!
Tundub, et mõnele piisab ühest asjast, et hakata mängjat (Mitte just suvalist) vihkama.
Kui sa just Zidaneist räägid siis jah, Tottil oli sama jama, kõik kohe vihkasid, mis tunne nüüd sul on! Igastahes see sõna on kasutusel täpselt 4 aastat: Itaalia on Maailmameister!
Värskendage mu mälu. Millal Zizou veel oma nõrganärvilisust siis nii väga näidanud on?
Ok, kunagi ammu Juve aegadel pani ka peaga laksu ära aga mida ta siis veel nii väga sellist negatiivset mäletamisväärset teinud on?
Muidugi olin kokkuvõttes Zidane\'s pettunud aga meeldis ikka, et nii palju draamat oli mängus
Cannavaro kuulub tänasest vist mu lemmikute hulka, super vend!
Kas ma sain muidu õieti aru, et mängu parimaks tunnistati Pirlo? Mitte turniiri parimaks mängijaks? Või kuidas neid asju siis lõpuks jagati?
käi jala.
Zidaneist on kahju. MA EI TAHTNUD PRANTSUSMAAD VÕITMAS NÄHA.
TAHTSIN ITAALIAT.
jääb midagi arusaamatuks???
ma lihtsalt ei osandu midagi sellist temalt oodata.
tross oled..
ja btw, seda intsidenti näidati staadionil ekraanil(mida reeglid EI luba) ja kohtunikud tegid otsuse lähtudes videokorduselt. punase kaardiga viivitati. küll blatteril veel midagi öelda on.
aga Itaalia jea
Algselt postitas dribbler69
ja btw, seda intsidenti näidati staadionil ekraanil(mida reeglid EI luba) ja kohtunikud tegid otsuse lähtudes videokorduselt.
Peakohtunik konsulteeris abikohtunikuga ning tegi otsuse sellest lähtuvalt
Värskendage mu mälu. Millal Zizou veel oma nõrganärvilisust siis nii väga näidanud on?
Ok, kunagi ammu Juve aegadel pani ka peaga laksu ära aga mida ta siis veel nii väga sellist negatiivset mäletamisväärset teinud on?
Muidugi olin kokkuvõttes Zidane\'s pettunud aga meeldis ikka, et nii palju draamat oli mängus
Cannavaro kuulub tänasest vist mu lemmikute hulka, super vend!
Kas ma sain muidu õieti aru, et mängu parimaks tunnistati Pirlo? Mitte turniiri parimaks mängijaks? Või kuidas neid asju siis lõpuks jagati?
Pirlo on mängu parim. Kuldse palli omanik teatatakse homme.
Kommentaar