Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 06/07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tahaks ka esiliigat proovida, kas saan?
    jah muidugi mina see olen, Kohila Kolvid manager

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
      tahaks ka esiliigat proovida, kas saan?
      jah muidugi mina see olen, Kohila Kolvid manager

muidugi saab. Kogemustega manager on eriti teretulnud. Meil on suur au.

Mis puutub minu ja commishi ametisse, siis mõtlesin, et ehk tänavu veab seda vankrit keegi teine (sarnaselt Meistriliigale). Ootaks veel päeva kaks, ehk keegi on julge ja haarab võimalusest kinni.

Kommentaar

Tervist!
        Kas kahe kogemustega Yahoo fantasy liiga manegeri jaoks ka veel kuskil liigades kohta leiduks?

Kommentaar

Ma julgeks vähemalt mõneks ajaks reserveerida siin koha Delfis oma nõusoleku osalemiseks andnud "Mr. Man" nimelisele tegelasele. Teadmiste poolest NBA-st tundub ta väga asjalik, näis kuidas läheks fantasys kus on ka õnne natukene vaja. Kui ta endast siiski siin märku ei anna varsti, siis laseks koha vabaks uuesti. Või mis.

Kommentaar

Möödunud hooaja Meistriliiga viimase koha omanikuna oleks mul õigus Bliigas osaleda. Teeksin seda rõõmuga.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo Vaata postitust
              Tervist!
              Kas kahe kogemustega Yahoo fantasy liiga manegeri jaoks ka veel kuskil liigades kohta leiduks?
              hetkel nagu olekski üks koht veel vaba siin. Nii et panen su kirja siis.

Kommentaar

Algselt postitas CapitalLooser Vaata postitust
                Möödunud hooaja Meistriliiga viimase koha omanikuna oleks mul õigus Bliigas osaleda. Teeksin seda rõõmuga.
                inetu lugu oleks juhtunud jah peaaegu, et üks staažikaim fantasyhunt oleks ää unustet. kahju, et sul nende IL-idega eelmisel hooajal nii läks! aga sel hooajal anna aga hagu ja oled oodatud tagasi Meistriliigasse!

Kommentaar

mis meil siis seisud siin on?

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                    mis meil siis seisud siin on?
                    ntx pole teil veel commishitki

Kommentaar

pakun Juvemani välja

Kommentaar

Annan ka oma hääle Juvemanile, kui saan viimase talus hapukapsast ja lambapraadi. Muidu oleks enda kandidatuuri ka üles seadnud aga näed STV ja Elion ei suuda ära otsustada kes mulle netiühendust pakkuma hakkab ... Ootan.

Kommentaar

Adminni osas kah nõus.Aga läheb vist kiireks, kuna tean eelmisest hooajast, et raha kogumine võtab aega.

Kommentaar

Kinnitan, et olen kindel osaleja selles liigas ja vaba koha esinemisel oleks üks jorss veel valmis osalema. Ja Juvemani vastu pole mul ka miskit. Ja minu satsi nimeks saaks Plutonium.

Kommentaar

Juveman,Juveman...

Kommentaar

klge mis ajale te siin omale draftiaega soovite? kui kord commish liiga loob. Meistriliiga ja Keeperi liiga, kus on ka Esiliigast osavõtjaid, draftid on 28 ja 29 okt.

Kommentaar

Working...
                                X