Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

...

Sooviks ka osaleda , eelmine aasta pandi Delfi foorumis miski punt kokku ja osalejaid oli kokku miski 12, lõpuni mängsid ehk 8. Mängisin esimesest päevad kuni välja kukkusin (kolmas koht tuli vist) ja oleks väga huvitatud esiliigas osalemisest!

Terv,

Sten

Kommentaar

Palju esiliigas kohti on muidu ?

Sten

Kommentaar

Seal delfis kokkupandud liigas osalesin samuti esimesest peävast peale ja finaalis tuli vastu võtta mõnepunktiline kaotus,ehk siis teine koht kokkuvõttes.Igatahes olex 100% terve hooaja kaasategev mängija.Sven

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
          Palju esiliigas kohti on muidu ?

Sten
          Esiliigas on kohti 20. Osalejad peaks selguma üsna varsti varsti.

Ja muideks, miks ma ei näe siin commishiks püüdlejaid? Võtke keegi julgus kokku!

Kommentaar

Commishiks ei püüdle, aga co-commish võin olla küll. Kui mu noorus sellise vastutusrikka ameti jaoks takistus ei ole.

Kommentaar

Meil on muideks üsna toimiv tõusjate-langejatega liigasüsteem. Esialgu koosneb see üksnes Meistri- ja Esiliigast, kus osalemistasu (mis läheb 100% auhinnafondi) on vastavalt 300 ja 100 krooni. Kuna ära kukkujaid võib üles lugeda ühe käe sõrmedel, siis kuigi suuri lootusi Esiliigasse (saati siis Meistriliigasse) pääsemise osas vist mõlgutada ei tohiks. Samas mine sa tea, igatahes tasub siin lähipäevadel/-nädalatel silmad lahti hoida, äkki vabaneb midagi...

Nagu aru saan, siis 10-11 vana olijat on oma osalemissoovist juba teada andnud. Kus on teised? Kiirustage seltsimehed, noored hakkajad on juba järjekorras ootamas... esialgu siis siin näha kolme suht jah?

Kõige pullim oleks muidugi, kui too korra proovitud C-liigagi hoo sisse saaks. Selleks muidugi peaks keegi kuskil kõva lobitööd tegema, et ikka 20 tiimi kokku saaks (kui just kõrgematest liigadest vabatahtlikud väljaspool arvestust kaasa ei lööks). Aga jah, selline asi lisaks ka Esiliigas tabeli teisel poolel heitlevatele manageridele veidi pinget.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                Esiliigas on kohti 20. Osalejad peaks selguma üsna varsti varsti.

Ja muideks, miks ma ei näe siin commishiks püüdlejaid? Võtke keegi julgus kokku!
                Komissaritarkust ja kainet meelt pole igayhele emapiimaga sisse söödetud. juhul kui viitsimist on, siis kasulik olex kui sa ise oma treenitud silmaga asjal pilku peal hoiad.

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                  Komissaritarkust ja kainet meelt pole igayhele emapiimaga sisse söödetud. juhul kui viitsimist on, siis kasulik olex kui sa ise oma treenitud silmaga asjal pilku peal hoiad.
                  Mina olen kahel aastal hakkama saanud eelkõige tänu SDK abikäele. Otseselt pole mul mitte midagi selle vastu, et ma jälle commish oleks. Arvestada tuleks paarinädalase viivitusega auhinnarahade maksmisel (kuna olen lihtsalt liiga laisk) ja muu särk-värk. Et kui keegi ise tahab asja vedada, annan hea meelega ohjad üle.

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust

Kõige pullim oleks muidugi, kui too korra proovitud C-liigagi hoo sisse saaks. Selleks muidugi peaks keegi kuskil kõva lobitööd tegema, et ikka 20 tiimi kokku saaks (kui just kõrgematest liigadest vabatahtlikud väljaspool arvestust kaasa ei lööks). Aga jah, selline asi lisaks ka Esiliigas tabeli teisel poolel heitlevatele manageridele veidi pinget.
                    Olen ka ise nüüd tõsiselt mõelnud, et C liiga peaks eksisteerima. Ja ka seal võiks olla osalustasu olemas. Vastasel korral pooled ei viitsi asjaga tegeleda enam kui paar kuud proovitud (uutest üritajatest mõtlen siis). Ei usu, et idee väga utoopiline oleks. Selleks oleks vaja aga jah üsna kohe asjaga tegelema hakata. Lisapinge esiliiga tabeli teise poolde kuluks ka marjaks ära.

Kommentaar

oehh , kas siis on kohad täis juba ?

Kommentaar

SDKga sai täna just C-liigast räägitud. 20 osalejaga liiga annaks ilmselt parema ülevaate tasemest, aga võiks ju ka mõelda näiteks 10-15 osavõtjale ... Praegusel hetkel puudub meil tegelikult võimalus uutel üritajatel. Osavõtumaks võiks olla ntx 50 eeku, reeglid samad mis esiliigas, kolm väljalangejat esiliigas, kolm tõusjat nn c-liigast? C-liiga võtaks Esiliigalt selle ohu, et teatud grupp ei viitsi oma meeskonnaga tegeleda.

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                          SDKga sai täna just C-liigast räägitud. 20 osalejaga liiga annaks ilmselt parema ülevaate tasemest, aga võiks ju ka mõelda näiteks 10-15 osavõtjale ... Praegusel hetkel puudub meil tegelikult võimalus uutel üritajatel. Osavõtumaks võiks olla ntx 50 eeku, reeglid samad mis esiliigas, kolm väljalangejat esiliigas, kolm tõusjat nn c-liigast? C-liiga võtaks Esiliigalt selle ohu, et teatud grupp ei viitsi oma meeskonnaga tegeleda.
                          Nõus ja igati toetaks ideed.

Kommentaar

Meistriliiga koha välja võidelnud Lamp17 loobub kohast meistriliigast ning jätkab esiliigas. Mullu 4ndana lõpetanud manager saab seega eelisõiguse otsustada, kuidas käitub tema.

4. Fastbreak - agent47 meistriliigasse või esiliigasse?

Kommentaar

Omalt poolt võin kinnitada, et Sten ja Sven on diehard NBA fännid ning igati head liitujad, juhul kui tekib mõni vaba positsioon.

Tabasalu Välgupoisid (5 aastat meistriliigas)

Kommentaar

Millega me hakkama oleme saanud??? Levib kui katk ja kasvab kui vähk. Aga välja paistab hea.

Kommentaar

Working...
                                X