Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siit see tuleb. Esiliiga on Yahoo keskkonnas loodud. Kuigi pole päris selge veel osalejate nimekiri, hakkan sellegipoolest raha koguma. Siis jõuab ehk õigeks ajaks ilusasti valmis kah.

Raha tuleks kanda järgnevalt (100 krooni):

Romet Mihkels
    Hansapank
    1106228468

Selgitusse palun lisada siinse foorumi kasutajanime ning tiimi nime Yahoo-s.

Raha laekumise järel otsin teid priva kaudu üles ja annan vajalikud numbrid ja tähed, et liigaga liituda.Ootaks siis Mõniste Kuradite kinnitust asjaolule, et ta ka see aasta osaleb. Lisaks võiks meistriliigast välja kukkujad märku anda, et nad esiliigas kaasa teevad. Üks on sellega hakkama ka saanud juba.

Kommentaar

kui ma raha kohe ära maksan kas ma siis saan Esiliigasse (A)

Kommentaar

šeff, rahalaevuke juba teele saadetud

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
          kui ma raha kohe ära maksan kas ma siis saan Esiliigasse (A)
          Natuke kannatust.Kui eelmise aasta mehed on oma mitteosalemisest teada andnud, siis hakatakse uusi värbama.Oled siin kõvasti lärmi löönud ehk seda arvestatakse.

Kommentaar

Nagu ma olen aru saanud, siis on Juvemanil juba eelmisest aastast mingid soovijad järjekorras. Seega koha vabanedes oleks eelis neil... Ma utsitaks ikkagi C-liigat looma.

Kommentaar

Kui C-liiga tuleb, siis liitun.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                Nagu ma olen aru saanud, siis on Juvemanil juba eelmisest aastast mingid soovijad järjekorras. Seega koha vabanedes oleks eelis neil... Ma utsitaks ikkagi C-liigat looma.
                Paneme esiliiga kõigepealt kokku ja siis ka C.

Kommentaar

Rahalind läks lendu.

Kommentaar

Mul on ka üks asjahuviline sõber.. ma kardan et ta esiliigasse enam ei mahu võibolla, seega oleks c-liiga väga hea mõte!

Kommentaar

Kui esiliigasse ei mahu siis C liigasse omalt poolt lisaksin peale enda veel 2 (võibolla 3) mängijat.....

Ühesõnaga tundub et C liiga hakkab moodustuma juba , soovijaid on,

Kas paneme raha ka mängu ? võiks ikka.......

Kommentaar

Raha saadetud.
                        Ja tiimis nimes tegin ka muutusi, kuna alkoholi pole ilus porpageerida
                        Uuest hooajast siis möllame "Keila Kurjad Koprad" nime all.

Kommentaar

Kui esiliigasse ei mahu siis C liigasse omalt poolt lisaksin peale enda veel 2 (võibolla 3) mängijat.....

Ühesõnaga tundub et C liiga hakkab moodustuma juba , soovijaid on,

Kas paneme raha ka mängu ? võiks ikka.......
                          Esmalt võiks C-liigale mingi eraldi teema siia foorumisse tekkida. Ja sinna võiks siis vastav osalejate nimekiri ka tekkida, et oleks aru saada, kui palju täpselt ja kes täpselt osaleb.

Kommentaar

BC Nautiluse juhtkond teatab, et selle hooaja osalustasu on liiga arvele üle kantud.

Kommentaar

kes C-Liigat vedama hakkab ?

Kommentaar

kes C-Liigat vedama hakkab ?
                                Pakun välja, et loo siia eraldi alateema C-liiga jaoks ja hakkame sinna registreerima soovijaid.Kui seltskond koos, siis saate ise hääletada, keda soovite vedama.

Kommentaar

Working...
                                X