Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

..kas te olete tähelepannud ja kuulnud aga minuarust Raadio2-s ja Vikerraadios (vbolla ka mujal aga ma muid raadiokanaleid ei kuula) Eesti-Itaalia mängule kutsuvas reklaamiklipis kutsub herr Zelinski kõikki staadionile omadele kaasaelama kui Eesti kohtub 3-kordse maailmameister Itaaliaga!!!!

Või kuulen ma igakord valesti tõesti???

Youtube interaktiivses reklaamis on küll 4-kordne maailmameister...
    RummaBastards!

Kommentaar

..ise küsisin ise vastasin...hetk tagasi oli R2-s jälle see mängu reklaamiklipp ja uskuge mind- seal Zelinksi tõesti ütleb et 3-kordne maailmameister Itaalia

Päris valus fopaa EJL turundusosakonnast või mis?
      RummaBastards!

Kommentaar

*1934
        *1938
        *1982
        *2006

Ahi ahi ahi, Mister Zelinski...

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
          Minu jaoks on ka täielik müstika, et Itaalia mänguks pole staadion veel välja müüdud. Sellisele kohtumisele peaks juba paar kuud enne kõik piletid müüdud olema. Eriti veel arvestades fakti, et piletihinnad on ikka NAERUVÄÄRSELT madalad sellise mängu kohta ja igasugused soodukad on ka olemas! Tundub, et eestlasi kotib tõesti ainult Inglismaa ja Beckham, keda ronisid küll igasugused eesti soost inglismaa särkidega guccivitud vaatama!
          Praeguses Itaalia koondises on liiga vähe seksikaid mehi a la Ronalts või Becks. Cassano on kärnanägu, DDR habemik, Chiellini ja Bonucci näevad välja nagu vangid, Palombo on haruldane kiilaskääbik ja Anaal-Balotelli on vapsjee kole nagu öö. Ainuke, kes asja suudaks päästa oleks Boriello, aga ta kardetavasti ei mahu mängivasse koosseisu. Naistel ja (Inglismaa fännidest) kapihomodel oleks statkal lihtsalt igav.

Kommentaar

Kui ma oma kaaslast mängule kutsusin, siis ta oli elevil ja rääkis, et Itaalaste kapeten on seksikas. Ma muidugi lolli peaga rääkisin välja, et Cannavaro ei tule, hea et korvi ei saanud.

Edit: eika, aga Pazzo?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Praeguses Itaalia koondises on liiga vähe seksikaid mehi a la Ronalts või Becks. Cassano on kärnanägu, DDR habemik, Chiellini ja Bonucci näevad välja nagu vangid, Palombo on haruldane kiilaskääbik ja Anaal-Balotelli on vapsjee kole nagu öö. Ainuke, kes asja suudaks päästa oleks Boriello, aga ta kardetavasti ei mahu mängivasse koosseisu. Naistel ja (Inglismaa fännidest) kapihomodel oleks statkal lihtsalt igav.

Kuhu see Pazzini viskasid ära?
              Mängivad Cassano-Pazzini Tallinas, usu mind.

Kommentaar

Pazzo unus jah, aga noh, tema seksikus osas ma ei oska seisukohta võtta.

Ja türa, mis paska ma ajan, nagu mingi Angeli foorum.

edit: mitte, et ma oleks kunagi seal sõna võtnud või ma teaks, et see on üldse olemas.

edit2: päriselt.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Pazzo unus jah, aga noh, tema seksikus osas ma ei oska seisukohta võtta.

Ja türa, mis paska ma ajan, nagu mingi Angeli foorum
                  .

edit: mitte, et ma oleks kunagi seal sõna võtnud või ma teaks, et see on üldse olemas.

edit2: päriselt.
                  Ahahahah...minu poolt rääkisin ainutl jalgpalli oskust, mitte mingi 'men beauty contest'

Kommentaar

Olukord on sitt, kuid see on meie tuleviku väetis.

Kommentaar

Seni siis kõige kõvem vastane, keda oma silmaga kaenud olen. Arvan, et suudame neile ikka pinget valmistada ja loodan, et äkki saame mõne väravagi kirja. Tulgu siis võit või kaotus on minu hääl statal ja pasun jääb ilmselgelt koju! =)

Kommentaar

tere, Jaan! sul on kõige igavam nimi maailmas, aga sellegipoolest, tere, Jaan! miks sul pasun on?

Kommentaar

Ja nii postid kogunevad ... ega nimi meest ei riku. Zelinskilt mõnus ämber. Ei tohi vist ikka endisi jalg(pea)pallureid lasta reklaami tegema. Las kontoris istuvad ikka väheke nupukamad sellid.

Kommentaar

Nimi on selline, nagu pandi. Pasun sai kunagi ammu ostetud. Aga teema jätkuks. Minule isiklikult itaalia jalgpall eriti ei istu. Suhteliselt igav ja palju on daivimist. Samas on see ka üsna võitluslik ja strateegiline. Kannatab vaadata küll.

Kommentaar

Itaalia koondise koosseis:

Väravavahid
                              Antonio Mirante (08.07.1983) - F.C. Parma
                              Salvatore Sirigu (12.10.1987) - U.S. Città di Palermo
                              Emiliano Viviano (01.12.1985) - F.C. Bologna

Kaitsjad
                              Luca Antonelli (11.02.1987) - F.C. Parma
                              Leonardo Bonucci (01.05.1987) - F.C. Juventus
                              Cesare Bovo (14.01.1983) - U.S. Città di Palermo
                              Mattia Cassani (26.08.1983) - U.S. Città di Palermo
                              Giorgio Chiellini (14.08.1984) - F.C. Juventus
                              Lorenzo De Silvestri (23.05.1988) - A.C.F. Fiorentina
                              Daniele Gastaldello (25.06.1983) - U.C. Sampdoria
                              Cristian Molinaro (30.07.1983) - Vfb Stuttgart (GER)

Poolkaitsjad
                              Daniele De Rossi (24.07.1983) - A.S. Roma
                              Andrea Lazzari (03.12.1984) - Cagliari Calcio
                              Claudio Marchisio (19.01.1986) - F.C. Juventus
                              Riccardo Montolivo (18.01.1985) - A.C.F. Fiorentina
                              Angelo Palombo (25.09.1981) - U.C. Sampdoria
                              Andrea Pirlo (19.05.1979) - A.C. Milan

Ründajad
                              Antonio Cassano (12.07.1982) - U.C. Sampdoria
                              Alberto Gilardino (05.07.1982) - A.C.F. Fiorentina
                              Giampaolo Pazzini (02.08.1984) - U.C. Sampdoria
                              Simone Pepe (30.08.1983) - F.C. Juventus
                              Fabio Quagliarella (31.01.1983) - F.C. Juventus
                              Giuseppe Rossi (01.02.1987) - Villarreal C. F. (ESP)

Kommentaar

Delfis oli koosseis juba üleval,siin pole,imelik.

Kommentaar

Working...
                                X