Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kipun arvama, et kõik osapooled on süüdi.
    • Joel'il piisavalt ükskõik.
    • EJL-il rahaliselt 'hästi'.
    • Tarmo ei viitsi nii palju sõdida + tema silmis ei olegi vb Lindpere nii vajalik mees tema süsteemis.
      "Me ju kaotame niikuinii ja milleks juuksekarva lõhki ajada" suhtumine valitseb praegu.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
      • Tarmo ei viitsi nii palju sõdida + tema silmis ei olegi vb Lindpere nii vajalik mees tema süsteemis.
        "Me ju kaotame niikuinii ja milleks juuksekarva lõhki ajada" suhtumine valitseb praegu.
      Võimalik, et ka
      • NYRB võis mõjutada Lindperet a la jätame su hiljem pingile jne

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
        Võimalik, et ka
        • NYRB võis mõjutada Lindperet a la jätame su hiljem pingile jne
        võimalik et NYPD mõjutas Lindpere perekonda ja tema armukest, et kui ta tuleb Itaalia vastu mängimna, siis Stallone film ei jõuagi Eestisse...?
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Ma usun, et siin on siiski tegu sellega, et Joel on juba 29 aastane, võibolla 3-4 aastat on veel maksimaalselt aega raha teenida. Ta peab mõtlema oma teenistuse peale. Alles ju sai kanna ameerikamaal kinnitatud. Koondisesse tulles on ajavahe, vigastuse oht, langeb klubis varumeheks ja ongi kõik. Selles mõttes saan pragmaatilises mõttes Joelist hästi aru.

Ei ole ta ju selline staar nagu näiteks Müürsepp oli omal ajal kossus või Poom Inglismaal. Nemad ütlesid, et nüüd lähen koondist esindama ja kõik. Respect.

Emotsionaalses mõttes on ikkagi sitt tunne. Lõppude lõpuks on kõik mehes endas kinni. Kui ta ikka väga tahaks, siis ta ka tuleks. Me võime ju mõista aga ei pea sellesse otsusesse hästi suhtuma.
          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas K Punkt Vaata postitust
            Ja ma peaks sellest artiklist midagi aru saama ?
            Pole hullu, päev pärast tuleb Postimehe cut+paste

Kommentaar

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
              Kas on ka teada, kui palju Itaalia fänne on tulemas?
              Me itaallassed kes elavad Eestis on ju palju (ametlikult registreeritud suursaatkonnal on arvestanud juba 200), plus olen kindel mõned üliõpilased.
              Itaalia mängudele tavaliselt lähevad Ultras Italia tüübid.
              Nad panevad oma linna nimi Itaalia lippude peal nagu inglased.
              Tulevad eriliselt Põhja-Itaaliast aga mõned on ka Lõunast.
              Ma olen neid näinud Kaunases (Leedu-Itaalia EM valikmäng) ja pole hea näite.
              Kõigepealt nendele mängu ei huvita, lihtsalt mingi poliitika laulud laulama ja probleem teha kui võimalik.
              Hetkel Itaalias on fännide kaard vastu ('tessera del tifoso') siis olen kindel et nad hakkaks midagi näitama või laulama selles mõttes.
              Aga kui need fännid on faśistid, siis politsei siin on ka piisav 'faśist' nendele vastama korralikult. Nad vihkavad politsei kõigepealt.

Ma loodan et nad ei tule ja siis kõik on lihtsalt rahulik jalgpall õht.
              Ma loodan et FIGC teeb midagi konkreetselt neid Itaaliast mitte tulema.
              Pärast Bulgaaria-Itaalia EM valikmängu nad ütles et ei taha naha mitte enam, aga ma ei tea kuidas olukord on nüüd.
              Ametlik veebileht ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
                Ma usun, et siin on siiski tegu sellega, et Joel on juba 29 aastane, võibolla 3-4 aastat on veel maksimaalselt aega raha teenida. Ta peab mõtlema oma teenistuse peale. Alles ju sai kanna ameerikamaal kinnitatud. Koondisesse tulles on ajavahe, vigastuse oht, langeb klubis varumeheks ja ongi kõik. Selles mõttes saan pragmaatilises mõttes Joelist hästi aru.
                Nagu neid koondisemänge nagu muda toimuks ja kohe seepärast karjääri kaotamise hirm...kammooon...siinkohal oled natuke liiale läinud.
                + raadios Joel väga enesekindlalt räägib kuidas, et ilma väga selgete asjaoludeta (tõesti vorm mugavalt alla käind või vigastus) ei olegi treeneril lausa õigust teda pingile jätta edaspidistes NYRB kohtumistes.

Kommentaar

Peale oma häid mänge USA liigas võib ta pingile ka jääda. Kindel see, et saaks järgmine hooaeg ka mujale tiimi hea raha peale. Mõistetamatu otsus.

Kommentaar

Nõustun Joeli tsiteerijaga eeldusel,et ta ütles seda enda kohta.

Kommentaar

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=391854 - Ott Järvela võtab asja väga hästi kokku.
                      http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Algselt postitas BlueSupport Vaata postitust
                        http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=391854 - Ott Järvela võtab asja väga hästi kokku.
                        Väga must-valge arvamus. Ma nagu ootaks veel Lindpere ristilöömisega ...

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                        Aga ehk eksisteerib ka võimalus, et Rüütli ka tegelikult mõtleb seda, mida ütleb - otsus on tehtud tulevikku silmas pidades. Lõpeks on valikgrupis ju kokku 10 mängu ning kõik ei ole Itaalia vastu.
                        299195

Kommentaar

Milline sektor on Eesti koondise fännisektor?

Kommentaar

Aklimatiseerumise kohta niipalju, et ida poolt tulles läheb see libedamalt, kuid lääne poolt tulles vaevalisemalt, vastupidi on siit tagasi minnes.

Lindpere on karjääri tipul, ei uskunud keegi, et tal seal nii hästi hakkab minema. Austagem meest ja tema otsust, andkem kuuma ka ilma temata ja seda hullemini tuleb hambad ristis Itaalia vastu minna.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Nani Vaata postitust
                              Milline sektor on Eesti koondise fännisektor?
                              Lõunatribüün on see, kus on need niiöelda fännid. Praktikas on seekord nii, et ainult B16 on itaallastele ja mujale saab/sai piletilevist osta kui ma ei eksi.

Kommentaar

..täna staadionil olnuna nägin et paigaldati igatahes juba lisatribüüne 0-korrusele..ja seda nii põhja- kui lõunatribüüni alla. Niii et loota on 110% täismaja ..ja see on hea!
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X