Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eurouniv käitus valesti, Atli oli rullnokkade punt, va paar toredat jalgpallurit, Trummi on rullnokkade punt, Olympic oli vist üks vaiksemaid punte kellega mängisime, va 1 tolmuahv, kes mu vist ära tundis platsil ja pinises kuskil kaugel midagi, kuni ma ta õlaga mängus kogemata pikali lükkasin, nii et ise aru ei saanud.
    Jutud räägitud.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
      Eurouniv käitus valesti, Atli oli rullnokkade punt, va paar toredat jalgpallurit, Trummi on rullnokkade punt, Olympic oli vist üks vaiksemaid punte kellega mängisime, va 1 tolmuahv, kes mu vist ära tundis platsil ja pinises kuskil kaugel midagi, kuni ma ta õlaga mängus kogemata pikali lükkasin, nii et ise aru ei saanud.
      Jutud räägitud.
      Kui sul homme aega on, astu Kalevi staadionilt kella ühe paiku läbi. Jalutame veidi kalmude vahel ja vestleme.

Kommentaar

Algselt postitas Janek Vaata postitust
        Kui sul homme aega on, astu Kalevi staadionilt kella ühe paiku läbi. Jalutame veidi kalmude vahel ja vestleme.
        debiil oled v?

Kommentaar

debiil oled v?
          Sellele jankule peaks lausa karistuse välja mõtlema, surnuaiast munaga pähe, v kusekotiga...

Kommentaar

Sellele jankule peaks lausa karistuse välja mõtlema, surnuaiast munaga pähe, v kusekotiga...
            Normaalne, ma sama mõttega ühinen, see vend vist ainult rassismi ja vägivalda propageerib, paneks vennale õige ära .

Kommentaar

Normaalne, ma sama mõttega ühinen, see vend vist ainult rassismi ja vägivalda propageerib, paneks vennale õige ära .
              Täiesti haige vend see Jann, kas ta koomas v siis lihtsalt peksa saanud, et nooremate kallal kalkunit paneb, õnneks meie räpigang ei andesta...

EBS vs Olympic 1:0 + tasuta solk ( mis janekist järgi jääb )

Kommentaar

Täiesti haige vend see Jann, kas ta koomas v siis lihtsalt peksa saanud, et nooremate kallal kalkunit paneb, õnneks meie räpigang ei andesta...

EBS vs Olympic 1:0 + tasuta solk ( mis janekist järgi jääb )
                Hehe, kui mai eksi, siis täna ebs-olympic mäng, õnneks väljakul , kus norm valgustus

Kommentaar

mõni mees on ennast täiesti segi kamminud....

Kommentaar

Alfonso sa saad ikke päris hästi iseendaga läbi!!! Vb peaksid arsti juurest läbi astuma!!!

Kommentaar

Algselt postitas mihkli1 Vaata postitust
                      Alfonso sa saad ikke päris hästi iseendaga läbi!!! Vb peaksid arsti juurest läbi astuma!!!
                      võibolla sa ise ka? kuq

Kommentaar

EBS-Olympic 0:3
                        EBS sats fantastiliselt sõbralik ja väga mõnus oli teiega mängida. Aitäh teile

Aga kohtunik oli alla igasuguse arvestuse, see ei osanud üldse vilistada!!!

Kommentaar

Algselt postitas mihkli1 Vaata postitust
                          EBS sats fantastiliselt sõbralik ja väga mõnus oli teiega mängida. Aitäh teile
                          Nojah, punaste putsadega hiromant-tühikargaja ei mänginud ju...
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Seda ka muidugi...

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Nojah, punaste putsadega hiromant-tühikargaja ei mänginud ju...
                              Ta oli ju Janekuga romantilisel jalutuskäigul...
                              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                                Ta oli ju Janekuga romantilisel jalutuskäigul...
                                Vaevalt, Janek lõi kolmanda koti ja ütles omaette- "võta võrgust, foorumitola"
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X