Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
    Ma ei viitsi antzu kokkuvõtet ära oodata...

Oli sõbralik kuni Olympicu nr 9 (kui juba numbrite peale läks) otsustas kolmanda värava puhul Huntide pingi/poolehoidjate poole teatud žesti näidata.

Mängu lühikokkuvõtte- Olympic lõi kaks esimest võimalust ära, seejärel kaitses väga hästi ning nõelas kontratega. 2 väravat tulid ka standarditest, mis EUFC-l sel hooajal nõrgemaks pooleks on olnud. Mängu parimaks pean kasiinolaste väravavahti.

P.S. Wismari valgustus on alla igasugu arvestust.
    Wismari valgustuse postid on madalad, mis tähednab, et üles löödud palli mingi aeg ei näe.

Möla kohapealt on sõbralik soovitus järgmine: Igas meeskonnas, väljakul, peaks olema mängija, soovitavalt kapten, kes mölale kiiresti kriipsu peale tõmbab. Livalil on hea näide nr 21, kes slaavlaste jottidel ja mattidele kiiresti lõpu teeb. Eile juhtus kahjuks nii, et meie veidi provotseerisime ja teie võtsite väljakutse ka kenasti vastu.
    Meil on samuti arenguruumi, et kapten ka taktikaliselt ja autoriteedi kohapealt kaela kandma hakkaks.

ps. Olenemata hingeseisundist võiks mängu lõppedes ikka kõik mängijad vastase kätt suruda.

Kommentaar

Olympicuga on meil alati sõbralikud suhted olnud ja nii mõnigi hunt on ka selles meeskonnas mänginud. Mingeid liigseid teravatõmbamisi platsiveeres nüüd küll pole. Eks Andril keesid veits tunded üle ja nii need käeviiped tulid.

Eile olime head ainult keskväljal, ees ja taga jäime lahjaks ning kohtumise võitis selgelt parem/motiveeritum meeskond!
      Valgustus on tõesti pask.
      Tänud vastastele ja sügisringis püüame paremad olla!

P.S. Käesurumise kohapealt olen nõus, et ülekeevad tunded võiks käepigistusega kokku võtta ja platsile jätta!

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
        Olles varem korduvalt kuulnud Univi pingi/poolehoidjate kommentaare, siis üldse ei imesta. Kui ise samamoodi jätkate, oleks mõtekas ka sarnaste žestiga ära harjuda
        Fännide peamine ülesanne on omasid ergutada ja teine sama tähtis eesmärk on vastased platsil närvi ajada. Kuidas seda teha on maitse küsimus, mõni ropendab rohkem, teine paneb peenemat huumorit. Vahet pole - minu arust annavad fännid ikka mängu õhkokkonnale kõvasti juurde. Isegi kui nad ainult õlleselt räuskavad.

Õige mängumees ei lase ennast fännide kisast segada. Ja kui platsil adekvaatselt käituda, siis peale mängu repekteerivad sind ka vastasmeeskonna fännid. Mis siis, et nad sulle minut tagasi mängu ajal karjusid, et pasapea kao koju. Nad tegelikult ei karjunud seda sulle kui persoonile, vaid kui vastasele, kes tuleb mutta tampida.
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Edson sa ise mõistad ka kui lolli juttu sa ajad? Tegemist on madalamate liigade mängudega. Vutti taovad asjaarmastajad, pereisad, noored, vanad. Kõik tulevad mängule kaifima. See, et teil nii ebakultuursed õlinäpud fännideks on, see on paratamatus. Küsimus pole praegu fännides kui uhkuses vaid kui tõsistes idiootides. Antud kontekstis võib piraaja fännide kohta küll seda öelda.

Ma mõistan, kui on mingi hullem mõõduvõtt esi- või meistriliigas, aga kolmandas liigas sõimata vastast pasapeaks, tule taevas appi.

Ma saan aru, kui sa sõimad "viisakalt" aga mingeid roppu hüüdeid karjuda mõnusa õllese oleku kõrval on minu meelest täismatslikus. Mina pidasin Piraajat normaalseks mansaks, sümpaatsete mängijate nagu Ilmari, Kaareli ja veel mõnega, kuid viimane kogemus teie fännide najal tõmbas respekti küll kõvasti alla.

Samas mul ei ole mõtet kiunuda. Iga meeskond teab, mis on tema eesmärgid. Tundub, et te olete praeguse seisuga rahul, palju õnne!
          Last edited by Silver; 08.05.08, 12:32.

Kommentaar

kui veel jätkata seda tulihingeliste fännide teemat, siis soovitaks soojalt meeskondadel oma fänniarmeesid ohjata, kunagi ei oska öelda millise hullu otsa sa sattud. Saue klubi ajaloost on mul lausa 2 näidet tuua, kui meie mängijat mõnitanud vastasmeeskonna fänn korralikult pasunasse sai sellesama palluri käest ja jumala õieti. Nilbusi võib karjuda näiteks koondise mängudel, kus selliseid asju juhtuda ei saa. Selles et õlleliigas peaks ikka rahulikult käituma, olen ma Silveriga täitsa ühel meelel

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
              Eks Andril keesid veits tunded üle ja nii need käeviiped tulid.
              Sai eile õhtul Andriga (kui juba nimede peale läks) pisut vesteldud.Eelkõige oli ta kurb,sest võitu varjutas hoopis suuremalt üks kaotus-nimelt murdus Olympic'u ühe parema mängumehe(Magnar Mikkelsaar) jalaluu esimese poolaja lõpus ning nüüd kuu aega vähemalt kipsis.
              Teades Andrit hästi,kes on kaua ja kõrgemalgi mänginud ning igati tubli ja rahumeelne vend,siis ei näe põhjust,miks tema juttu uskuma ei peaks(ise kahjuks mängu ei näinud,kuigi plaan oli minna-Mustamäel tuli paduvihma ja ei tahtnud külmetama tulla).Ta mainis,et Eurouniv jättis eile halva mulje,varem pole nagu täheldanud.Piisas,et ta ütles,et hullem,kui eelmine aasta Rapla Atli.Et vennad on esimene aasta kolmandas ja nii tõusikud-ülbikud ning absoluutselt ühegi kohtuniku otsusega rahul pole.Vilemees oli,nagu aru sain,TJK vanameister Igor Ištšik,kes ju küll suht norm.,kogemustega ja erapooletu.
              Arusaadav,et mõlemad meeskonnad on sel aastal hästi startinud,võibolla sealt väike elekter.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                kui veel jätkata seda tulihingeliste fännide teemat, siis soovitaks soojalt meeskondadel oma fänniarmeesid ohjata, kunagi ei oska öelda millise hullu otsa sa sattud. Saue klubi ajaloost on mul lausa 2 näidet tuua, kui meie mängijat mõnitanud vastasmeeskonna fänn korralikult pasunasse sai sellesama palluri käest ja jumala õieti. Nilbusi võib karjuda näiteks koondise mängudel, kus selliseid asju juhtuda ei saa. Selles et õlleliigas peaks ikka rahulikult käituma, olen ma Silveriga täitsa ühel meelel
                Kas neist sauekatest on keegi äkki praegu Trummis? Tema eestvõttel mõned aastad tagasi: Juhtus meilgi,et kaotasime Tln Dünamole A Le Coq'is tagaplatsil 1:2 lõpuväravaga ning tagaplatsi garaazi katuselt sõimati meid vene keeles lilladeks ning mensulappideks punaste särkide tõttu.Marssisime otse "Elagu" lõppedes sinna garaazi juurde ja kutsusime šefid kõrvakiiludega pisut korrale.Minu teada kutsus Pohlak või keegi isegi mendi,misjärel nad ära viidi,kuigi märatsesid,et nad said peksa hoopis.Isegi Dünamo arvas,et asja eest said ja surusid käppa oma fännide "turgutamise" eest.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                  Edson sa ise mõistad ka kui lolli juttu sa ajad? Tegemist on madalamate liigade mängudega. Vutti taovad asjaarmastajad, pereisad, noored, vanad. Kõik tulevad mängule kaifima. See, et teil nii ebakultuursed õlinäpud fännideks on, see on paratamatus. Küsimus pole praegu fännides kui uhkuses vaid kui tõsistes idiootides. Antud kontekstis võib piraaja fännide kohta küll seda öelda.

Ma mõistan, kui on mingi hullem mõõduvõtt esi- või meistriliigas, aga kolmandas liigas sõimata vastast pasapeaks, tule taevas appi.

Ma saan aru, kui sa sõimad "viisakalt" aga mingeid roppu hüüdeid karjuda mõnusa õllese oleku kõrval on minu meelest täismatslikus. Mina pidasin Piraajat normaalseks mansaks, sümpaatsete mängijate nagu Ilmari, Kaareli ja veel mõnega, kuid viimane kogemus teie fännide najal tõmbas respekti küll kõvasti alla.

Samas mul ei ole mõtet kiunuda. Iga meeskond teab, mis on tema eesmärgid. Tundub, et te olete praeguse seisuga rahul, palju õnne!
                  Tundub, et sa ei saanud minu postituse mõttest aru. Proovin selgitada.

Eesmärk ei olnud ropendajaid kuidagi õigustada vaid juhtida tähelepanu asjaolule, et mängijad ei tohiks minna pealtvaatajate provotseerimise peale närvi ja ise laskuda samale tasemele.

"Pasapea" oli siiski ilukirjanduslik näide. Mina isiklikult taunin ropendamist ja kasutan muid meetodeid oma lemmikmeeskonnale kaasa elamiseks.
                  Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    Sai eile õhtul Andriga (kui juba nimede peale läks) pisut vesteldud.....
                    Pole mõtet üle dramatiseerida. Kui paar seltsimeest kummastki võistkonnast välja arvata, oli üldjoontes viisakas, toorutsemisteta vastasseis. Mingit hullu klähvimisest vastaste ja kohtuniku aadressil ei täheldanud ja kui mõned momendid esinesidki, siis päris puhtaks ei saa end kumbki sats pidada. Vilemees ise oli tiptop, üks paremaid, kes olnud sellel aastal.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
                      Fännide peamine ülesanne on omasid ergutada ja teine sama tähtis eesmärk on vastased platsil närvi ajada. Kuidas seda teha on maitse küsimus, mõni ropendab rohkem, teine paneb peenemat huumorit. Vahet pole - minu arust annavad fännid ikka mängu õhkokkonnale kõvasti juurde. Isegi kui nad ainult õlleselt räuskavad.

Õige mängumees ei lase ennast fännide kisast segada. Ja kui platsil adekvaatselt käituda, siis peale mängu repekteerivad sind ka vastasmeeskonna fännid. Mis siis, et nad sulle minut tagasi mängu ajal karjusid, et pasapea kao koju. Nad tegelikult ei karjunud seda sulle kui persoonile, vaid kui vastasele, kes tuleb mutta tampida.
                      roppused roppusteks, kuid rassistlikud väljendid võiks küll välja ütlemata jääda. kahjuks piraaja fännid selleaastasel karikamängul just neid pildusid ühe meie mängija pihta. häbi-häbi.
                      http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                        Pole mõtet üle dramatiseerida. Kui paar seltsimeest kummastki võistkonnast välja arvata, oli üldjoontes viisakas, toorutsemisteta vastasseis. Mingit hullu klähvimisest vastaste ja kohtuniku aadressil ei täheldanud ja kui mõned momendid esinesidki, siis päris puhtaks ei saa end kumbki sats pidada. Vilemees ise oli tiptop, üks paremaid, kes olnud sellel aastal.
                        No selge pilt.Kuidas mäng muidu oli? Näinud teie väga tublit ja tugevat esitust Sauega,on tulemus pisut üllatav...ja Andri ütles ka,et teil on mäng kiiremaks,jõulisemaks,mõtestatumaks läinud.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Võrdne, ütleks. Ainult selle vahega, et üks võistkond lõi sisse. Meilt kindlasti pallivaldamise ja söödumängu osas (eriti esimesel poolajal) hooaja parim esitus, paraku ei suutnud realiseerida. Olympicu kaitseliin ja vv mängisid väga kindlalt. Kuna jäime kiiresti 0:2 taha, siis teine poolaeg käis pmst juba tulekahju kustutamine. Väravad imesime meile tüüpilselt - kaks standardolukorda ja kaks kontrat.
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas tegelinzky Vaata postitust
                            roppused roppusteks, kuid rassistlikud väljendid võiks küll välja ütlemata jääda. kahjuks piraaja fännid selleaastasel karikamängul just neid pildusid ühe meie mängija pihta. häbi-häbi.
                            1 fänn, ja ta kutsuti ka suht kiirelt korrale.
                            www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                              Piisas,et ta ütles,et hullem,kui eelmine aasta Rapla Atli.

??? Raivo ???

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
                                ??? Raivo ???
                                me oleme sellest rääkind,tegelt oli asi paaris vennas,kellede järgi järeldus tehti...niipalju,kui raplas käinud,on kokkuvõttes kõik suht sõbralik ja korralik olnud
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X