Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elusitt päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Ma olen üle kuu aja ilma telefonita elanud. Värskendav ja mõnus. Ainult töös on mõningaid probleeme seetõttu
    Sa väidad, et ilma telefonita on võimalik ellu jääda?Ma imetlen sind!

Kommentaar

Dannar, plaanid muidu metsa ära kolimist ning oma hipi kommuuni loomist ka? :P
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
        Dannar, plaanid muidu metsa ära kolimist ning oma hipi kommuuni loomist ka? :P
        Eip. Ega ma mingi krdi lõngus pole.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
          telefon läks ka nüüd katki . Niikui liugklapi kinni löödi lülitub telefon välja. Ei soovita samsungi mitte kellelegi täielik pullipask .
          Endal juba seda marki telefon pea kaks aastat olnud ja ei kurda.

Kommentaar

ma olen õnnelik, et tänane päev kolmveerand tunni pärast läbi saab, sest sellest päevast hullemaks minna ei saa... Teadmine, et see päev saab varsti läbi, on päeva kõige meeldivam asi, mis on juhtunud.

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
              räägi lähemalt ...
              liiga ränk on, loodan paremat täna

Kommentaar

Eip. Ega ma mingi krdi lõngus pole.
                Aga hakkad w ?
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

käisin vanaisat vaatamas maal, ja paari päeva pärast kahjuks teda enam pole. ajukasvaja.. ja ei räägi ka enam midagi ning ei tunne enam kedagi ära. elusitt päev ühesõnaga.

Kommentaar

mõõdukas sitt. õnneks hommikuks on mäluauku oodata.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                      mõõdukas sitt. õnneks hommikuks on mäluauku oodata.
                      oota, ma teen su päeva kohe paremaks: LykkeLi ütles mulle, et ta armastab smörgåsbord'i!!!

E: nooh, kas mõjus? kahju muidugi, kui sa seda enam hommikul ei mäleta.
                      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Riho Sibul -Tähesära

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                          oota, ma teen su päeva kohe paremaks: LykkeLi ütles mulle, et ta armastab smörgåsbord'i!!!

E: nooh, kas mõjus? kahju muidugi, kui sa seda enam hommikul ei mäleta.
                          ei mõjunud. smörgåsbord'i võib ta ju armastada, aga minuga pole sel midagi pistmist.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                            ei mõjunud. smörgåsbord'i võib ta ju armastada, aga minuga pole sel midagi pistmist.
                            no ei lase inimene ennast aidata. vaata siis ise, kuidas saad.
                            kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Fakk, tglt on kõik jummala hea, aga ma muretsen seepärast, et ma suutsin homsesse lehte ilgelt piinliku asja kirjutada:'(

Kommentaar

Fakk, tglt on kõik jummala hea, aga ma muretsen seepärast, et ma suutsin homsesse lehte ilgelt piinliku asja kirjutada:'(
                                Ära sellise tühiasja pärast meelt heida. Ega see ju esimest korda ole.

Kommentaar

Working...
                                X