Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elusitt päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Elu on lill edaspidi
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
      Tüdruk jättis maha mu , iea . Päeva algus on "hea."
      miks?.........

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
        Teise poisi pärast.
        njah.... ehk viga peab endast otsima? ei taha targutada aga tihti miks naised teise mehe juurde lähevad on ju asi selles et oma mees ei paku seda mida uus mees pakub

Kommentaar

No vaevalt kepis ja keeksis asi on.
          slimm.ee

Kommentaar

eestimees andis mõista, et 66-l on väike noku.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
              njah.... ehk viga peab endast otsima? ei taha targutada aga tihti miks naised teise mehe juurde lähevad on ju asi selles et oma mees ei paku seda mida uus mees pakub

Mis sa sokid ?
              Naisi tuleb peksta, iga päev. Kas või profilaktika mõttes ja siis pole mingeid probleeme. Rõhutan - kord peab majas olema ja siis ei juhtu selliseid asju.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Mis sa sokid ?
                Rõhutan - kord peab majas olema ja siis ei juhtu selliseid asju.
                Nagu venelastel?

Tehakse vastabiellujaile küsitlus, et mis peale abiellumist muutus.
                Kõigepealt küsitakse itaallannalt, et mis muutus... Itaallanna:
                "Ütlesin mehele, et koristama, küürima ja süüa tegema ei hakka! Ja siis? Siis nägin meest 4 kuu pärast, kaasas robot, kes kõik tööd kodus ära tegi."
                Siis küsitakse inglannalt. Lugu sama, ainult et meest nägi ta 2-e kuu pärast...
                Siis aga küsitakse venelannalt, et
                et mis siis muutus...Vastus:
                "Üks päev ei näinud meest, teine päev ei näinud, aga kolmandal hakkasin ühe silmaga juba veidike nägema..."
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Putsi,elu ei ole ilus.sain just teada,et emal on pohhui minust,õel samuti,venda ei ole mu olemas olu kottind 18aastat,vanaemale külla lähen siis see tahab,et ma sealt kiiremalt korras ära kaoks.Mis elu see on? Õige,seee on pask elu.
                  Ma igastahes lähen poodi,nööri järgi.
                  Adjos.
                  i don t like u u don t like me

Kommentaar

Vana sa oled?
                    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
                      Putsi,elu ei ole ilus.sain just teada,et emal on pohhui minust,õel samuti,venda ei ole mu olemas olu kottind 18aastat,vanaemale külla lähen siis see tahab,et ma sealt kiiremalt korras ära kaoks.Mis elu see on? Õige,seee on pask elu.
                      Ma igastahes lähen poodi,nööri järgi.
                      Adjos.
                      Oma viga, et selline kaak oled.

Kommentaar

kaksteist jagub mul vanust.

Kommentaar

Kasvad natuke ja oled õnnelik, et sellises seisus oled, kuigi ega ta hea seis ei ole
                          Algselt postitas Maekas
                          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

tra lõpeta pull, siukest paska ajad välja behappy. vanust juba jagub.
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                              tra lõpeta pull, siukest paska ajad välja behappy. vanust juba jagub.
                              Ma mõtlesin,et ainuke kes mu "imõõõõõ" juttu uskuma ei jää,on even.aga sellist paska ei aja vist isegi tõsine emo
                              niiet
                              be happy,dont worry.

Kommentaar

muidugi be happy. alati võid hughesiga rääkida, kui päris emoks kätte lähed.
                                ½121½

Kommentaar

Working...
                                X