Elu on lill edaspidi
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Elusitt päev
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustnjah.... ehk viga peab endast otsima? ei taha targutada aga tihti miks naised teise mehe juurde lähevad on ju asi selles et oma mees ei paku seda mida uus mees pakub
Mis sa sokid?
Naisi tuleb peksta, iga päev. Kas või profilaktika mõttes ja siis pole mingeid probleeme. Rõhutan - kord peab majas olema ja siis ei juhtu selliseid asju.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis sa sokid?
Rõhutan - kord peab majas olema ja siis ei juhtu selliseid asju.
Tehakse vastabiellujaile küsitlus, et mis peale abiellumist muutus.
Kõigepealt küsitakse itaallannalt, et mis muutus... Itaallanna:
"Ütlesin mehele, et koristama, küürima ja süüa tegema ei hakka! Ja siis? Siis nägin meest 4 kuu pärast, kaasas robot, kes kõik tööd kodus ära tegi."
Siis küsitakse inglannalt. Lugu sama, ainult et meest nägi ta 2-e kuu pärast...
Siis aga küsitakse venelannalt, et
et mis siis muutus...Vastus:
"Üks päev ei näinud meest, teine päev ei näinud, aga kolmandal hakkasin ühe silmaga juba veidike nägema..."Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Putsi,elu ei ole ilus.sain just teada,et emal on pohhui minust,õel samuti,venda ei ole mu olemas olu kottind 18aastat,vanaemale külla lähen siis see tahab,et ma sealt kiiremalt korras ära kaoks.Mis elu see on? Õige,seee on pask elu.
Ma igastahes lähen poodi,nööri järgi.
Adjos.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustPutsi,elu ei ole ilus.sain just teada,et emal on pohhui minust,õel samuti,venda ei ole mu olemas olu kottind 18aastat,vanaemale külla lähen siis see tahab,et ma sealt kiiremalt korras ära kaoks.Mis elu see on? Õige,seee on pask elu.
Ma igastahes lähen poodi,nööri järgi.
Adjos.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitusttra lõpeta pull, siukest paska ajad välja behappy. vanust juba jagub.
niiet
be happy,dont worry.i don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar