Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Leedu (algselt Eesti - Türkmenistan)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ballack. Kui Tallinn kuulutab välja pankroti, kas siis vastutab:
    a) Kojamees kui volikogu liige
    b) idioot, kes laenu võttis
    c) Savisaar
    d) ballack kui linlane

Lahendus vii EJLi valvelauda.

P.S. Tore, et sa esimese koma üles leidsid. Õhtul tuleb selle tähistamiseks pidu?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
      kas pohlak vastutab selle eest et torm tuli ja kiirabil on selletõttu rohkem tööd ja ei saa miskise jalgpallipärast kiirabisi igaks-juhuks saarele juurde tuua?
      Kui mõni mängija oleks kaelaluu puruks kukkunud ja oleks sinna surnud, mis siis saanuks? Kes vastutanuks? Mängija, sest ta kukkuda ei osanud?

Asjad on väga lihtsad, ei maksa neid keeruliseks ajada. Rahvusvahelisel mängul on tõenäoliselt kindlad reeglid. Kui reeglites on kirjas kiirabibrigaadi olemasolu staadionil, siis see kiirabibrigaad peab seal olema. Nagu peavad väravatel olema võrgud. Lihtne. Kui kiirabibrigaadi polnud ja pidi olema, siis vastutab selle eest lõppkokkuvõttes alati organisatsiooni juht.

Mis tormi puutub, siis see saabus laupäeva õhtul ja päeval oli vähemalt Tartus ilm väga normaalne. Käisin veel rehve vahetamas kell 17 ja siis polnud lumesajust haisugi. Mäng oli minu mäletamist mööda umbes kell 14 ja ma ei mäleta, et mängu ajal oleks nagu lund jubedalt tulnud. Torm saabus hiljem. Tormist võid muide ajakirjandusest lugeda.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
        kas pohlak peab isiklikult üle lugema veel joogipudelite arvu? kas pohlak peab isiklikult vaatama üle et kõikides pinkides on ikka piisav arv naelu et kokku ei kukuks pink raskuse all? jne.
        Mida see Pohlak siis yldse tegema peab kui ta midagi yle lugema ei pea ja vastutama samuti ei pea? Tundub, et ta on EJLis tegelane kes ei pea midagi tegema peale palga sissekasseerimise.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei maksa nüüd päris idioodistuda ka. Muidugi jõuab vastutuseahel lõpuks Pohlaku kui juhini (kasvõi nende EJL palgaliste kaudu, kelle konkreetne töö see oleks olnud).

Aga teisalt intsidenti üles puhutada ja peetida ainult ühte inimest on ka natuke rumal.
          Y R A

Kommentaar

Appi, kui rumal v6ib m6ni inimene olla.
            Mina t2nan ja ei viitsi rohkem vaielda.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ballackuga üldse millegi arutamine või veelgi enam vaidlemine on muidugi idiootsus, võinuks juba varasemast aru saada. Vabandan, et foorumiruumi raiskasin. Tulevikus enam ei tee.

Algselt postitas mikk Vaata postitust
              Aga teisalt intsidenti üles puhutada ja peetida ainult ühte inimest on ka natuke rumal.
              Absoluutselt. Ju loodeti, et kõik laabub, kuid läks nagu alati. Aga hea, et niigi läits. Mis muidugi tõstatab küsimuse, et kas sellistes urgastes tasub üldse mängida.

Kommentaar

Buss läheb katki või taksojuht sõidab libedaga kraavi - ootamatu ja prognoosimatu sündmus, force majore, mida ei saa keegi kontrollida ega ennetada (taksojuht võiks aeglasemalt sõita küll).

Rahvusvahelisel mängul puudub ettenähtud kiirabibrigaad - kellegi tegemata töö(Aivar Pohlaku, Urve Tiiduse või kelle iganes). Lõpuks vastutab ikka juht, nii on see ka töises igapäevaelus (ma usun, et sõjaväes ka).

Kommentaar

Eks enamvähem mõtlemisvõimeline inimene on juba aru saanud niikuinii kuidas oli ja kes ajab siin lolli juttu ja mis on mõistlik jne.
                  Aga kas tõesti on on raske aru saada siis tõigast, et organisatsiooni möödalaskmiste ja äpradumiste eest on vastutav siiski esimesena organistatsiooni juht. Organisatsiooni siseselt on teine tera, et kes selgitatakse vastutavaks ja mis edasi, kuid on ilmselge, et esimese laksu võtab ja peabki vastu võtma juht.

Aga avaldaksin ka enda poolt kiidusõnad Sen'ile! Uskumatult ilus ja olukorras ainuõige käitumine! Kui korraldajad ei saa hakkama tulebki ise appi minna Krt, aga Sen on vaata et rohkemgi hingega asja juures kui Pohlak. (JH jalgpalligeenius minumeelest )
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                    kas sa oma jutus vastuolu ei näe? minuga vaidled et pohlak on kõiges süüdi ja nüüd järsku kirjutad et süüdi ei ole ainult üks inimene........hämming. oh seda ajakirjandust küll.
                    Kuule. Proovi aju kasutada. PROOVI!!! Palun. Kes tegi vea? Isik, kes pidi tellima selle kiirabi. Isik, kes vastutab? Loomulikult see, kes tegi vea. Kas Pohlak, kui organisatsiooni juht vastutab ka? JAH, SEST SEE ON TEMA ALLUV! Lisaks ei usu ma, et Aivar kiirabi olukorrast ei teadnud. Ega ta pime ja oinas ole.

Sinu idiootse teooria alusel ei vastuta Ansip, Putin, Savisaar, Padar, Juhan Paadam või kurat teab veel kes mitte iilagi mitte millegi eest, sest alati on süüdi mingi alluv, kes tegi või otsustas või soovitas. Annab ikka sellise mõtteni tulla, palju õnne sulle!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                      ja ma olen kindel et kui keegi oleks tassist kohvist ilma jäänud lõpuüritusel siis oleks foorumis poleemika lahti et miks pohlak ei kontrollinud.
                      sellepärast siis kuressaares kuuma jooki saada polnudki.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                        2) oled kindel et alati vastutab organisatsiooni juht? taksojuht sõidab kraavi kuna teel tuli ühes kohas järsult kiilasjää mida polnud ette näha siis kas süüdi on tõesti firmajuht kui selle organisatsiooni juht kus taksojuht töötab?
                        Jaa, kaudselt vastutab firma juht, tema on ju endale töötajad tööle vötnud. Nii nagu astus kunagi tagasi Politseiameti juht, kui üks ta körgemal kohal töötavatest alluvatest jamaga hakkama sai ja Signe Kivi astus tagasi oma kohalt kui see paganama hasartmängur miljoneid körvale pani. Juht vastutab. Lihtne

Aga üldiselt tahtsin ma ausalt niisama ballackit närvi ajada. Igakord leidub keegigi, kes viitsib ta'ga vaielda - seekord vist Martin. Kindlat meelt . Jöudu!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                          4) eespool sa kirjutad nagu pohlak oleks ainuke vastutav kiirabi eest aga nüüd on juba hoopis teine jutt et kaassüüdlane mitte ainusüüdlane. mina ütlen et pohlak ei ole see üks ja ainuke süüdlane ega vastutav nagu enamus teda peavad.
                          Sa oled suur tsiteerimise ja täpsuse austaja. Palun töö nüüd täpselt välja, kus ma kirjutasin, et Pohlak on ainuke (!!!) vastutaja. Kui sa seda ei suuda, siis ma sooviks vabandust, et sa niimoodi räigelt valetad. Kas sellist valelikku ballackut me tahtsimegi?

Kokkuvõttes: loomulikult vastutab. Kas vastutajaid on üks või kaks või kolm, pole üldse oluline.

Kommentaar

ballack, niikuinii enamik süüdistab pohlakut, harju ära juba
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                              sa oled selline tähenärija ja võiksid siis paremini kirjutada nii et õigekirjast loeks ikka välja kas tegu on ühe inimese või mitme inimesega. kui on mitu inimest siis öeldakse inimesed mitte inimene. kui on ta siis mitmuses on nemad jne. sa räägid et süüdi on juht aga tahaks seda kus sa süüdistad ka madalamaid tegelasi mida sa lõpus tegema hakkasid kui viitasin et oled oma mõtteid muutnud.
                              Õigekirjast loeks välja! You A Da Best! Parim allkiri, EVER.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                                aga mida sa siis teed kui kiirabi peab sellesama force majore pärast eemal olema ja oli väljakutsel? kas siis süüdistatakse jälle pohlakut et näed tappis inimese ära kuna käskis kiirabil ilusti staadioni juures olla igaks-juhuks ja ei lubanud väljakutsele minna?
                                PALUN VÕTA ENNAST KOKKU!
                                Kiirabi ei annaks oma viimast või vajalikku brigaadi välja, kui neil reservi ei jääks. Või tead Sa ballack, et EJL-i isik küsis kiirabi brigaadi kuid keelduti? Seda enam et selline võimalus olla kodulehel ka neil väljas ju, et rentida brigaad ürituse jaoks. Aga eks kõik taandub ikkagi tahte ja viitsimise või raha taha.

Aga räägi parem, misjaoks sa Pohlakut niiväga kaitsed üldse?
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X