Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Leedu (algselt Eesti - Türkmenistan)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ballack
    suur esitäht ja koma ei muuda lause mõtet ja sisu (minu lausete puhul). mitmus/ainsus aga küll. sina oled see kes pidevalt vihjab neile komadele ja muule sarnasele ja võiksid siis ise ka õigesti kirjutada.
    Ma ei hakka head õigekirjanalja selgitama, sest tegid selle tõenäoliselt tahtmatult.

Kuid minu teada pole Pohlak amööb, et ta vahepeal pooldub ja on kaks amööbi. Ehk kui küsimus on, kas Pohlak vastutab, siis on ikkagi ainsus. Onju? Või on sul teistsuguseid andmeid? Küsimus, kas keegi teine vastutab lisaks Pohlakule, polnud üldse teema ja konkreetselt arutati organisatsiooni juhi võimalikku vastutust. Kui sa ei suuda teemas püsida, siis see pole kahjuks kellegi teise viga, vaid sinu isiklik probleem.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kui kiirabibrigaadi ei saanud mängule tänu "force majeur" 'ile, siis oleks ilmselt ka mäng võinud tänu sellele "force majeur"'ile ära jääda. Kui on nõue, et peab olema, siis peab olema.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Mille üle te siin enam vaidlete? Mõlema poole arvamus asjadest sai ju juba 20 postitust tagasi selgeks. Ballack arvab, et Pohlak pole süüdi ja Martin & co arvab, et Pohlak on süüdi.
        Kaugemale te ju enam ei jõua?
        Y R A

Kommentaar

Algselt postitas mikk Vaata postitust
          Mille üle te siin enam vaidlete? Mõlema poole arvamus asjadest sai ju juba 20 postitust tagasi selgeks. Ballack arvab, et Pohlak pole süüdi ja Martin & co arvab, et Pohlak on süüdi.
          Kaugemale te ju enam ei jõua?
          Oi, ära viska niimoodi ballackule hagu alla.

Teen selle veel eriti lihtsaks: mitte ükski siin postitaja ei pea Pohlakut (eriti veel mina) ainukesena vastutavaks või süüdlaseks või antikristuseks. Arutati vaid, kas Pohlakul lasub toimunu eest mingi vastutus, sest tema on antud organisatsiooni juht.

Mõned inimesed (nagu mina) arvavad, et Pohlak on toimunu eest samuti vastutav (lisaks siis tüübile, kelle töö see oli ja kellega organisatsiooni siseselt asjad niikuinii korda aetakse), mille peamiseks põhjuseks on tema positsioon antud organisatsioonis.

Nii lihtne see ongi.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eespool räägitud Ansipi ja Padari vastutusest ei oska küll midagi arvata. Ei vastuta nad millegi eest. Ja kui Ansip närvi läheb ja ajavabalt rääkima hakkab, siis teatab hääl kaadri tagant, ehk siis mingi prassiesindaja , et peaministrist saadi valesti aru.

Praegune valitsus on nagu loll ivan, kes omale raskusi tekitab ja siis neid naeratades ja ennast kiites ületab. Ehk siis tehti ebareaalne eelarve ja paari kuu pärast hakkas siis Padar naeratuste saatel kirjeldama, kui tublid nad on, et hoidsid siin kokku ja seal. Ansipi viimane närviminek oli muidugi päris naljakas, kui hakkas rääkima 0 kroonisest palgast ja näljasurmast ka vist.

PS: sõnast prassiesindaja ei tasu otsida seoseid PraS-iga. See selgitus on vajalik, kuna üks tagasihoidliku taipamisega sell arvas, et see seos on olemas.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Eespool räägitud Ansipi ja Padari vastutusest ei oska küll midagi arvata. Ei vastuta nad millegi eest. Ja kui Ansip närvi läheb ja ajavabalt rääkima hakkab, siis teatab hääl kaadri tagant, eks siis mingi prassiesindaja , et peaministrist saadi valesti aru.

Praegune valitsus on nagu loll ivan, kes omale raskusi tekitab ja siis neid naeratades ja ennast kiites ületab. Ehk siis tehti ebareaalne eelarve ja paari kuu pärast hakkas siis Padar naeratuste saatel kirjeldama, kui tublid nad on, et hoidsid siin kokku ja seal. Ansipi viimane närviminek oli muidugi päris naljakas, kui hakkas rääkima 0 kroonisest palgast ja näljasurmast ka vist.
              See võttis nüüd küll kogu vaidluse kokku ja tegi mõlemale poolele puust ette ja punaseks. Oleks veel smile rohkem ja selliseid jube naljakaid käänamis/pööramisi nagu see "prassiesindaja"
              Lolle jätkub meil tõesti aastasadadeks...

Mis vaidlusse puutub siis mina olen ka aru saanud, et jutt käib siiski vastutusest mitte üheselt Pohlakule näpuga näitamisest ja jalaga persse tagumisest!
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Näe see tüüp on ka jälle kuskilt lahti pääsenud. Vahepeal oli kaunis kaua kuskil kinni. Paistab, et ilmselt jäi asitõendeid napiks, et välja lasti.

Kommentaar

Kala hakkab mädanema peast!
                  Kui keegi leiab "maailma täpseima statistikaga " lehelt apsaka ja selle siin ära märgib siis tuleb üks kloun kes teeb mingi soperdise, lisab hullult asjasse mittepuutuvaid smile ja ütleb, et mis nemad teha saavad, nemad said oma andmed kohtunikult. Samas, kes koolitab kohtunikke ja kes vastutab, et nad oma tööd korralikult teeksid? Sama "maailma täpseima statistikaga" lehel suurte tähtedega välja toodud alaliit. Et Tutk oma alluvaid lühikese keti otsas hoiaks ja need oma tööd korralikult teeksid, peab alaliidu president Tutki jalaga peesse taguma, et asi toimiks.
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ah, ei vaevu vastama.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                      ei viitsi rohkem vaielda. ärge kirjutage rohkem sellel vaidlusteemal.
                      Täpselt õige, lõpeta ise ära, küllap siis teisedki. See kalamees ehk torgib, aga selle õnnetuse vastu pole midagi teha.

Kommentaar

jah, ka mina ei viitsi enam vaielda.

ühtlasi teatan Tarmo Rüütlile, et loobun koondises mängimisest ja mulle pole enam mõtet kutset saata.

Kommentaar

Ballack, anna andeks, aga see on juba naeruväärne kui rumal sa oled

Kommentaar

Täpselt õige, lõpeta ise ära, küllap siis teisedki. See kalamees ehk torgib, aga selle õnnetuse vastu pole midagi teha.
                            Kas madal laup ei suutnud nime väänamist rohkem genereerida? Milline häbiväärne lugu kui kellegil meeldib kalal käia.
                            Torkinud ei ole mina küll kedagi, pigem sai su sitane ego kannatada kui sinu taevani kiidetud kodulehte mainisin.
                            Sry OT pärast, tavaliselt arst ka haige peale ei vihasta
                            over and out
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Kas madal laup ei suutnud nime väänamist rohkem genereerida? Milline häbiväärne lugu kui kellegil meeldib kalal käia.
                              Torkinud ei ole mina küll kedagi, pigem sai su sitane ego kannatada kui sinu taevani kiidetud kodulehte mainisin.
                              Sry OT pärast, tavaliselt arst ka haige peale ei vihasta
                              over and out
                              Ära seleta siin midagi, torgid alati ja ütleks, et alatult. Kui sul kunagi mingit Olympicu statistikat oli vaja, siis lipitsesid küll, kuigi vastik olid juba varemgi. Mõtlesin, et annan sulle selle statistika, ehk lõpetad nõmetsemise, aga tühjagi sa selliselt head loota võid.

Olen siin foorumis sõdinud küll Martiniga, Prasiga, Uvv-ga ja küllap teistegagi ja oleme kokkuvõttes ikkagi suhteliselt sõpradeks jäänud, vähemalt minu arvates, aga sina oled igal juhul kõige vastikum ja alatum tüüp.

PS: lisan veelkord, et poleks ma sulle seda statistikat andnud, ei oleks mul midagi selle vastu, et sa mind ei salli ja seda alati, tõsi ebaõnnestunult püüad näidata. Aga kuna selle statistika sa said ja oled endiselt arutult öel, siis ütlen veelkord, et oled üks kõige alatum tüüp, keda on au teada. Või mis au, pigem häbi.

Kommentaar

Olen siin foorumis sõdinud küll Martiniga, Prasiga, Uvv-ga ja küllap teistegagi ja oleme kokkuvõttes ikkagi suhteliselt sõpradeks jäänud, vähemalt minu arvates, aga sina oled igal juhul kõige vastikum ja alatum tüüp.
                                kogu austuse juures, urmar, kahtlen, et siit foorumist väga palju inimesi leiab, kes sind tüütuks, demagoogitsevaks, kõikidest probleemipüstitustest mingi ajuvaba üleoleva huumoriga mööda hiilivaks jobuks ei pea

Kommentaar

Working...
                                X