Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tsensuurist foorumis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tsensuurist foorumis

Niisiis, nagu arvata võiski, panid kõige tugevamad kinni postituste arvu suurendamise teema. Ma olen täiest nõus väitega, et teema oli sügavalt mõttetu. So what!

Veel mõttetum oli teda sulgeda.

Vaadake, mina ei saa aru, miks ei või inimesed kirjutada ja teised lugeda kui huvi on? Ignoreerimine on hirmus lihtne, keegi ei sunni teid sinna sisse vaatama. Mille põhjal te üleüldse otsustate, et üks asi on mõislik? Äkki on Delfi kommenteerimiskeskkond ka mõttetu, kunna enamus komme on sisutühjad või ropud? Et siis mõistlik on säärane asi mis teile mõistlik tundub? Äkki ei saa te lihtsalt aru? On võimalik? Kahtlemata mitte!

Võis siis pistu üldisemalt, mis selles halba on , et pööbel väljaku ääres ropendab? Seltskond on ju seesama, kes siia niigi kirjutab. Selles teemas avaldus lihtsalt üks selline pool neist, mis teile ei sobinud. Õige kah. Mingu kirjutagu parem, et Zelinski on sitt. See on vähemalt teemakohane. Või mingu enustagu - ei juhtu sealgi midagi hullu.

Mul oleks hea meel, kui te pisut motiveeriksite oma seisukohti - miks oli teema nii kohutavalt halb, et tuli sulgeda. Sitt teema sureb ju ise välja. Või mis?

PS: Ma muide tean küll kui isane tunne on oma nime kõrval viit tärni näha ja admini/ruuduna nt rm\'i teiste home\'idele teha. Olin ka noor ja vihane kunagi ammu.
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Replying to Topic \'Tsensuurist foorumis\'

Minu arust on ka asdf loll, kuid mäkpii on teemade sulgemisel veelgi hullem. Ja selline pidev tsensuur off-topicu all (no ma ei või...).

Vot nii!
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn

Võis siis pistu üldisemalt, mis selles halba on , et pööbel väljaku ääres ropendab? Seltskond on ju seesama, kes siia niigi kirjutab.
      seepärast ongi naljakas vaadata härrasmeeste klubi aknast seda pööblit kuskil all, sättida lipsu ja rüübata mõtlikult viskilonksu.

ehk et - ei ole sama rahvas, kes kirjutab delfis ja siin. kui oleks, ei viiciks ma mõtetu inina seest hakata ka siit foorumist tera otsima.
      seda, et enesetsensuur paljude (nooremate liikmete) seas ei tööta, tõestas see teema hästi. järelikult on vaja korrale kutsuda! igati õige.
      pealegi on punk surnd ja isegi trubetsky ei lükka enam planke ümber, nagu laulusalm ytleb, vaid analüüsib anarhismi igati respektaablilt.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
        ehk et - ei ole sama rahvas, kes kirjutab delfis ja siin. kui oleks, ei viiciks ma mõtetu inina seest hakata ka siit foorumist tera otsima.
        ..............
        seda, et enesetsensuur paljude (nooremate liikmete) seas ei tööta, tõestas see teema hästi. järelikult on vaja korrale kutsuda! igati õige.
        mõtlesin, et läbustamise teemade all võtavad sõna tegelased MEIE endi seast. seal me näeme lihtsalt osa endast. mõttetu on see osa ära peita. see on nagu pruuni triibuga aluspükstega tööle minek - mida teised ei näe seda pole olemas. Las siis olla juba näha.

korra valimine on mulle põhimõtteliselt vastu. maailmas üldiselt on aktuaalseid korra kehtestamise ilminguid hetkel teisigi. ajavad mu oksele.

ps. mõnel on isegi jultumust kritiseerida mu tööandja eelarvepoliitikat. vaat selline pidev sekkumine just häiribki.

niisiis EI KORRALE!
        elagu termodünaamika teine seadus!

Kommentaar

ps. mõnel on isegi jultumust kritiseerida mu tööandja eelarvepoliitikat. vaat selline pidev sekkumine just häiribki.
          ja sellistele sa ju ometi läbuteema tegidki, et nad soovist postituste arvu suurendada ei tuleks muude teemade alla keksima muide, ma ei kritiseeri pühaku eelarvepoliitikat. tal ju puudub selline üleüldse.

ps. mulle meeldib, et teema kinni pandi. võibolla jätab nüüd keegi tulemata foorumisse ning pritsmed jätavad ka ülejäänud foorumi puutumata. pealegi, ma olen nõus ignoreerima seda osa meist endist.

Kommentaar

ensv ajal l6hkuda ja laaberdada oli t2iesti m6ttekas ja olex vanem ise old olex sama teind, kuid mis korra ja seaduste vastu sa oled foorumis? siin peax olema pigem head huvitavat ja midagi ytlevat lugemist mitte mingit t2ieliku m8la.

enda postid mul pole ka just suurimad tarkuseterad, kuid siiski...

Kommentaar

Originally posted by Chobram

ensv ajal l6hkuda ja laaberdada oli t2iesti m6ttekas ja olex vanem ise old olex sama teind, kuid mis korra ja seaduste vastu sa oled foorumis? siin peax olema pigem head huvitavat ja midagi ytlevat lugemist mitte mingit t2ieliku m8la.

enda postid mul pole ka just suurimad tarkuseterad, kuid siiski...
              sa ei pea mölateemasid lugema.

ja SW\'le vastuseks: vaevalt, et keegi ainult läbuteema nimel foorumiga liitub ja siis mujalegi pritsib/pudeneb/tilgub.

Kommentaar

sa ei pea mölateemasid lugema.
                nujah, aga milleks teemad, mida sa ei loe? see meenutab mu vanaema, kes midagi ära ei viska, \"noh, las ta\'s olla siin, äkki läheb kunagi vaja..kedagi ta ju ei sega.\"

ei hea küll, minu poolest olgu mingi pasaladu foorumis, aga peaasi et see haisema ei lähe ja nendesse teemadesse ei levi, kust ma asjalist infurmatsiooni otsin.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

/me arvab ,et rohelineKonn on loll.

OFF Topic ongi selleks,et seal jaburdusi suust välja ajada.
                  Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

rohelinekonn.. sinu ettepaneku kohta, et ei pea ju m8lateemasid lugema ytlex niipalju, et probleem ongi selles et t6esti need m8laajajad tilguvad, pudenevad, pritsivad ka korralike teemade alla.. korralike teemade all m6tlen neid, kus t2iesti korralik info ja arutus k2ib.

Kommentaar

Ei saa üldse aru. Kõigi vahenditega tuleb selle koha täielik delfistumine ära hoida.
                      Olen oma hirmuäratava postituste arvuni jõudnud ilma foorumis lambaid lugemata (mille üks tegelane siin ette võttis), jõuavad ka teised, kui viitsimist ja soovi on.
                      Tahaks ikka igalt inimeselt nii palju enesetsensuuri, et ta hetkegi mõtleb enne postitamist.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

kas 13 ei mõistnud ülalkirjutatut. aeglasemalt lugemine aitab

aga üldiselt tuletan ma teile meelde, et ma ei ole mitte mölateemade proponent vaid tsenseerimisvastane. möla ongi nõme, reguleerimine aga saatanast

Kommentaar

pean tunnistama, et ei lugend ka ise korralikult rohelise konna texti l2bi. kuid siiski..

1. on neid m8lisejaid ja m8la ajajaid nii palju ja kas seda on siis vaja.
                          2. moded v6ix vahest t6esti v2he leebemad olla ja kasv6i kuskil topicus nyyd m8lisema hakkamise asemel hoopis priva saata ja seletada foorumi reegleid.

Kommentaar

Originally posted by Martin
                            Minu arust on ka asdf loll, kuid mäkpii on teemade sulgemisel veelgi hullem. Ja selline pidev tsensuur off-topicu all (no ma ei või...).
                            mida ma siis nii hullu olen teinud?

Tegemist ei ole tsensuuriga, vaid piiramisega, mis tõmbab joone soccerneti foorumi ja delfi kommentaaride vahele. vot.

asi ei ole võimu omamises vms, vaid pigem piiride tõmbamises. see postituste arvu suurendamise teema pandi kinni vaid selle pärast, et üks teatud isik seal läbustas. ehk kunagi tehakse lahti, mine tea. noored kunnid teevad inspireerituna sellest teemast aga foorumist paraja delfi.

lihtne. ma järgin rohelisekonna mõtet, aga erinevalt paljudest teistest foorumitest püüaks soccerneti hoida mingites piirides.

Kommentaar

Ka minult küsiti arvamust selle teema sulgemise kohta. Andsin oma nõusoleku mitte seetõttu, et mind väga häiriks tõsiasi, et seal on mõttetud postitused ja läbu, vaid seetõttu, et mõne päevaga tekkis sinna 9 üsnagi ebaolulist serveri ressursse nõudvat lehekülge. Toon näiteks siinkohal Zone foorumi, kus tekitati sarnane nn. läbuteema, mille sulgemisel oli neid va lehekülgi viiesaja (või rohkemagi?) kandis.. Soccerneti serveriruum on piiratud, proovige raske pubekaelu kuskil mujal välja elada.

dixi et animam levavi

Kommentaar

Working...
                              X