Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tsensuurist foorumis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Tsensuurist foorumis\'

Kõigepealt tnx Devil

Trezz, milles sa mind süüdistad? Väidad, et läbustan ning teen mõttetuid poste, et oma postituste arvu suurendada? Siiamaani olen vastavas kohas ikkagi üritanud teemasse jääda ning neid asjad mida me saame arutada omas foorumis, me teemegi seda. Seega väide jällegi vale. Ma ei saa lihtsalt aru miks just ja ainult mina või Kuradid sulle ette jäävad. Kui sul on kellegagi seal isikliku laadi probleeme ( ma ei tea seda) siis lahenda need ära, mitte ära topi ühte patta. Seda nimetatakse lihtsalt ahistamiseks. Ma kaeban su kohtusse. PS! Ära seda tõsiselt võta

Oma postituse esimese poolega üritasin ma veidi nalja teha ja teise poolega rääkisin teile IRL toimuvast. Miks sa kohe ulguma hakkad, ei tea.. võibolla astusin kogemata jala peale - sorri.

Ma ei viici kaagutada mõttetult siin. Nii, et trezz ära hakka lambist palli puhuma.

Kommentaar

oponeerin siin kusagil natuke üleval pool leiduvale seisukohale, et jalgpallifoorumi tekst peaks olema jalgpallikeskne. ei pea. jalgpallifoorumi ülesanne ei ole mitte jagada kulda väärt jalgpallitemaatilist infot, vaid ühendada vutifänne. kui vutifännidele meeldib arutleda Britney võimaliku rinnasuurendamisopertsiooni üle, siis on see järelikult asjakohane. ainult jalpallist ei ole lihtsalt nii palju rääkida. pealegi ei piirdu meie kellegi huvid jalgpalliga. ma loodan.

analoogse näite võin tuua Eesti Porsche Klubist. inimesi ei ühenda mitte auto, vaid ikka palju muud ka. autokesksusele rõhumine viis klubi ühel hetkel kriisi äärele. nüüdseks on EPK ürituste seas autokesksed (võidusõit, messid etc) oluliselt oma tähtsust kaotanud teistsuguste inimesi ühendavate tegevuste ees. kasvõi nt uisumatk, kaljuronimine või kanuutamine.
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn
        oponeerin siin kusagil natuke üleval pool leiduvale seisukohale, et jalgpallifoorumi tekst peaks olema jalgpallikeskne. ei pea. jalgpallifoorumi ülesanne ei ole mitte jagada kulda väärt jalgpallitemaatilist infot, vaid ühendada vutifänne. kui vutifännidele meeldib arutleda Britney võimaliku rinnasuurendamisopertsiooni üle, siis on see järelikult asjakohane. ainult jalpallist ei ole lihtsalt nii palju rääkida. pealegi ei piirdu meie kellegi huvid jalgpalliga. ma loodan.
        Ei peagi ja ei olegi. Off-topicus on meil siin rohkelt teemasid, mille lugemine avardab silmaringi või teeb lihtsalt tuju rõõmsaks. Võrreldes nö. \"tsenseerituga\" on seal kirjutatu sisukas. Kas keegi on tahtnud selliseid teemasid sulgeda? Ei.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
          Ei peagi ja ei olegi. Off-topicus on meil siin rohkelt teemasid, mille lugemine avardab silmaringi või teeb lihtsalt tuju rõõmsaks. Võrreldes nö. \"tsenseerituga\" on seal kirjutatu sisukas. Kas keegi on tahtnud selliseid teemasid sulgeda? Ei.
          On küll tahtnud.
          Algselt postitas Cule
          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Working...
          X