Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le

TEHTUD!
    Paar kommentaari. Madalamad liigad sain siiski tööle. Koosseisud on tehtud kuni II liigani, edasi tegin võistkondadele vaid enam-vähem õigetes värvides vormid ja lisasin peatreeneri. Peatreenerid ei ole kindlasti igal pool õiged, mõni on reaalses elus mängija, aga tahtsin lihtsalt võimalikult paljudele meeskondadele peatreenerid paika panna, et mängu alguses kümned ja kümned klubid endale neid ei otsiks. Mängijate positsioonid pole kindlasti kohe täiesti õiged, eriti Meistriliigast allapoole, kuid see ei tohiks väga segav faktor olla. Kes tahab enda lemmikmeeskonna korda teha, võib ise editoris möllata
    Probleemsed kohad:
    1.Endiselt mõne meeskonna finantsid. Üritasin seda tasakaalu viia erinevate ebareaalsete preemiarahadega, aga ideaalset varianti pole kahjuks olemas.
    2.Võib juhtuda, et pärast esimest hooaega mängivad näiteks Piraaja ja Piraaja II ühes liigas, selle vastu rohtu pole.

Tõmba endale Eesti liiga SIIT!
    Eesti.xml fail pane My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/editor data kausta. Vajutades 'New Game', tuleb ette kastike, kus peate 'Change' kirja ette linnukese tegema. Edasi teete omakorda 'Eesti.xml' ette linnukese, vajutate 'Confirm' ja ongi korras.

Mängimiseks on vajalik 10.2 patch, mille saate tõmmata siit.

Soovitan ka kasutaja kuramusevaimu poolt tehtud logosid enamikule Eesti klubidele, mille saate tirida SIIT.

nunnu !

Kommentaar

väga bro, aga aidata ise ilmselt ei oska. edu!
      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Esimesed probleemid tekkisid.
        Data pole küll valmis, aga testisin liigastruktuuri. Allapoole Esiliigat ei tööta playoff kohtumised ja seega jääb 1.jaanuaril ka liiga uuendus tegemata. Ei ole veel lahendust leidnud sellele.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
          Esimesed probleemid tekkisid.
          Data pole küll valmis, aga testisin liigastruktuuri. Allapoole Esiliigat ei tööta playoff kohtumised ja seega jääb 1.jaanuaril ka liiga uuendus tegemata. Ei ole veel lahendust leidnud sellele.
          Milles probleem? Küsi ametlikust foorumist abi voibla seal oskab keegi aidata.

Kommentaar

mikusiku , kaugel oled tegemistega?

Kommentaar

Oeh, tahtsingi täna siia kirjutama tulla.
              Kuna see madalamate liigade värk jääb ilmselt uut patchi ootama, mõtlesin Meistri- ja Esiliiga vähemalt avaldada.
              Kuna ma aga teatud asjade suhtes ei oska "ei" öelda, siis on mulle töö juures mõnusalt ületunde topitud. See tähendab seda, et ajavahemikus 21.-29.november olen ma üheksast võimalikust päevast kaheksa tööl. Ja minu tööpäevad kestavad vähemalt 14 tundi.
              Seega, jääme ootama detsembrit ja peab lootma, et mu kolleegid enam nii tihti haiged poleks

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                Oeh, tahtsingi täna siia kirjutama tulla.
                Kuna see madalamate liigade värk jääb ilmselt uut patchi ootama, mõtlesin Meistri- ja Esiliiga vähemalt avaldada.
                Kuna ma aga teatud asjade suhtes ei oska "ei" öelda, siis on mulle töö juures mõnusalt ületunde topitud. See tähendab seda, et ajavahemikus 21.-29.november olen ma üheksast võimalikust päevast kaheksa tööl. Ja minu tööpäevad kestavad vähemalt 14 tundi.
                Seega, jääme ootama detsembrit ja peab lootma, et mu kolleegid enam nii tihti haiged poleks
                kas seagripp kollitab ja sind?
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  kas seagripp kollitab ja sind?
                  Ei tea, kas just seagripp, aga igasugused muud haigused kiusavad vist.

Kommentaar

Mikusiku, küsi julgelt abi ka.

Kommentaar

midagi uut ?

Kommentaar

Kas hakkab valmima ka juba?

Kommentaar

Raske on teha, kui kogu aeg tööl olen.
                          Ma arvan, et ootame uue ametliku patchi ära ja siis saab ehk korraliku Eesti oma ka teha. Enam ei ole mõtet ainult Meistri- ja Esiliigat ka välja lasta.

Kommentaar

kuskilt kuulsin, et isegi 2 eesti liiga patchi on väljas, e. googeldamine aitab...

Kommentaar

Algselt postitas reio Vaata postitust
                              kuskilt kuulsin, et isegi 2 eesti liiga patchi on väljas, e. googeldamine aitab...
                              No eks ta ootab jaanuarukuised üleminekud ära ja siis teeb liiga lõplikult valmis
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                              X