Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Proovisin nii, et panin II, III ja IV liiga mitteaktiivseks, siis töötas kõik ilusti.
    Teen ikkagi II liiga koosseisud ära, III ja IV liiga klubidele lisan särgid ja siis annan patchi välja, kuid esialgu jäävad kahjuks mängitavaks vaid Meistri- ja Esiliiga.
    Järgmisel nädalal siis.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
      Proovisin nii, et panin II, III ja IV liiga mitteaktiivseks, siis töötas kõik ilusti.
      Teen ikkagi II liiga koosseisud ära, III ja IV liiga klubidele lisan särgid ja siis annan patchi välja, kuid esialgu jäävad kahjuks mängitavaks vaid Meistri- ja Esiliiga.
      Järgmisel nädalal siis.
      Meistri- ja esiliiga olemasolu on juba väga suurepärane. Jaksu sulle tegemisel ning jääme meistriteost ootama.
      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
        Meistri- ja esiliiga olemasolu on juba väga suurepärane. Jaksu sulle tegemisel ning jääme meistriteost ootama.
        Ärge ootusi liiga kõrgeks ka ajage, ega see, et ma seda nii kaua teinud olen, ei tähenda, et see midagi ülihead nüüd tuleks.
        Mainin praegu ära, et enamike II liiga meeskondade mängijate positsioone ma ise ei sea, need lasen arvutil genereerida, sest andmeid pole lihtsalt saada.

Kommentaar

Ärge ootusi liiga kõrgeks ka ajage, ega see, et ma seda nii kaua teinud olen, ei tähenda, et see midagi ülihead nüüd tuleks.
          Mainin praegu ära, et enamike II liiga meeskondade mängijate positsioone ma ise ei sea, need lasen arvutil genereerida, sest andmeid pole lihtsalt saada.
          Kamoon see tegelikult polegi ju nii oluline ja kui kellelgi seda hädasti vaja on, ehk siis ise mängib seal, siis voib ta ise selle paika panna ja sulle selle muudatuste faili saata, mille hiljem kokku saab panna.

Ise enam vähem ootan oigeid klubide nimesid, tugevust ja finantse.

Kuidas sa rahaasjad üldse oled teinud?

Kommentaar

Tugevusega on nii, et FMis võib kõike juhtuda - olen näinud erinevaid teste tehes, kuidas Tammeka võidab esimesel hooajal Meistriliiga ära. Aga üldiselt on tipus ikkagi õiged klubid.
            Meistriliiga klubide eelarved on võetud 2009.aasta hooaja pidulikult avamiselt. Piletihinnad pidin tegema ebareaalseks, sest muidu lähevad lihtsalt klubid meeletult miinustesse. MLi klubidel on näiteks ühe mängu pilet 6 eurot, hooajapilet 60 eurot. Aga need hakkavad niikuinii ajapikku mängus muutuma.
            Hetkel siis II liiga täielikult valmis ja III liiga idapiirkonna meeskondade särgid tehtud. Nüüd kaks päeva jälle midagi teha ei saa, aga kui nädalavahetusel aega on, siis on loota, et selle nädala lõpus/järgmise alguses tuleb välja

Kommentaar

Kuna ma ise tegin 2008.a. versioonile Eesti ML ja EL, siis ma tean täpselt, et 100% täpset liigat pole võimalik teha ja tean, mida oodata. Kui nimed on õiged, PA-d reaalsed, positsioonid enamvähem õiged, siis on valmis juba selline asi, mida on kuradi lõbus mängida. Sa oled juba väga palju aega sinna sisse valanud ja nende madalamate liigadega vaeva näinud, siis seda enam ütlen ma sulle, et hea töö. Nagu ma ütlesin, juba ML ja EL on super, kui on olemas mängimise jaoks.
              "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Kas nüüd muutub ka liigade maine voi mitte? Näiteks kui eesti klubid pidevalt voidavad euroopas kas siis hakkaks rohkem igasugu tähti Eestisse tahtma?

Kommentaar

Staare sa ei too. Aga Eesti mõttes heal tasemel välismängijaid küll.

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Staare sa ei too. Aga Eesti mõttes heal tasemel välismängijaid küll.
                    Kui suudad klubi reputatsiooni tõsta kõvasti ja euro sarjades ilusti esineda võid saada mõne vananeva staari kindlasti + palju lubavaid noori
                    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Ma küsisin nagu millegi muu kohta? Kas liigade maine muutub nüüd voi ei? Näiteks, kui inglise klubid midagi ei voida aastaid ja näiteks saksa klubid, aga seda teevad, kas siis saksa liiga reputation läheb korgemaks ja inglise oma madalamaks?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                        Ma küsisin nagu millegi muu kohta? Kas liigade maine muutub nüüd voi ei? Näiteks, kui inglise klubid midagi ei voida aastaid ja näiteks saksa klubid, aga seda teevad, kas siis saksa liiga reputation läheb korgemaks ja inglise oma madalamaks?
                        Loomulikult. See on ju pikemat aega FM-i osa olnud. Klubide reiting on pidevas muutumises, seega peaks samamoodi olema ka liigade oma. UEFA klubide koefitsienti arvutab ta ka ning jagab vastavalt sellele CL ja EL kohtasid. Kui sul palju viitsimist on, siis peaks olema võimalik näiteks Eestile saada 4 CL ja 3 EL kohta

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Eestile saada 4 CL ja 3 EL kohta
                          Peaaegu kõik meistriliiga klubid
                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                            Peaaegu kõik meistriliiga klubid
                            seda tahaks päris näha
                            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Loomulikult. See on ju pikemat aega FM-i osa olnud. Klubide reiting on pidevas muutumises, seega peaks samamoodi olema ka liigade oma. UEFA klubide koefitsienti arvutab ta ka ning jagab vastavalt sellele CL ja EL kohtasid. Kui sul palju viitsimist on, siis peaks olema võimalik näiteks Eestile saada 4 CL ja 3 EL kohta
                              Ma ei räägi sellest, vaid liiga mainest. Jah seda koefitsenti on voimalik paremaks saada, aga liiga mainet? Näiteks 09s ei saanud. Näiteks kui Ukraina liiga meeskondadega sai koik voidetud siis ikkagi staarid ei tahtnud meeskonda tulla kuigi meeskonna maine oli sama, mis Barçal....

Kommentaar

Vaadake esimest postitust

Kommentaar

Working...
                                X