Ei leidnud õiget kohta kuhu seda postitada aga kui kellelgi huvi siis täna 19.05 vikeraadiost võite kuulata tunniajalist jutusaadet Eesti koondisest, liigajalgpallist ja paljust muust (kordus päevasest).
Minu jaoks küll midagi uut ei olnud .
Eriti ähmaselt vastas Kannik selle kohta ,et millised klubid annavad korraliku püramiidi mõõdu välja.:P Tammekat küll mainiti aga märkimata jäi just Tartu linnas valitsev kohutav treeningtingimuste puudus ja see pole vaid Tartu probleem.Põhjamaana oleme naabritest kaugel maas sest praegu pole meil mitte ühtegi sisehalli. Siit tuleneb ka publikuhuvi vähesus . Kui sataadioni tribüünidel pole katust tuule ja vihma kaitseks,kui väljak sarnaneb kapsamaaga ega siis ikka lihtsurelikku mängule küll ei tõmba.
Pärast nimetas Eestis kõige popimaks alaks hokit
,olles enne seda rääkinud Soomest ja Lätist. Üldiselt olid aga kõik sellega nõus ,et peale Soome ja Leedu on jalgpall kõikides Euroopa riikides nr.1 spordiala (Eesti kohta väitis ,et korv ja jalgpall on enam vähem võrdsed) .
Seda ma kartsingi, et vaevalt nad midagi uut ja huvitavat välja käivad ja nii ei olnud mul raske Juure&Kivirähu kuulamise kasuks otsustada. Aga see, et vutitegelased raadiosse pääsevad on iseenesest igati positiivne ja mul poleks midagi selle vastu kui selliseid saateid rohkem oleks. Täna päeval oli R2-s intervjuu Rüütliga (ei, mitte presidendihärraga
), aga sealt kuulsin ma vaid lõppu, kus Rüütli paari sõnaga Dovydenase lugu kommenteeris, lisamata midagi olulist.
Kommentaar