Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pohlak ja Kannik raadios

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pohlak ja Kannik raadios\'

Väga ei loodagi, aga kavatsen platsis olla, Pohlakul on hea komme alati huvitavat juttu ajada olgu küsijaks kestahes.

Kommentaar

Viikmäe oli täna Uuno hommikuprogrammis külaliseks, aga midagi mõistlikku ta seal küll ei rääkinud - selles aga ei saa teda ennast küll väga süüdistada. Väike näide:

(jutt käib sellest, kas pallur tohib enne mängu välismaal kohalikku rahvuskööki proovida. Kristen ütleb, et ei tohi, sest kõht võib valutama hakata)

Kadri Adamson: ahaa, seega kui keegi tahab teile käru panna, siis tuleb köögi poolt läheneda??
      Viikmäe: ööö....höhöh (naerab nagu Butt-Head)

Kadri Adamson: millised on siis plaanid tulevikuks?
      Viikmäe: kas minu või koondise?
      Kadri Adamson: ...ee, jah
      Viikmäe: ?.. hm, no mis minusse puutub, siis...
      Kadri Adamson: eiei, ma räägin ikka koondisest

väga asjalik. vähemalt ärkasin üles.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Viikmäe oli täna Uuno hommikuprogrammis külaliseks, aga midagi mõistlikku ta seal küll ei rääkinud - selles aga ei saa teda ennast küll väga süüdistada. Väike näide:

(jutt käib sellest, kas pallur tohib enne mängu välismaal kohalikku rahvuskööki proovida. Kristen ütleb, et ei tohi, sest kõht võib valutama hakata)

Kadri Adamson: ahaa, seega kui keegi tahab teile käru panna, siis tuleb köögi poolt läheneda??
        Viikmäe: ööö....höhöh (naerab nagu Butt-Head)

Kadri Adamson: millised on siis plaanid tulevikuks?
        Viikmäe: kas minu või koondise?
        Kadri Adamson: ...ee, jah
        Viikmäe: ?.. hm, no mis minusse puutub, siis...
        Kadri Adamson: eiei, ma räägin ikka koondisest

väga asjalik. vähemalt ärkasin üles.
        ASjaolu, et enamus raadiosaatejuhte on idioodid, ei tohiks yhelegi motlevale inimesele erandina tulla. Onneks on ka reeglit kinnitavaid erandeid.
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

Pohlak ja Kannik Täna Kuku raadios \"Tund sporditähega\". Ise kuulsin 10 minutit lõpust niiet ei oska kommenteerida. Õhtul 21.00 kordus ja mingi aeg peaks see ka arhiivis üleval olema http://www.uno.ee/kuku/arhiiv2/tundsporditahega/#k

Kommentaar

Working...
          X