Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No nüüd ikka lajatati piletihind.Hullumaja puhvet .Kui mu mälu ei peta siis Europa League üleeelmise aasta finaali piletid,kus me käisime olid kah odavamad
Ehk kui ma elan p-Iirimaal ja soovin piletit niisma kohapealt osta siis ma ei saa jah ? :S
Kui sa tahad Eesti toetajate sektorisse tulla, siis muidugi mitte. Kõikidel mängudel eraldatakse erinevate võistkondade toetajad ja pileteid nendesse sektoritesse müüvad vastavad alaliidud. Kui külalisvõistkonna toetaja läheb koduvõistkonna toetajate sektorisse, siis on korraldajal õigus teda mitte staadionile lubada või juhatada ta (kohtade olemasolul) külalisvõistkonna toetajate sektorisse.
No nüüd ikka lajatati piletihind.Hullumaja puhvet .Kui mu mälu ei peta siis Europa League üleeelmise aasta finaali piletid,kus me käisime olid kah odavamad
See jah oli ei mäleta kas 30 või 40 EUR...emb-kumb oli.
Wembleyl ENG vs EST mängul oli üle 1000 eestlase-VIPi-ärimeest mängu vaatamas ja hind oli kui ma ei eksi ca 1200.- EEKi ja keegi ei köhinud..
Wembleyl oli 45 poundi (või vähemalt nii on piletil kirjas). Eelmisel korral Belfastis, sõpakal, oli piletil kirjas 20 poundi (kuid nagu eespool öeldud, said meie omad neid tasuta). Kui veel võtta võrdluseks viimase aja suurematest Hispaania (20 eur) ja Itaalia (10 eur) hinnad, siis on seekord põhja-iirlastelt päris kena hind tõepoolest.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Wembleyl ENG vs EST mängul oli üle 1000 eestlase-VIPi-ärimeest mängu vaatamas ja hind oli kui ma ei eksi ca 1200.- EEKi ja keegi ei köhinud...
Kui aga tõesti mõelda et lennupiletid maksavad ca 70 eurot ja seejärel mängupilet peaaegu 2/3 lennupiletist siis võtab kukalt kratsima küll ...
Ei noh selge see ,et maksame ja läheme asi polegi selles. Ja ega nüüd ikka Inglismaad ja maailma kuulsat staadioni ei saa Belfasti pugerikuga kah võrrelda need väärtused on ikkagi nii erinevad. Lihtsalt paneb nats imestama ,et pilet on nii kõva hinnaga nii sita koondise kohta
Eelmine kord kui me Belfastist Dublini sõitsime siis piiri peal, noh nii palju kui seda piiri seal on, tõsteti suvalt maha 2 neegrit. Buss sõitis edasi ja neegrid jäidki sinna piirile
Kommentaar