Homme kooli ei lähe, lähen pühasse paika (loe: Alekok) ja ostan midagi Eesti koondise sümboolikaga.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mida teed kui Eesti saab EM-le?
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustHomme kooli ei lähe, lähen pühasse paika (loe: Alekok) ja ostan midagi Eesti koondise sümboolikaga.
Veel üks idioot kes arvab, et täna võib Eesti EMile pääseda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVeel üks idioot kes arvab, et täna võib Eesti EMile pääseda.
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustlas inimesed unistavad....idioot oled sa ise!!
Edit: Millest need inimesed siis unistavad? Mustast maagiast? Ainult tänu sellele võib Eesti koondis TÄNA EMile kvalifitseeruda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustTundub, et mõned tainapead arvavad, et kui alagrupis teise kohaga lõpetame, saamegi automaatselt EM-ile.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustSöön 11 K-kohukest.
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustno.. põhimõtteliselt olemegi ju. siis ainult 2 mängu kellegi tugevaga euroopast... aga me ju üllatame koguaeg kõiki ja kõik alahindavad meid. seega easy game. btw. playoff on veebruaris? lumega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVeel idioote!
Edit: Millest need inimesed siis unistavad? Mustast maagiast? Ainult tänu sellele võib Eesti koondis TÄNA EMile kvalifitseeruda.sitaks naljakas eks? Kui arvesse v6tta seda, et oled teinud siin foorumis juba pea 9 000 postitust ja päris poisike ei ole enam siis no anna abi, v6ta kylmkapist 6lut ja mine maga oma tyhi peake välja. Inimene vastas kysimusele, mida teed kui eesti j6uab EM-le. See ei tähenda , et see peaks juhtuma täna. Nagu juba ytlesin , v6ta see 6lle joo ära ja tunne rõõmu, et eesti j6udis play offi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustKaotan süütuse! Sloveenia müts peas ja Eesti sall kaelas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar