Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milline sõit.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eestlastena tõesti ei saa algul vedama ja lõpuks pidama.. ma ei imestaks imestaks üldse )

Kommentaar

Ajaloolise mängu alguseni jäänud siis 21tundi ja 43minutit.Sõites Vejle-st Patborgi suunas siis oli aega mõelda ees ootavale mängule ja ka minevikule.Minul ja nii mõnelgi foorumlasel on au olnud näha meie taasiseseisva koondise esimesi samme kui kohtuti Sloveeniaga ja sealt vaikselt hakkas see asi liikuma.Paljud soccernet.ee foorumlased on sündinud juba vabas Eestis ja ei teagi mis seisus oli jalgpall nõukaaja lõpus.Ei ole ma kunagi olnud Aivar Pohlaku fänn aga kui ei oleks olnud teda siis mis seisus oleks meie jalgpall ja rahvuskoondis hetkel?Õnneks leidus üks tõeline fanatt kes suutis luua oma klubi ja edukalt ehitas üles ka noortetöö.Kuigi eks temagi on vigu teinud aga hetke koondise tase näitab,et suund on alati õige olnud.Siin oleme kiitnud palju Tarmo Rüütlit aga samas ei tohiks ära unustada eelmisi koondise treenereid ja muidugi põhitreeningud saavad nad ju oma klubides.Olid ajad kui meie koondisesse kuulusid pea enamus Fc Flora mängumehed kuna need kelle tase oleks isegi võimaldanud koondist esindada aga neil puudus huvi või siis sinine pass.Vaid mõni mees mängis sel ajal välisklubis aga nüüd enamus pallivad piiritaga ja see on ka kõvasti poiste taset tõstnud.
      Kui aus olla siis ega ei ole veel päris kohale jõudnud,et millega meie poisid on hakkama saanud.Kui loositi 2012 EM valikmängude alagrupid siis ega küll ei lootnud siit midagi head.Loodeti 6p Fääridelt ja ehk P-Iirimalt ka midagi aga no lõpptulemus ületas kindlasti isegi kõige optimistlikumad ootused.
      Kui netist vaadata meie poiste löödud väravaid + kommentaatorite emotsioone siis iga korda tuleb kananahk ihule ja tekitab võimsa tunde.Ja neid väravaid on saanud ikka kõvasti vaadatud ja võime uhked olla kuna meie mehed on suutnud lüüa neid piisavalt palju ja päris mitmeid iluväravaid.
      Hetkel elab osa Eestist vaid nende kahe kohtumise nimel ja muu neid ei huvitagi.Kahjuks on eestimaal palju selliseid kaasmaalasi(nii eestlasi kui ka venelasi) kes väga loodavad meie omadele kaotust,et siis ehk enam ei räägitaks ega kirjutataks jalgpallist nii palju.Ei oskagi vastata mis asi neid sunnib omade vastu olema.Kui ei meeldi ei pea ju lugema egas seda mängu vaatama,las see fiiling jääda neile kes oskavad meie koondise edusamme hinnata ja seda mänguilu nautida.
      Meie hulgas on ka selliseid kellele ei meeldi,et koondises mängivad Eestis sündinud vene rahvusest mängijaid.Neile ma ütleks üht,need poisid ajavad ühiselt koos Eesti asja ja nad teevad seda uhkusega.Rahvus ei oma tähtsust kui nad on südamega asja juures ja neil kõigil on riigikeel suus ning mingeid probeeme ei ole.Nad on osa meie koondisest ja Nad on Meie poisid!
      Foorumis esimene tegelane kes silma jäi sellege,et vene poisse omaks ei tahtnud võtta on kesa aga nüüd õnneks ei ole ta sel teemal sõna enam võtnud ja ehk on ka poisid omaks võtnud.Nüüd on siin uued trollid välja ilmunud aga siin pigem on tunda kadedust või isegi debiilsust ja muidugi meie riigis elavad Tiblad kes on alati just meie vastaste poolel.Neile oleks soovitus siis riigist kiirelt jalga lasta!
      Selle nädala ETV saates "Vabariigikodanikud" kõlas küsimus,et mis siis saab kui Eesti peaks suurelt hoopis kaotama.Mitte midagi ei saa,ka suured tegijatel satub halbasi päevi ning elu läheb edasi aga mitte keegi ei saa võtta meilt ära seda millega Eesti koondis on hakkama saanud!Paljudele fännidele on see hetk midagi võimast kuna kes teab millal jälle selline võimalus avaneb ning kas vanemad põlvkonnad jõuavad selle ära oodata.Mina ise loodan,et Meie koondis pakub Meile veel võimsaid emotsioone ja suuri võite!
      Täna on siis see päev kui Eestimaa tehakse siniseks.Kuna ise kodust eemal aga juba mitmeid päevi nii Rootsis kui Taanis olles olen käinud Eesti koondise salliga ning see ei ole kohalikele märkamatuks jäänud ning päris paljud on kinnitanud oma toetust Eesti koondise võidule!Tundub,et neile läheb korda väikse Eesti jalgpalli ime.Eilse päeva parim hetk oli see kui juurde tuli üks tegelane ja tundis minu salli vastu huvi ning päris,et mis riigist ma olen.Kui ütlesin,et Eestist siis surus ta mulle käe pihku ja soovis Eesti koondisele ja fännidele Edu ning ütles,ehk järgmine suvi EM-il näeme.Tegemist oli Bosnia fänniga kes ka nagu meie ootab oma suurt imet!
      kui juba niisama mõelda tänase mängu ja hümni laulmise peale siis sellest saab midagi võimast ja erakordset.RAM on täpselt õige asi ja ehk juba nende esitus lööd Iirlastel jalad alt.
      Ühte ma Teile ütlen:Eesti läheb Euroopa Meistrivõistlustele 2012 Poolas ja Ukrainas!

Sõit jätkub!Ja me näeme veel seda tuuleveskit!
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

krt loen ja tibu tuleb peale
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Stok
          Hea ülevaade. Tasuks siiski premeerida ka kohtunikke - seekord olid nad pea alati tugevamate poolt.

1 õlu küljekohtunikule, kes Eesti-Serbia mängus nägi Zigici peapuute ära ja tõstis suluseisu märgiks lipu.
          2 õlut väljakukohtunikule, kes Piirimaa-Eesti mängus ootas, et Kostja jõuaks karistusalasse, enne kui vilistas vea. Ja andis pendla. Ning seejärel ülevalitses küljekohtuniku suluseisu, kuna nägi täpselt, et piirlane lõi ise palli Vunkile, kes polnudki sulus.
          1 õlu väljakukohtunikule, kes hindas Sloveenia-Serbia mängus Jovanovici sukeldumiskunsti kollase kaardi vääriliseks.
          Mõned õlled neile kohtunikele, kes lubasid sinisärkidel jõumängu mängida ega andnud vastastele penaltit. Ei tule praegu meelde, mis mängus, aga vist Klavan toorutses.

Mõned õlled peab tagasi ka küsima, sest nii mõnigi kord jäi meie kasuks pennal andmata. Või nii vähemalt tundus, läbi sinimustvalgete prillide.

Kusjuures Serbia -Eesti mängul oli kohtunik Venemaalt ja mees vilistas nagu rooma paavst . Super hea ja õiglane vile oli.
          10 rohelist kärbseseent Kassaile

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Ma ei suuda, mis su jutu point oli?
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
            X