Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aivar ütles, et suure huvi pärast jooksis piletilevis süsteem kokku, et 22 minutiga osteti 2/3 "tavainimeste" pileteid ära aga nüüd peaks mõned piletid veel müüki tilkuma.

Ise jooksin ka suure hurraaga Tondi Selverisse, jäin seal ilma, kuid nüüd õnneks sain endale siiski 2 tk bronni
    Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Jeah, sain ka piletid. Thänk gaad.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Jeah, sain ka piletid. Thänk gaad.
        Tore kuulda. Kuhu platseerud?

Kommentaar

Selle kivi viskan küll faking jalgpalliliidu kapsaaeda! Mida toimub? Mis kuradi pärast piletid nii odavad olid, et inimesed ilma probleemiteta ostsid 10-30 piletid??!! Tänu sellele süsteemile ei ole ka seekord staadion täis, kordub sama mis Brasiiliaga kus piletid olid välja müüdud(=loe: jagati sponsoritele jne ja vahendajad ostsid 100 tükki korraga ja pooled ei viitsinud ilmuda kohalegi, jätke piletid fännidele rsk!) Kus on korralik süsteem, et max. arv pileteid võib müüa nagu teistel tähtsatel üritustel?? Play-offiks oleks pileti hind võinud vabalt olla 30-40 euri ja samamoodi oleks staadion välja müüdud, aga mitte nii kiiresti. Nüüd jäin mina + tuhanded teised fännid ilma piletita, sest ma ei uskunud et Eestis jalgpall nii populaarseks sai ja suur staadion müüakse faking 19 minutiga tühjaks!?
          Mina juba naljalt staadionilt eemale ei jää.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
            Selle kivi viskan küll faking jalgpalliliidu kapsaaeda! Mida toimub? Mis kuradi pärast piletid nii odavad olid, et inimesed ilma probleemiteta ostsid 10-30 piletid??!! Kus on korralik süsteem, et max. arv pileteid võib müüa nagu teistel tähtsatel üritustel?? Play-offiks oleks pileti hind võinud vabalt olla 30-40 euri ja samamoodi oleks staadion välja müüdud, aga mitte nii kiiresti. Nüüd jäin mina + tuhanded teised fännid ilma piletita, sest ma ei uskunud et Eestis jalgpall nii populaarseks sai ja suur staadion müüakse faking 19 minutiga tühjaks!?

"Kuna aga mõned inimesed ei ole keskkonnas broneeritud pileteid ettenähtud minutite jooksul välja ostnud, siis üksikuid pääsmeid on saadud ka pärast seda."

Kuigi ma saan su vihast aru. süsteem on tõesti sitt.

Kommentaar

Passi peale ja loe eestpoolt 818 postitust. Lootust on veel.
              Ja endiselt on jõus üleskutse spekulandid pimedasse parki "piletit üle andma" kutsuda...

Kommentaar

Selle kivi viskan küll faking jalgpalliliidu kapsaaeda! Mida toimub? Mis kuradi pärast piletid nii odavad olid, et inimesed ilma probleemiteta ostsid 10-30 piletid??!! Kus on korralik süsteem, et max. arv pileteid võib müüa nagu teistel tähtsatel üritustel?? Play-offiks oleks pileti hind võinud vabalt olla 30-40 euri ja samamoodi oleks staadion välja müüdud, aga mitte nii kiiresti. Nüüd jäin mina + tuhanded teised fännid ilma piletita, sest ma ei uskunud et Eestis jalgpall nii populaarseks sai ja suur staadion müüakse faking 19 minutiga tühjaks!?
                Piletihind on õiglane, me ei ela Briti saartel.
                Niisugune huvi peaks kõigil koondise ja enamusel klubimängudel olema.

Kommentaar

"Lilleküla staadion mahutab 9600 pealtvaatajat. 1400 pääset eraldati Iirimaa fännidele, 4000 piletit broneeriti aga juba varem Eesti fännide poolt. Lisaks pakuti pääsmeid otse klubidele ja sponsoritele. «Püüdsime tagada, et need fännid, kes on alati staadionil käinud, saaksid ka seekord võimaluse pilet soetada,» selgitas Uiboleht."

Läks vist kehvasti.

Kommentaar

Spekulandid tuleks panna koos Herman Simmiga ühte kambrisse.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                      Tore kuulda. Kuhu platseerud?
                      Kuhugi kõrgustesse. Aga vähemalt on koht.

Aga siiski, see on üsna pede, kui staadion oleks novembris täis rohkeid rohelisi laike. Loodetavasti osteti massiliselt pileteid siiski sõpradele-tuttavatele, mitte selleks, et eestlaslikku hõlptulu teenida.

Kommentaar

Kui vaadata piletilevi.ee kommntaariumi siis seal ikka müüdakse päris kõrge hinnaga.

Kommentaar

No kui kohale tuleb (ajakirjanduse andmeil) ca 3000 iirlast ja neile on eraldatud 1400 kohta, siis on selge, et 100€ hinnaga peaks üsna hõlpsalt piletist lahti saama. Bisnesplan, mis ei saa läbi kukkuda.

Kommentaar

keegi väitis et Molly mingi asjapulk oli lubanud mingi 3000+ piletit osta kui saab

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Kuhugi kõrgustesse. Aga vähemalt on koht.

Aga siiski, see on üsna pede, kui staadion oleks novembris täis rohkeid rohelisi laike. Loodetavasti osteti massiliselt pileteid siiski sõpradele-tuttavatele, mitte selleks, et eestlaslikku hõlptulu teenida.
                              Roheliste laikkude vältimiseks peaks EJL koheselt teavitama Iiri liitu, et need iirlased kes on ostnud mustalt turult pileti mujale kui nende sektorisse, neid lihtsalt staadionile ei lubata ja selles osas staadionil ka rakendama nulltolerantsi.
                              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Jäin ise samuti kahjuks piletist ilma kuna ei uskunud,et nüüd staadion läheb 15 minutiga kõik piletit müügiks.Õppetunniks mulle,et tasub kohe minna ostma,mitte mõelda küll õhtul saab veel.
                                Lisatribüüne tuleb sellel korral?

Kommentaar

Working...
                                X