320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Palve EJL tegelastele siin foorumis: korraldage nii ,et Eesti hümn tuleks selline nagu oli piirlaste mängu alguses..a capella ja mõnd noorte koori kaasates..usun ,et just hümni laulmisest sai see atmosfäär mis staadionil oli alguse..läbi aegade üks paremaid hümni laulmisi kus terve staadion ühes rütmis ,ühest tempos laulis..siiani tibunahk tuleb kui meenutada...palun mitte mingeid kitariste või pop muusikuid..võiks äkki traditsiooniks teha kasutada a capella noorte laulukoore või siis piirivalveorkester keda pole ammu näinud...ei ole vaja imporvatsioone hümniga..lihtne ja võimas ja kõik
    sigpic

    Kommentaar


      Algselt postitas Tanel Vaata postitust
      1. Arvata, et meil on ründaja, kes suudab Iirimaaga (Dunne'iga) õhus konkureerida on rumal.
      2. Meil ei ole nagunii mitte ühtegi meest, kes on näidanud, et suudab äärelt korralikke tsenderdusi karistusalla riputada.

      Üritame ikka seda teedpidi, mis Iirimaale vähem sobib ehk siis maast ja kiirelt. Ma eelistan Saagi või Purjet näha ründes, mõlemal omad miinused (Saag veidi puujalg, aga teeb tööd palju... Purje veidi osavam, aga väsib veidi kergemini).
      See on selge , et kogu Iirlaste punt on õhus parem , kuid tõenäoliselt näeme senderdusi keskväljakult 16-kasti joonele , kus Ahju üritab palli edasi mängida ja tsoonis hoida.See on olnud tema roll senistes mängudes ja ta on sellega väga hästi hakkama saanud.Seda muidugi eeldusel , et Rüütli teda oma mänguplaanis kasutab.Oma eelneva aruteluga , et Vosko üks plussidest on tema pikkus ei pidanud ma silmas , et ta hakkab nüüd aktiivselt õhus palli ründama ja selleks tehakse eeltöö äärtelt senderduste näol.Pigem ma arvasin , et tema pikkuse ja jõuga on lihtsam Iiri kaitsjate vastu hakkama saada ja neid survestada , andes võimaluse meie ründavatele poolkaitsjatele ja teisele ründajale teravuste loomiseks.Minu arvamus on endiselt , et Vosko on Zenjovi asendus , just tema töövõime poolest ja pikkus on lihtsalt tema puhul , üks lisafaktor mida võib üritada ära kasutada.

      Kommentaar


        Ütleks nii, et väga palju loeb kohtunikust ja liinist, mida ta võtab. Kui kohtunikule meeldib vilistada, siis on mõttetu suurte meeste vastu minna väikeste ja väledatega, kes antud juhul saavad vigu või lubavad kaitsjad neil natuke vabamalt mängida, et vigu vältida. Kui kohtunik lubab mängida, siis jah, Purjed jms härrasmehed nullitakse lihtsalt füüsilise poolega ära. Aga pigem kipuvad Euroopa kohtunikud kalduma esimese variandi poole. Selles mõttes tasuks Rüütlil proovida leida videoid mängukohtunikust ja seda oma mänguplaani loomisel arvestada.
        sigpic

        Kommentaar


          Mängu kohtunik selgub (või avaldatakse)mingi päev enne mängu, niiet Rüütlil oleks suht lootusetu mängujoonises mingeid muudatusi sisse viia

          Kommentaar


            Mu arust ainus kahtlane asi on see, et meil on koosseisus neli vasakkaitsjat, aga ega see mind ei häiri. Mehed on õnneks multifuktsionaalsed.
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

            Kommentaar


              Tekkis küsimus, et kas koondise nimekirja pikkus on kuidagi piiratud? (kas 25 meest ongi maksimum) Või võib kutsuda rohkem mehi. Kui jah, siis miks Operit ikkagi ei kutsutud. Olgem ausad paljud meie koondislased on küll kuskil klubis palgal, aga mänguaega saavad suht vähe. Ja Operi kogemus ikkagi kompenseerib seda, et viimasel ajal ei saanud mängida. Lisaks on Rüütli vastus, et väidetavalt pole mehel klubi ja see otsustas on ka kuidagi ebanormaalne võttes arvesse näiteks Šišovi , kes sisuliselt veel hullemas situatsioonis.
              Siit teine küsimus: kas veel võib mehi koondisesse juurde kutsuda? (väga loodan siiski, et Andres saab võimaluse)

              Muidu aga pole põhjust viriseda, keskväljamehi võiks rohkem muidugi olla, et keskväli püsiks ka teise mängu teiseks poolajaks värske, aga see on juba pigem kurb tõsiasi, et sinna kedagi juurde võtta pole, kui Rüütli viga.
              Vosko kutsumisega ka suht rahul, temast võib kujuneda meie trump.

              Kommentaar


                Algselt postitas zip Vaata postitust
                Oleks võinud Operi kutsuda, kogemusi mehel piisavalt ja lööb ikka korralikud võimalused ära ka. Voskost on meelde jäänud, et sellel mehel oli realiseerimisega tohutult probleeme.
                Olumetsal ja Krõmil on kah kõvasti kogemusi, äkki kutsuks ?

                Kommentaar


                  Ma olen üsna kindel , et tippkohtunike mängu kohta on analüüsid olemas ja teatakse , millist liini nad hoiavad.Tõenäoliselt arvestatakse seda ka mängueelsetel ettevalmistustel ja analüüsides.Jalgpallis ei loe muidugi ainult kaine kalkulatsioon ja tihti keevad emotsioonid üle , ning mängupildist ja taktikatest ei peeta enam 100% kinni.Ma usun samas , et mängus Iirlaste vastu saavad tähtsamateks omadusteks meie poolel just meeskonna võitlusvaim ja positiivsed emotsioonid , mille pealt me tuleme ja mis meid võidu puhul ootab.Samas ka meeskonna psühholoogiline tase peab olema tasakaalus ,et mitte üle mängida ja mõelda .Natuke on kõike vaja ja ka õnnefaktor võiks meid soosida , siis on kõik võimalik.Olgu meil keskkaitses vastas Dunne , või Vidic .

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                    Meie maastmäng ei ole midagi imelist, aga kindlasti on see 10x parem kui see, mida me pikki palle ja tsenderdustele mängides korda suudaksime saata. Me oleme seni mänginud maast pluss kauglöökide peale. Sellepärast tundume ka Ahjuperaga palju kehvemad kuigi Ahjupera individuaalselt on mänginud okeilt.
                    Olen igati nõus. Aga ma arvan et ei olegi mõtet väga vastaste mängule mõelda... tuleb ise omi tugevusi kasutada ja ise proovida mängu teha, vastased on nii kui nii tasemelt meist üle. Peame rohkem tahtma ja 5 korda rohkem võitlema, siis ehk suudame ka üllatada. Iirlaste ülemängimisse ma küll ei usu.
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

                    Kommentaar


                      Mina eelistaks näha traditsioonilist 4-4-2 formatsiooni, kus keskväljal on Dmitrijev ja Vunk ning ründes Vassiljev, kes ka töötab tagasi. Selline formatsioon on meil ju varemgi olnud ja usun, et tooks edu. Saaks keskvälja tugevaks mis on edu alus. Ajupera on end tõestanud piisavalt, arvan et las puhkab nüüd veidi. Saag on oluliselt efektivsem olnud oma "puujalaga". Ka Kink oleks parem variant kui Vosko. Teises mängus õnneks Zenjov tagasi. Ilma temata läheb meil ikka pagana raskeks. Ja päris kindlasti peaks rõhuma kiiretele äärerünnakutele ja mööda maad söötudele mitte ette tampida lootuses, et teeme pikkadele ja tugevatele briti jalgpallikoolkonna kaitsjatele ÕHUS ära. Ilmselgelt jääme nii nüriks ja tuleb ikkagi 30 min enne lõppu ca strateegiat loota nagu läks ka Piirlastega võõrsil kus Ahi eest ära koristati ja kiired ning teravad poisid sisse toodi.

                      Ja Vosko no ma ei tea kas ta on nüüd Venemaa esiliigas hakanud väravaid prõmmima? Pole ta kunagi eriline väravakütt olnud. Kui pikkuse ja peapallide peale rõhuda siis oleks võinud parem Post võtta. Isegi Zahovaiko etem valik imo. Olen ka seda meelt, et Operi kogemusi oleks võinud meile vaja minna nagu näitas kodumäng Serbia vastu. See klubita olek pole mingi näitaja kui klubiga mehed istuvad nagunii tribkal kogu aeg. Võibolla Rüütli teab mida Oper teeb kui mees ei trenni ka siis on teine lugu. Kas tõesti keegi ei ole tast kuulnud miskit? Šisiov on naljanumber ennem oleks võinud Kamsi võtta igal juhul vähemalt ei tee häbi.

                      Valiku üle võib nuriseda küll aga ega ründajate tegevus polegi ses mängus võibolla kõige tähtsam. Pigem saab küsimuseks kuidas vasakkaitset lappida. Päris tavapäraseks on saanud Klavani ründesse purjetamised ning sinna ta jääb ning ega Kruglov teda sel juhul ei julgesta või mängitakse ta paari vastase poolt auti ning pall paremale äärele kust peab meie liikuvam kaitsja ehk Piiroja appi sööstma. See ei olnud vaid piirlastele värava toonud rünnak, ohumärke oli juba eelnevates mängudes, küllap kaval rebane Trappatoni teab seda. Seal tuleb midagi oluliselt muuta, kui Klavan ette ära kaob peab Kruglov taha jääma või siis vähemalt keskpoolikutest keegi Piraaja koha endale võtma kui mees jälle appi tormab.

                      Üldiselt esimene nullimäng terve valiksarja peale kokku! rahuldaks Eestit täielikult. 0 - 0 või kontraga löödud 1 - 0 oleks ideaalne tulemus millega võõrsile minna. Omale väravat lihtsalt ei tohi lubada.

                      Kommentaar


                        Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Giovanni Trapattoni nimetas 26-mehelise koosseisu, kes hakkavad valmistuma 11. ja 15. novembril toimuvateks EM-valikturniiri play-off mängudeks Eestiga.


                        Esimeses veerus on osalemised ja väravad valikturniiril.

                        Väravavahid
                        9/0 Shay Given (Aston Villa) 118/0
                        1/0 Keiren Westwood (Sunderland) 8/0
                        0/0 David Forde (Millwall) 2/0

                        Kaitsjad
                        8/1 Richard Dunne (Aston Villa) 69/7
                        8/0 John O’Shea (Sunderland) 73/1
                        7/1 Sean St. Ledger (Leicester City) 22/2
                        4/0 Stephen Kelly (Fulham) 28/0
                        4/0 Darren O’Dea (Leeds United) 12/0
                        3/0 Stephen Ward (Wolverhampton Wanderers) 7/1
                        0/0 Paul McShane (Hull City) 26/0

                        Poolkaitsjad
                        10/2 Aiden McGeady (Moskva Spartak) 44/1
                        10/0 Glenn Whelan (Stoke City) 34/2
                        6/1 Keith Fahey (Birmingham City) 13/3
                        5/0 Damien Duff (Fulham) 92/8
                        5/0 Stephen Hunt (Wolverhampton Wanderers) 35/1
                        5/0 Keith Andrews (Ipswich Town) 24/2
                        4/0 Darron Gibson (Manchester United) 17/1
                        3/0 Andy Keogh (Leeds United) 22/1
                        3/0 Liam Lawrence (Portsmouth) 15/2
                        1/0 James McCarthy (Wigan Athletic) 3/0
                        0/0 Seamus Coleman (Everton) 4/0

                        Ründajad
                        9/5 Robbie Keane (Los Angeles Galaxy) 112/51
                        8/2 Kevin Doyle (Wolverhampton Wanderers) 45/9
                        5/1 Shane Long (West Bromwich Albion) 23/6
                        4/0 Simon Cox (West Bromwich Albion) 8/2
                        1/0 Jon Walters (Stoke City) 2/0

                        Eesti vs Iiri valikmängudes:
                        Väravate vahe 15-14 - 15-7 (Iiri)
                        Pealelööke raamidesse 56 - 39 Eesti)
                        Pealelööke mööda 73 - 39 (Eesti)
                        Nurgalööke 49 - 37 (Eesti)
                        Suluseise 17 - 21 (Iiri)
                        Vigu teinud 152 - 156 (Iiri)
                        Vigu saadud 114 - 128 (Iiri)
                        Kollaseid 20 - 19 (Eesti)
                        Punaseid 1-1

                        Kommentaar


                          Algselt postitas soc Vaata postitust
                          Tekkis küsimus, et kas koondise nimekirja pikkus on kuidagi piiratud? (kas 25 meest ongi maksimum) Või võib kutsuda rohkem mehi.
                          23 meest võib kutsuda(kui keegi vigastab ennast, siis saab veel muuta. vist). või millest sa räägid?
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Andyboy Vaata postitust
                            Voskoboinikov on minugi jaoks üllatus , aga suht loogiline asendus Zenjovile ,eelkõige esimeses mängus.Mulle on ta ka meelde jäänud kui tööloom , kuid samas ei töötanud ta tihti tagasi , mis on tugevate meeskondade puhul tavaline , aga meie puhul mõeldamatu.Meie taktikalistes liikumistes peaksid ka strikerid ja forwardid vastaseid pidevalt survestama.Voskoboinikovi pluss on tema pikkus , mis võib osutuda Iirimaa kaitse vastu suhteliselt heaks relvaks , lisaks kauglöökidele , millega vastane juba oskab kindlasti arvestada.Vosko tundubki olevat mingi Rüütli käik , millega oponent Trapattoni ehk ei oska arvestada.
                            usun,et voskost on meile palju kasu.Kusjuures nägin täna und,et kodus jääb 0-0 ja võõrsil võidame 88min väravast 1-0 .värava lööb just vosko
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                              Mina eelistaks näha traditsioonilist 4-4-2 formatsiooni, kus keskväljal on Dmitrijev ja Vunk ning ründes Vassiljev, kes ka töötab tagasi. Selline formatsioon on meil ju varemgi olnud ja usun, et tooks edu. Saaks keskvälja tugevaks mis on edu alus. Ajupera on end tõestanud piisavalt, arvan et las puhkab nüüd veidi. Saag on oluliselt efektivsem olnud oma "puujalaga". Ka Kink oleks parem variant kui Vosko. Teises mängus õnneks Zenjov tagasi. Ilma temata läheb meil ikka pagana raskeks. Ja päris kindlasti peaks rõhuma kiiretele äärerünnakutele ja mööda maad söötudele mitte ette tampida lootuses, et teeme pikkadele ja tugevatele briti jalgpallikoolkonna kaitsjatele ÕHUS ära. Ilmselgelt jääme nii nüriks ja tuleb ikkagi 30 min enne lõppu ca strateegiat loota nagu läks ka Piirlastega võõrsil kus Ahi eest ära koristati ja kiired ning teravad poisid sisse toodi.

                              Ja Vosko no ma ei tea kas ta on nüüd Venemaa esiliigas hakanud väravaid prõmmima? Pole ta kunagi eriline väravakütt olnud. Kui pikkuse ja peapallide peale rõhuda siis oleks võinud parem Post võtta. Isegi Zahovaiko etem valik imo. Olen ka seda meelt, et Operi kogemusi oleks võinud meile vaja minna nagu näitas kodumäng Serbia vastu. See klubita olek pole mingi näitaja kui klubiga mehed istuvad nagunii tribkal kogu aeg. Võibolla Rüütli teab mida Oper teeb kui mees ei trenni ka siis on teine lugu. Kas tõesti keegi ei ole tast kuulnud miskit? Šisiov on naljanumber ennem oleks võinud Kamsi võtta igal juhul vähemalt ei tee häbi.

                              Valiku üle võib nuriseda küll aga ega ründajate tegevus polegi ses mängus võibolla kõige tähtsam. Pigem saab küsimuseks kuidas vasakkaitset lappida. Päris tavapäraseks on saanud Klavani ründesse purjetamised ning sinna ta jääb ning ega Kruglov teda sel juhul ei julgesta või mängitakse ta paari vastase poolt auti ning pall paremale äärele kust peab meie liikuvam kaitsja ehk Piiroja appi sööstma. See ei olnud vaid piirlastele värava toonud rünnak, ohumärke oli juba eelnevates mängudes, küllap kaval rebane Trappatoni teab seda. Seal tuleb midagi oluliselt muuta, kui Klavan ette ära kaob peab Kruglov taha jääma või siis vähemalt keskpoolikutest keegi Piraaja koha endale võtma kui mees jälle appi tormab.

                              Üldiselt esimene nullimäng terve valiksarja peale kokku! rahuldaks Eestit täielikult. 0 - 0 või kontraga löödud 1 - 0 oleks ideaalne tulemus millega võõrsile minna. Omale väravat lihtsalt ei tohi lubada.
                              kindlasti on vosko tövõime kõvasti parem kui Zaho ja Posti oma ja ei ole ka nemad kumbki koondises hiilanud ja ega nad koduklubis ka eriti mänguaega ei saa.Kams on tõesti hea ja selle vastu ei vaidle aga mille alusel sa Sisovit naljanumbriks pead?sooviks väga selget põhjendust.arvestades,et tal puudub mängupraktika siis Ukraina vastu tegi ta väga hea mängu .Aga kuna sa julged teda naljanumbriks pidada siis oled sa kindlasti parem kui tema.ehk peame tarmole helistama?
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

                              Kommentaar


                                O Shea vahetati hetk tagasi välja,magasin maha mis juhtus!
                                Invest In Africa

                                Kommentaar

                                Working...
                                X