Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma usun, et kõige targem oleks jätta vastase mõnitamine ära, või siis äärmisel juhul teha seda pärast teise mängu lõppu. Aga ka siis võiks jääda soliidseks.
Kindlasti ajaks, nagu ajaks ka meid Iirimaal närvi samasugune plakat kus England on asendatud Russia ga. Seda vaadates poleks meil vist eriti naljakas.
Kuule ma arvan sellise võrdluse puhul oleks need ikka palju rohkem solvunud. Me võtaks seda pigem naljaga. Igaljuhul toetan, hea idee. Teeks siis juba sallid Estonia vs Southern-Ireland
Võin sinu rahustuseks öelda ,et minu firma teeb EJL -ile ettepaneku ,et Lilleküla staadionil pasunaid ei müüdaks. Sellega peaks möla siin vähemalt minu aadressil olema lõpetatud .Ülejäänud kommentaarid saatke Sportlandile.
All praise to the heavens! Mõistuse võidukäigu algus?
Mis staadionil iirlased oma kodumänge peavad? Palju peavad nad eestlasi sinna sisse laskma? Kuidas kurat sinna neetud saarele kõige lihtsam pääseda on? Lootsin Prahat, sain peavalu - lennureiside bookimine võrdub minu jaoks maailmalõpuga...
Võiks ju itaallasi, sloveene/slovakke või Handanovici ka tänada. Kusjuures Rumma Bastards peaks selle nalja ees mis nad korraldasid selle aitäh-bänneri kinni maksma onju.
Mulle on alati meeldinud, et Briti tiimid katavad tribüüni ääred paksult täis enda lippudega. Võiks samasuguse üleskutse teha ja katta terve staadioni sinimustvalgeks, mitte ainult fännitribüüni
Mis staadionil iirlased oma kodumänge peavad? Palju peavad nad eestlasi sinna sisse laskma? Kuidas kurat sinna neetud saarele kõige lihtsam pääseda on? Lootsin Prahat, sain peavalu - lennureiside bookimine võrdub minu jaoks maailmalõpuga...
Võõrsilmängu kohta infi niipalju, et D4 Hotels-i soovitati, mis asub staadionist 300 m kaugusel. Tube pidi üle 600 olema ja hinnad mõistlikud. Lisaks on mõned eestlased seal töötamas. Lihtsalt infoks
Kommentaar