Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aitäh!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas oku Vaata postitust
    Juhtus selline Tuhkatriinu moodi lugu, et sain alles täna (mängupäeva) pärastlõunal teada, et mind ei ootagi välismaa ja et olen mänguõhtul ikkagi Eestis ja mul õnnestus täiesti viimasel minutil staadioni eest saada pilet. Seoses sellega tänan:

Seda tüdrukut, kes müüs mulle väravas 20 euroga pileti, kuigi tema ümber tiirlesid Iiri fännid, kes pakkusid kakssada.

Raunot, kes selle tüdruku leidis ning lisaks maksis veel pool piletit kinni ka (saada mulle oma konto number - 56 495 666). Tõeline Eesti fänn ja suurepärane inimene!

Seni ja Jansat, kes mu murest kuuldes kohe liikvele läksid ja arvatavasti oleks mulle kolm tüdrukut leidnud kui Rauno poleks kiirem olnud.

Kõiki Eesti fänne, kes tegid stadionil olemise väga koduseks (isegi pärast seda kui Kassai asja ära fakkis), ja meeskonda, kes siiamaani jõudis ja mängu lõpuni pingutas.

Nüüd tuttu. Homme on pohmell.
    Oku sa oleks ise sama teinud ja lisaks oli suur õnnelik asjade kokkulangevus ,et ma ringi vaadates tütarlast ülestõstetud piletiga nägin,et ahvi kiirusel mõtlemata temani jõudsin paar sekundit enne iirlast,et ma iirlase lihtsalt eemale tõrjusin nagu jalkas öeldakse keha katet tegin see ,et tütarlaps raha peal väljas polnud ja isegi see ,et mul sularaha oli rahakotis,99% pole mul sularaha lõpp hea kõik hea minu arust
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      aga neid tegelasi ei saagi fännideks pidada.Nad on kari jobusi kes on teiste fännide eest piletid ja reisi hankinud
      Jah, 5100 kohta kõik läinud ja tšarterid müüdi ju ka poole tunniga välja. On värdjad, ah.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
        Juhtus selline Tuhkatriinu moodi lugu, et sain alles täna (mängupäeva) pärastlõunal teada, et mind ei ootagi välismaa ja et olen mänguõhtul ikkagi Eestis ja mul õnnestus täiesti viimasel minutil staadioni eest saada pilet. Seoses sellega tänan:

Seda tüdrukut, kes müüs mulle väravas 20 euroga pileti, kuigi tema ümber tiirlesid Iiri fännid, kes pakkusid kakssada.

Raunot, kes selle tüdruku leidis ning lisaks maksis veel pool piletit kinni ka (saada mulle oma konto number - 56 495 666). Tõeline Eesti fänn ja suurepärane inimene!

Seni ja Jansat, kes mu murest kuuldes kohe liikvele läksid ja arvatavasti oleks mulle kolm tüdrukut leidnud kui Rauno poleks kiirem olnud.

Kõiki Eesti fänne, kes tegid stadionil olemise väga koduseks (isegi pärast seda kui Kassai asja ära fakkis), ja meeskonda, kes siiamaani jõudis ja mängu lõpuni pingutas.

Nüüd tuttu. Homme on pohmell.
        Andsin sellele tüdrukule tänusõnad edasi
        299195

Kommentaar

Aitähh koondisele, et meile 2 lisamängu kinkisite. Vahet ei ole, mis seisud lõpuks jäävad, playoffi pääsemine on juba väga suur asi.
          Aitähh ka sõpradele, kes peale mängu tröösti pakkusid, tänu teile läks kurbus kiirelt üle ja tuleviku vaatamiseks on optimismi rohkem kui küll.

Kommentaar

Working...
          X