Algselt postitas Piksenool
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti turniir 2012
Collapse
X
-
Palju pileteid Eesti mängudele müüdud on?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPalju pileteid Eesti mängudele müüdud
on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkui rongkäiku orgunnid, siis oleks viisakas ka KOVi ja/või politseiga kontakteeruda
Viies Sektor koguneb Hernes ja Piros ja sealt mängule, rongkäiku ei orgunni, liikumine linnatänavatel ei ole veel minu teada ära keelatud.
Kuhu sektorisse JH oma piletid sai?
Kommentaar
-
Rongkäik on broo asi ja peaks kindlasti, vormis või teises tulema. Paraku on seda va killustumist meie fännide seas miskipärast üsna palju. Kui palju on keskmise maavõistluse eel Vabadusplatsit samba jalamilt lähtuvas rongkäigus tavaliselt fänne? Käputäis, kolm-nelikümmend maksimaalselt. Suuremate-tähtsamate mängude eel pisut rohkem. Millal oli viimane tõeliselt korralik rongkäik, ei mäletagi enam... Iiri playoff, siis oli küll kõva sadaviiskümmend koos... Ja mida tegelikult oodatagi, kui rongkäikudele kutsumine piirdub reaga Soccerneti foorumis ja paremal juhul ehk postitusega fatseebokis (kus mina näiteks ei ole ja uskuge või mitte, on veel palju-palju inimesi, kes ei ole).
Jalgpallihaigla, fännide esindusorganisatsioon, on pildilt täiesti väljas. Nende tegemised ei kajastu, jäävad kuidagi mingi kitsa ringkonna siseasjaks. Avalikkuses prevaleerib paraku kuvand jalgpallihaigla patsientidest kui huligaanidest a la Inglismaa või Poola. Seda, mis tegelikult toimub, ei teata. Kojamees on JH võrdkuju, aegajalt üritab ta meedias hea sõnaga seista või mingeid seisukohti edastada, aga see ei ole ühemehemissioon ja sestap ei jõua see sõnum ka suurt kuhugi. Teatakse, et Koja on fänn - ja ongi kõik. Ja ei ole JH oma tegevuses väga ka punnitanud, et asi kuidagi teistmoodi oleks.
Ärge mõistke valesti. JH on sisemist tööd teinud päris okeilt fänluse koordineerimisel, EJL-ga koostöötanud jne. Aga suht ära on unustatud väline tegevus, maine tekitamine kas siis otsese või kaudse tulemusena. Ja fännide koondamisega ei ole ka asjad teps mitte korras, nagu seda praegugi näha võib. Aasta suuremate (keel ei paindu MM valiktsükli eel ütlema "tähtsamate") mängudeni on napid kaks nädalat ja head, ustavad fännid vaatavad pea laiali otsas ringi - kus, millal, kas, mismoodi, kes...? Kelle ülesanne see siis veel oleks, kui mitte JH?
Ära ei tohi unustada personaalset initsiatiivi, see on selge. Aga niikaua, kui asi AINULT personaalse initsiatiivi peal tiksub, siis jääbki kogu tulemus plöhhiks, tõssiks, pussuks. Sõnum takerdubki personaalinitsiaatorite sõpruskonda ja selle tulemus on, et kuna õigeaegselt ei ole midagi ühtlustatult orgunnitud, siis piltlikult öeldes tilgume mina oma ja Jansa oma pojaga ühes florakate seltskonnas, Sen ja sektoriflorakad hoopis mujal, tõenäoliselt kaljukate punt kolmandas, tammekad kaheksandas ja JH oma tuumikuga kuueteistkümnendas kohas, rääkimata kohalikest inimestest, kes tulevad mängule võib-olla esmakordselt, melu nautima-otsima, fänne vaatama, õhkkonnast osa saama - need viimased saavad halastamatu pettumuse osaliseks sedasi. Ja see ei ole hää, mehed, see on sitt pablissiti. Kõiki fänne ei saa iialgi koonduma, aga hardkoor seltskond võiks ja peaks sellistel mängudel sellises eksklusiivses (noh, jalka mõttes) kohas olema kui mitte üks, siis vähemalt 0,7 rusikas.
Aga... Oleme eestlased. Või? Või misasi see takistab koostööd tegemast? Peame öölaulupeo korraldama, et koos midagi tehtud saaks?
Ja et asi oleks aus ja mitte lihtsalt vingumine, olgu ära öeldud, et parimate kavatsustega astusin ka JH liikmeks. Nädalaid tagasi. Liikmete nimekirjas kodukal mind aga tänaseni ei ole, ühtki meili ma JH-lt saanud ei ole, Kojaga olen paar korda rääkinud liikmekaardi kättesaamise teemal - see on kah jäänud nagu on... Nii-et küllap peagi isegi personaalse initsiatiivi üles kaevan ja proovin oma panusega seda eelnenud nutulaulu kordumise vajaduse tõenäosust keskpikas perspektiivis vähendada... Nõrk on asi praegu, pojad, nõrk.
Kommentaar
-
Markofka pani oma viimase postiga kümnesse! Temapoolt väljatoodud ja paljud punktid veel on põhjusteks miks ka mina (ning paljud vanad olijad veel) aastatega JH-st kaugenenud on ja seetõttu oleme mõneti 90nendates tagasi kus iga grupeering orgunnis oma seltskonnaga mängueelseid üritusi ja ettevõtmsi. Kurb aga nii on, algselt ilusate mõtete ja ideedega loodud organisatsioon on sisuliselt varjusurmas kus ehitakse end võõraste sulgedega
Aga teema on BT ja jätame JH siinkohal sinnapaikka....RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustKuhu sektorisse JH oma piletid sai?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkui rongkäiku orgunnid, siis oleks viisakas ka KOVi ja/või politseiga kontakteeruda
Võime ju ise teatada võimuesindajaid planeeritavast jalutuskäigust, aga sellel kõigel pole mõtet kui seltskonnad (sh JH) ajavad oma jonni ja selle õilsa ettevõtmisega ei liitu.
Kommentaar
-
Mortan, Martin, Mällar und teised tammeklased - rääkige mulle, kuhu oleks võimalik Tammal riputada fänniplagusid? Praegu tegin ringi peale Street View'ga Tammale ja no kurat, ei näe kohta, kuhu saaks. Lisatribka tuleb ilmselt raudtee tänava äärde, siis lisatribka taha aiale üles serva? On veel kohti? Tribüünilt võiks ikka näha olla ka.
Kas statale sissekäik on endiselt Elva tänavalt? Ma pole seal miljon aastat käinud, väravad ja piletimaja paistavad seal alles olema. Mõned naljaplagud saaks sissekäigu lähistele ka kinnitada ilmselt, noh, meeleolu mõttes või nii...
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustJa mida tegelikult oodatagi, kui rongkäikudele kutsumine piirdub reaga Soccerneti foorumis ja paremal juhul ehk postitusega fatseebokis (kus mina näiteks ei ole ja uskuge või mitte, on veel palju-palju inimesi, kes ei ole).
[/SIZE]
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar