Nagu mäletaks et Tasku suurel ekraanil oleks reklaam jooksnud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti turniir 2012
Collapse
X
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustNeed tribüünid seal vastas peaksid ju vastasfännidele olema.
Kommentaar
-
Ilmselgelt on piletihind liiga krõbe - kui valikmängudele saab nt sooduspiletiga poole odavamalt, siis tundub tavalisele jalkahuvilisele pisut proportsioonist välja kisutud see 15EUR, kui tegu on pelgalt Balti turniiriga.
Tarlane, kes ehk mõned korrad vaid koondisemängudele juhtunud, käiks pileti eest kahtlemata välja ca 5-8EUR, aga kui mõne meelelahutusliku ürituse eest peab 15EUR välja käima, siis tavainimese jaoks on tarvis kinnitust, et emotsioon oleks seda väärt. Õige fänn saab juba koondisemängul viibimisest positiivse laengu (jah, isegi 0-4 vs IRE), aga kerge vutivaatleja jaoks on emotsiooni keeruline garanteerida.
EJL vabandus piletihinna kohta, et korraldus maksab sama, mis Arenal, on BS. Niikuinii ju piletisummat kätte ei saa sellise hinnaga müües, sest rahvas ei tule kohale. Kõvad majandlased meil seal koos.
Lisaküsimus: mis on seni olnud kõige kallima piletihinnaga koondisemäng (kui välja arvata Brasiilia)? Seejuures huvitaks nii täishind kui maksimaalne soodushind, sest teatavasti Tartusse sooduspileteid ei müüda.
Kommentaar
-
Jalkaliidust on mulle öeldud, et reklaamiperiood Tartus peaks algama sellel nädalal. Kuidas või mismoodi, seda ma ei tea. Kas poolteist nädalat reklaamiperioodi on palju või vähe... Ei oska öelda. Kuidas tehakse, eks sellest oleneb. Minul on pigem küsimus, et kas (ja kui ei, siis miks?) ETV / ETV2 ekraanidelt on näha olnud Balti Turniiri reklaame? Avalik-õiguslik kanal, rahvuskoondis, mitte-kommertsüritus... Peaks ju nagu klappima?
Napilt, napilt on seda reklaamikest, vaata kust otsast tahad. Kuhu see aur läheb, ei tea. U19 neelab kõik ressursid? A-koondisele on ju vaimses-emotsionaalses plaanis tegu aasta ühtede suuremate mängudega... Või on see ainult minu meelest nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas keemiainsener Vaata postitust/.../ kui valikmängudele saab nt sooduspiletiga poole odavamalt /.../
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustParandatagu, kui paska panen, aga minu meelest eesoleval valikturnal sooduspileteid ei ole ega tule.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Mihklilt Jalkaliidust järgnev info:
Plagud saab panna nii rõdul olevatele reelingutele kui ka staadioni ääres olevale käsipuule (see käsipuu jookseb ümber staadioni, nii et ruumi on piisavalt) ja tegelikult üks plakat mahub ka mängijate tunneli ülevale. Rohkem Tamme staadionil selliseid kohti ei ole.
Plagude ülespanek toimub 1. juunil kell 18:00 kuni 18:30 ja 3. juunil kell 14:00 - 14:30.
Kõik see mees plagud kaasa!!!
Kommentaar
-
Soome tuleb BT-le suhteliselt noore koosseisuga.
Hakkasin uurima, et mis kuradi värk, noored mängijad, mõned mängud ja juba koondiseskoorid kirjas. et mida meeskonda, krt! Ja noh...
Njazi Kuqi, Ateena Panionios, 25.03.1983, 4/3 (väravad Kuveidi ja Saudi-Araabia vastu)
Mika Ääritalo, TPS, 25.07.1985, 5/1 (värav Trinidadi ja Tobago vastu)
Toni Kolehmainen, TPS, 20.07.1988, 1/1 (värav Trinidadi ja Tobago vastu)
Riku Riski, Hønefoss BK, 16.08.1989, 6/1 ((värav Trinidadi ja Tobago vastu)
Muidugi on kohal ka tõsised mehed: Porokara, Pukki, Jeremenko, Hämäläinen, Pasanen... Nii-et kindlasti mitte ei taha ma kuidagi ülbitseda või sommide mansat alavääristada. Kõva mäng tuleb, väga kõva.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMihklilt Jalkaliidust järgnev info:
[I]Plagud saab panna nii rõdul olevatele reelingutele kui ka staadioni ääres olevale käsipuule (see käsipuu jookseb ümber staadioni, nii et ruumi on piisavalt) ja tegelikult üks plakat mahub ka mängijate tunneli ülevale. Rohkem Tamme staadionil selliseid kohti ei ole.
Kommentaar
-
Põder tuleb kõva satsiga ausalt öeldes teeb ärevaks ja 100 % ma nüüd küll võidus kindel ei saa olla. Mis koosseisus me üldse mängime jne.
Ja mida te tartlased seal halisete pileti hindade kallal .Krt kandikul tuuakse teile koondise mäng kätte ja 15 euri on tänapäeval veel mõnele liiga kallis pilet või ? Tra kui te oma ära vajunud pedekossu iga nädal kümpi eest vahite siis pole kallis munnigi .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustVassiljev: Balti turniir jääb tagaplaanile
"Küll me sel aastal selle turniiri kinnii paneme" lükkub vist taas edasi...
Sama uudis aga asja toon hoopis teine. Kumba siis tegelikult Vassiljev rõhutas? Kas seda et jääb tagaplaanile või seda et tahab võita? Usun et seda et mehed tahavad ikkagi seekord võita. Huvitav et Soccernet siin "kollast teeb".
Kommentaar
-
Algselt postitas Hellik Vaata postitustParandan ainult niipalju, et tuleval valikturnal ongi ainult sooduspiletid ehk 34 eur/5 mängu on minu meelest liigagi hea suhe.Usk kaob viimasena...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar