Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti turniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    See on üks neist natsikiimas põdramunnidest, kes lipuvarastamisel osales, näikse. Mul hakkab sitt keema minema, ausalt öeldes. Midagi inteliigentselt räiget peab neile tõbrastele vastu korraldama, tuleb natukene mõelda.
    Kas fotograafid soome tontidest tribüünil pilti ei teinud? Pigem tegid. Borisionu peaks ju nägupidi kenasti kätte saama. Puistakem pisut meie tublide pressifotograafide fotokotte ja voila! Tähtis on lihtalt praegu need ekshibitsionistlik-argpükslikud pildid sealt ära kopida, hiljem võrrelda piltidega, kus tiblade antsuftid Lembit Peegli fotodel koos nägudega olemas on ja uskuge mind -- piksleid jääb ülegi!
    Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Siit kopisin need ära, kus sommidest fänne peal oli. Usun, see valesoomlasest-Borja on neil olemas.
      Borja miskipärast häbeneb oma siirast sotsialistinägu meile näidata, seda näitab ka põgus internetiotsing eri kanaleis. Küll aga meeldib Borka-pojale erinevates meediumites oma jalgpalliarmastusega kenitleda, muuhulgas tehes kaastööd mingile Radio Svobodale (vägisi meenub ahastavpunane Radio Nadežda, mille lõpp oli küll, paraku, suhteliselt beznadežnõi...).

Poisid, ma ei tea.Kõik on karjuvalt vasturääkiv: sotsialist, kes elab kapitalistlikus riigis ja õhkab persekukkunud sotsialistliku naaberriigi õhuvägede barettide ja päevitunud killerilõustade järele; sotsialist, kes külastab 20 aasta eest sotsialismi"paradiisist" pääsenud riiki ja heidab sellele ette sotsialismipärandit (shit stadiums at kolkhoz centres või kuidas see kõlaski...); väidetavalt padusoomlane, aga tembeldab Eesti ja eestlased halastamatult natsideks... Kummaline, koomiline, aga samas sitaks solvav. Hästi - üks osa minust ütleb, et tegemist on käputäie sitaste immigrantidega, kes oma halearmsal moel võõral maal end kehtestada püüavad ja seeläbi sellist contenti produtseerivad. Ehk ei peaks neile üldse tähelepanu pöörama?

Ilmselt on, tõesti, kõige lihtsam ignoreerida. Aga... Siis laseme järgmisena rumeenia ultratel pähe pasandada sügisel? Sealt edasi ükskõik kellel? Las mölisevad, las võtavad mis tahavad?

Päts oma kaaskonnaga tuleb meelde, raisk. Ja ma ometi, ometi ometi NII õudsalt tahan, et see asi ei oleks poliitiline.

Oh jah. Hea, et homme EM algab. Aitab seda sitta ära unustada, sest ilmselge on, et Kaivopuistosse kaklema ma nendega ei lähe, samuti kui ei oota neid järgmise sõpruskohtumise ajal Linnahalli taga, nuut peos. Aga MIDAGI tuleb välja mõelda. Lammas olemast mina igatahes keeldun...

Ja Võru staadionilt on endiselt vaikus. See pandi nüüd ilmselt jälle paariks aastaks lukku või siis teine variant - keegi seal ei loe e-maile. Või kui loeb, siis on pohhui. Nagu meil ikka kombeks, kõigil on pohhui.

Pohhui?

Kommentaar

Täpselt, see "sitanikerdis" on ju praktiliselt kõikidel piltidel sama "kostüümiga"; seega tuvastamine ei tohiks väga keeruline olla...
        Usk kaob viimasena...

Kommentaar

selles mõttes, et mis teema on üldse ? Millega hakkama saadi, et siin inimesed päris vihased?

Kommentaar

Sealt loe edasi.

Kommentaar

Palju oli rongkäigul rahvast? Mida lauldi? Millised Tartu uulitsad said puudutatud vahvatest fännidest? Milleks pidas fännirivi üks linlane? Küsimused saavad vastused:

Kommentaar

väga hea video (y)

Kommentaar

Selline värk, et FIFA tabelisse tulemused ei lähegi.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                    Selline värk, et FIFA tabelisse tulemused ei lähegi.

http://sport.postimees.ee/947644/seg...fifa-tabelist/
                    Meile rankingut silmas pidades isegi kasulik.
                    Kõik neli riiki on seisukohal, et mängud jäävad ajalukku kui ametlikud maavõistlused.

Kommentaar

FIFA tunnustas Balti turniiri mänge

Kommentaar

Meenutusi jahedast suvest: Balti turniiri aegu Jansa poolt korraldet Blueboat Emajõel. Mobiilivideo, seega pilt on nagu on, tunde saab kätte.

Kommentaar

Working...
                        X