Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Sa vist nalja üldse ei mõista. Aga ma annan sulle andeks. Ikkagi päris palju paneb peatreener paika kuidas standardid lahti mängitakse.Aga sina meil ju konnaõgijate fänn
    Mina olen, jah, konnafänn...

Sõbrake, kui see oli nali, siis sa oled viimasel ajal nii palju sitta nalja teinud, et sinu pärlid hakkavad sita sisse ära kaduma...
    Rüütli võib paljugi paika panna, aga kui mängumootoril juhe kokku jookseb või tsenderdus perse keerab, siis peaks Rüütli mida tegema? Ise platsile minema?

Kritiseeri, aga säilita mingigi konstruktiivsus...

Kommentaar

Saag... No miks??

Kommentaar

Ei saa sellest Saagi vahetustest aru. Ei tule selle pealt ju midagi. Võtnuks siis vähemalt Operi välja, aga ei.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
          Mina olen, jah, konnafänn...

Sõbrake, kui see oli nali, siis sa oled viimasel ajal nii palju sitta nalja teinud, et sinu pärlid hakkavad sita sisse ära kaduma...
          Rüütli võib paljugi paika panna, aga kui mängumootoril juhe kokku jookseb või tsenderdus perse keerab, siis peaks Rüütli mida tegema? Ise platsile minema?

Kritiseeri, aga säilita mingigi konstruktiivsus...
          Ära pahanda aga Rüütli hakkab ennast ammendama. Vähemalt need mängud on seda näidanud!
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Eino Indrek, tra sa mõlised pranslaste ja nende rahvustega, vaata meie koondist ja siis kritiseeri teisi.

Edit: Kalkun samasugune kalkun.

Kommentaar

Ära pahanda aga Rüütli hakkab ennast ammendama. Vähemalt need mängud on seda näidanud!
              Ootaks sult budu mõnd mõistlikku argumenti selle väite kohta. Sinu postitusi lugedes sa ainult kogu aeg väidad, kuid korralikku argumenti pole veel sinu postitustest õnnestunud lugeda. Äkki tooksid ühe, veel parem - vähemalt kaks - argumenti selle kohta, miks hakkab Rüüti ennast ammendama ja milles see väljendub. Lause, et viimased mängud on seda näidanud, ei ole argument, vaid täiesti suvaline demagoogiline väide.

Kommentaar

Mõtle oma peaga(kui sa selle kuskilt persest välja suudad kaevata), mitu treenerit võiksid olla võimelised sellise koondise nagu Eesti omas valikgruppis teisele kohale.(Eespool Sloveeniat, Serbiat ja Põhja-Iirimaad)
                Aga ei, sul on õigus Rüütli tase on tegelikult Viljandit treenida, nagu sina ühes oma postituses mainisid.
                Ma olen kindel, et sul on väärt argumendid, selle väite tõestamiseks.
                Ma isegi ei kahtle selles.
                Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Tehke hr Kalkuniga midagi. Vhaking multikultuursusest ja puhtaverelisusest ta otseeetris sonib.

Ainus ja tõesti AINUS hea asi, ta on kahe aastaga suutnud ä-liidet (a la Kruglovä) meie koondislaste nimede hääldamisel vältida.

Kommentaar

Mehed! Ärge toitke trolli!

Kommentaar

peale viimast 3 vahetust on mäng ikka väga masendav.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                        Mõtle oma peaga(kui sa selle kuskilt persest välja suudad kaevata), mitu treenerit võiksid olla võimelised sellise koondise nagu Eesti omas valikgruppis teisele kohale.(Eespool Sloveeniat, Serbiat ja Põhja-Iirimaad)
                        Aga ei, sul on õigus Rüütli tase on tegelikult Viljandit treenida, nagu sina ühes oma postituses mainisid.
                        Ma olen kindel, et sul on väärt argumendid, selle väite tõestamiseks.
                        Ma isegi ei kahtle selles.
                        Ah mul suva mida arvate! Mina avaldasin lihtsalt oma arvamust!
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Ah mul suva mida arvate! Mina avaldasin lihtsalt oma arvamust!
                          Iga arvamus peaks ikka mingil argumentatsioonil ka põhinema.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Arvamused arvamusteks, ma arvan, et praegu pole mõtet seda Rüütli teemat ajada, ootame sügisesed mängud ära ja siis arutame edasi.

Kommentaar

Ei tea, mitu korda Vaska teisel poolajal palli puudutanud on.

Kommentaar

Uni kipub peale.

Kommentaar

Working...
                                X